Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ahh ahh foça da otururken az katılmazdım bu fest.e.
ist.den gelmek cok zor.
Soda Ayran Cool
kardeşim FOÇAMI????BEN FOÇALIYIM..ESKİFOÇA..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
slm mecit motorumu yeni aldım ve bugun plaka ruhsat işlrini yetiştirdim motorum şu anda manisada kayın peterın evınde cumartesi aranızdayım izmirden gorüşmek üzere
KARDEŞİM hayırlısı olsun kazasız belasız güle güle kullan...cumartesi görüşmek dileği ile...
inşallah hava güzel olur bir aksilik çıkmazsa bende varım. asasas+1
Ben bir aksilik olmazsa gelirim ama saat 8 gibi orada olurum. Bu durumda nereye gelmem gerekecek Mecit? Bir de dönüş kaçta? geç saate kalmayalım da yolda başımıza bir hal gelmeye...
Wallace, abi beraber gidelim. Ben saat 19:15 gibi Orkide AVM önünden hareket edeceğim...
...Sergerdan...
ali saat sekiz gibi meşaleli konvoy yapacağız geç kalmayın lütfen...geldinizmi bizi arayın cebim sendede murattada var zaten ben veya mecit sizi alırız...özledik lem sizi hasret gidermiş oluruz
valla karda yağsa ......taşda yagsa ordayızzz müdür abi pilav show yapıcazzzz....
****beN duRdum aRtık ismim yüRüyoRRR****:bounce:
pek iç açıcı bi hava yok eğer hava koşulları bugünkü gibi olursa dostlarım ben yokum demek zorundayım
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
hocam 24 nisan yazmışsınız.tam plan yapıyordum bir baktım yarınmış
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Valla iş güç derken herşeyi unutur olduk artık
Yarın mesai var fakat gelmek için elimden geleni yapacağım.
Bilgilendirme için teşekkürler Mecit kardeşim
Gürşmek ümidi ile.
Özer
ÖZER ABİ BAŞIMIZ ÜZERİNE inşallah hava müsait olurda tüm dostlarımız gelir eğlenceli bir festival olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)