Etkİnlİk İptal EdİlmİŞtİr. Ayni GÜn Ve Saatte Eymİr Plani Var. Maİl Grubundan Devam Edelİm İletİŞİme.
Etkİnlİk İptal EdİlmİŞtİr. Ayni GÜn Ve Saatte Eymİr Plani Var. Maİl Grubundan Devam Edelİm İletİŞİme.
yaw.. rayjay nickli hava raporu uzmani kardesimiz de olumsuz seyler soyledi o gunku hava durumu icin..
olmadi fuar dan sonra yapcas artik..
tarlalardan gitsek olmaz mi ya ? veya tarla icindeki patikalardan flm..
hem daha cok egleniriz gibi..
Shakulin
Artik 2. bir camur macerasi olur... Ne de olsa tecrubelendiniz artik
Yagmazsa mangala kesin gelirim. Benim derdim islanmak degil de, benim motor kuru zeminde zor duruyor, bir de yerler islak oldumu hakim olamiyorum (ucuz atlattigim birkac hadiseden sonra, yerler islakken binmemeye calisiyorum )
Dün ilk defa enduro yaptım bilkent sınırları içinde (kamplı değil Pro ), çook çok keyifli bir iş. Enduro Touring kırması bir çocuk babası olmak çok zevkliymiş be
Yağmur meselesine gelince. Yağmurlu diyorsa yağmur yağmasa bile hava kapalı olur, zevki kaçar. Bence fuardan sonra yapalım.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
bakacaz arkadaşlar ben hava durumu yanılcak diyorum...
güzelce yapcez gezimizi..
bu arada yol asfalt
sadece mangal bölgesine giren yol çakıl...
o kadar...haberiniz olsun...
arkadaslar hava iyi olursa, ben bu hafta sonu gelirim.
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
2 hafta sonraya atalım evet evet 2 haftaya ayağa kalkar motorun dediler 1-2 gunluk daha ısterım motoru satcağım cocukdan odunc ozaman gıdelım havalar iyice ısınır evet evty oyle yapalım
hadi arkadaşlar resimleri bekliyoruz
daha mangalı yakmaya çalışıyoruz en yakın zamanda yakalım resimleride çeker Koyarız
Eeeeyyy Ankara mt....Bir arkadaş cbr125 istiyordu?....Kimdi?....Çok temiz var birtane....Ustasından garantili.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende geldım ank ya..hatta benım kömurude sardırdım....pazara kadar calısmazsam ve motoru toparlarsam mutlaka gelırım....
bıde benım bu hafta calısacagım yerde yukarı yurtcu...yanı karayolları egıtım merkezının oarası..yanı otoban köprusunu gecınce 2 değilde 3.köprüden sola dönunce orası işte.....
aklıma bıseyler gelıo ama neyseeee
eby78 istiyodu alp ona istersen bi ulaştır hala alamadı çünkü...
valla hava kötü olursa mecburen 2 hafta sarkacak...
çünkü ondan sonraki hafta motoshow a gider herkes gibime geliyo
yane ben giidiyorum... giden bi kaç kişiyide biliyorum
...
ya bu ayak inşalla sorun çıkarmaz hala adım atarken acıyo ama bakalım 2 haftaya geçer umarım
benim durumlar da belli degil gelirim diyip satis olmasin hesabi simdilik yazmayin beni, sonraki hafta zaten fuar+tez munasebeti ile sehri terkediyorum. bu arada 2 haftaya kirik bile iyilesir dinlenmene bak bisiyin kalmaz
ps: amerikan coni isi kafe fotolar kimseye gelmedi mi hala
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Ben geçen hafta katılamadım toplantıya, kayınpederimi kaybettim. Tüm haftasonu halletmem gereken işler vardı.
Ama bu hafta ayarlayabilirsem gelmeyi isterim. Yanlız kesin kara bir çıksın gidiliyomu gidilmiyomu, gidiliyosa kaçta gidiliyo, kimler geliyo ,gelenler nasıl geliyo vs.vs
Toplantı öncesi kesin bir mesaj olsun burada...
Matiz Başın saolsun abicim...
Şimdi bu hafta sonu yağmurlu gibi görünüyor bütün hava durumlarında...bazı arkadaşlarda gelemicem falan diyor...
Saati falan belli saat 12 de mesa koru migros da toplancaz da yağmur falan olmaz ise...ordan 20 dakika sürüyo yol zaten......
ama isterseniz oylama yapalım motoshow dan sonraki haftaya bırakalım...:(
bu arada hafta sonu da benim de mutlaka ve kesin olarak eskişehire gitmem gerekiyor...bende gelemicem zate
kusura bakmayın ilanı falan ne güzel ayarladım herşeyi son anda çıkan acil bi iş yüzünden ben gelemiyom nası iştir bu ya...
matiz başın saolsun
arkadaşlar mangal ile ilgili genel olarak gidemeyiz gibi bir izlenim var sanki..
bizi götürecek eleman (erginbay) da gelemeyeceğine göre başka bir program yapalım mı ?? napsak netsek ?? haftayı bay mı gecelim ?? önümüzdeki maclara mı bakalım ?? buyrunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)