hehehe
dakka bir gol bir
konuyu açan adam gelmiyo ne güzel demii...
diyom ki motoshow dan sonraki haftaya mı ertelesek arkadaşlar...
(r3n hep senin yüzünden abi açtırttın konuyu bana hehehe)
hehehe
dakka bir gol bir
konuyu açan adam gelmiyo ne güzel demii...
diyom ki motoshow dan sonraki haftaya mı ertelesek arkadaşlar...
(r3n hep senin yüzünden abi açtırttın konuyu bana hehehe)
sizi mangala götürcem diyen başkasıydı sanki
Ha ha ha haaaaa.....
Abi mütün il mt leri okuyo...Amma gülmüşlerdir haa....Bu arada pro yok ortalarda.....Gene biyerlere mi gitti?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
pro istanbulda idi , Allah bizden razı olsun güldürüyoruz fırca için ortam yaratıyoruz , herkese faydamız büyük
anasını satıyım daha kimseyle tanışamadım yüzyüze harbiden uyuz oldum ne zaman tamam gidiyorum desem bi aksaklık çıkıo yawww
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
hehehe...
valla eglensinler iste daha ne istiyolar...
da bi daha konu açmama izin vermicekler heralde
hehehe
evet ne yaptık şimdi
motoshowdan sonraki haftaya erteledik mi...ona göre konu başlığını değiştirelim diyom....
anlasıldı satıs var neyse bende benim hatunu alıp beypazarı yapayım bari hava güzel olursa
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
[QUOTE=TÜRETKEN;609036]anasını satıyım daha kimseyle tanışamadım yüzyüze harbiden uyuz oldum ne zaman tamam gidiyorum desem bi aksaklık çıkıo yawww [/QUOT
bence de arkadaşlar...
mümkünse mayıs sonuna erteleyelim.hem ehliyet hem motur alcam galiba.
www.meteor.gov.tr derki, pazar günü hava cok kapalı amma yağmur yok, hava sıcaklıgı 11 derece. isallah yarında pazar hava 25 derece, güneşli derde keyif yaparız
acaba hava kapalı ve sıcaklık 11 derece iken beypazarına kasılırmı
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
pazar 11-13 derece arasi ve %30 % 60 arasi yagis ihtimali var diye hatirliyorum, bakarim bugun tekrar guncel uydu fotolarina
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
ben baktım rayjay ciimm...
hehehe kar yağışı var diyor...
bugun için 23 derece pazar için en yüksek 9 derece artı kar...
opni kardeş sen istersen beypazarına gitme...eğlenceli olabilir bi anda bütün yol...
Arkadaşlar kusura bakmayın hava muhalefeti ve bazı arkadaşların işlerinin çıkması nedeniyle gezi 8 Nisan Pazar gününe ertelenmiştir konuyu düzenledim...
Motoshow dan sonraki pazar oluyor kendileri...
24 nısanda yapakta barı dogum gunume denk gelsın.....ilk defa dogum gunumu kutlamıs olcam....bıde gafaları dagıtırızzzz derrrrrrrrrrmişimmmmmm
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
uleen atlayıp gelsemmiki ankara ellerine.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
seni bilmem biz haftaya istanbul ellerindeyiz
gordugum kadari ile havalar iyiye gitmiyor, en guzeli fuar sonrasina yapmak bu aksiyonu, redbull x riders yarisi sinemalarda verilecekmis ona kim geliyor simdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)