[MT Adana]25.03.2007 / Mersin - Tömük - Dedekavak
Reklamlar
-
Merhaba
Bu haftasonu rotamız Mersin - Dedekavağı.
Buluşma Saati: 08:00
Hareket Saati: 08:15
Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.
Buluşma Yeri: Ç.M.S.K - Süleyman Demirel Bulvarı
Rota: Otobandan Çeşmeli çıkışından çıkılıp Dedekavağı sapağına girilecektir.
Menzil: 100km civarı
Seyir: Yerine göre 30-100km/h arası
Yol Durumu: Asfalt - Stabilize olabilir
Hava durumu: Açık - Rüzgarlı olma ihtimali yüksek
Yemek: Yemek Dedekavağı içinde grup kararına göre yenecektir.
Gezilecek Yerler: Dedekavağı ve bulursak antik kent
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
umarım rüzgar bu şiddetle devam etmez
-
gezi,ye katılacak tüm arkadaşlara şimdiden iii eğlencelr
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
-
Herkese iyi eğlenceler. Umarım güzel bir pazar geçirirsiniz.
-
katılacak olan herkese iyi eğlenceler.. bu hafta sonu biraz işlerim var.. eminim güzel bir gezi olacaktır.. Yolunuz açık olsun..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Bugün çok rüzgar vardı. Bende ufak bir gezi yaptım. Rüzgar yer yer çok zorladı beni ama yılmadım. Yarın rüzgar olmaz inşallah.
-
katılacak arkadaşlar mümkünse iki kişi olun motorlarınızda ve hız yapmayın,motor yola daha saglam oturur iyi eylenceler dilerim
-
Bu hafta malesef sizlerle olamayacagım.. Eminim çok güzel bir gezi olacak.. hepinize iyi eğlenceler.. Tekerinize Taş değmesin Yolunuz açık ola...
[B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]
-
Arkadaşlar, bu hafta sonu firma eğitimleri devam ediyor. Bu nedenle yine geziye katılamayacağım. Katılacak arkadaşların yolu açık olsun. Ancak hava oldukça rüzgarlı. Biraz önce mersin tarafından geldim. Yolda araba sallanılyordu. Lütfen dikkatli gidin. Tüm Adana motorcularının duaları sizinledir.
-
arkdaşlar arkadaşlar mersin tarafı ve ben ne yazıkki yokum kısmetse bu hafta motoru alıyorum kredimde çıktı ama sizinle ne zaman olabilirim bilmiyorum çünki adanadan ayrıldım size iyi eğlenceler rsimleri sabırsızlıkla bekleyeceğim
-
-
Herkesin sinirleri gergin. Bu gezi ile insanlar biraz rahatlar. Kemal'i hepimiz seviyoruz. Kemal'i yalnız da bırakmıyoruz. Eminim o bizim gezmemizi tercih ederdi. Bu ona saygısızlık değildir aksine onu onurlandırmaktır.
Görüşmek üzere.
-
@makine,
Kardeşim bu hafta gelemiycem size iyi geziler diliyorum. Sağsalim gidip gelin inşallah.
@mete_han isimli arkadaş.
Kendi adıma konuşayım, ben de o arkadaşın durumuna üzüdüm ama, kendisiyle hiçbir tanışıklığımız veya görüşmüşlüğümüz yoktur, ilk defa sitede resmini gördüm. Sana sadece işgüzarlık yapma derim....
Adanayı kınamak veya ayıplamak sana düşmez.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
Mersin İl Temsilcisi
şimdiiiii,
1- topluca kemal arkadaşa bir moral ziyareti elbette iyi olurdu ama sanırım yoğun bakımda.
2 - ortada cenaze yok ki 40 gün yas tutalım
3 - göstermelik olaylara karşıyım. ben bu geziye katılmayacağım ama bütün 1 hafta çalışıp stres çekip de, sonra 1 arkadaşımız kaza yaptı diye geziyi erteleyip sıfır moralle çalışmak bana uymazdı.
4 - yas tutacaksak her gün şehit veriyoruz, ırakta her gün belki onlarca insan ölüyor, afrikada kuraklık, bush hala amerika başkanı.... daha sayayım mı?
fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum sayın mete-han.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
hay demez olaydım....eyvallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
sevgili metehan
seninkide bir düşünce tabii. katılan arkadaşlar olabilir.
yürekçeye yürekten katılıyorum.
bu hafta gerçekten üzücü birçok kaza haberi okuduk, duyduk. herkes sitresli.
bencede motosikletlerimizle kafamızı boşaltmak iyi olur.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)