1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....
-
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Her ne kadar katılamayacak olsamda sonuna kadar destekliyorum
-
-
Bende destekliyorum... Fakat geçen Eyüp e gittiğimizde götürdüğümüz malzemeleri bir yetkili odaya koydurdu sonrasını bilemiyoruz... Bu yüzden ihtiyaç tespitini iyi yapmak gerektiğini düşünüyorum...
-
Delipoyraz her şekilde yanındayım. Beni listeye eklemeni rica ediyorum. 007 nin söylediği gibi Eyüp Çocuk Yuvasına götürdüğümüz kırtasiye malzemeleri önce yönetim odasına konuldu. Ancak daha sonraki dialoglarımızda bu malzemelerin öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dağıltıldığının teyidini birebirde çocuklardan aldık. Herkesin içi rahat olsun yapılan yardımlar yerini buluyor.
Bu arada yapabileceğim birşey varsa lütfen özelden mesaj at ...
Böyle güzel bir organizasyona önayak olduğun için ayrıca seni kutluyorum
-
hava güzel olursa ben onları motorla dolaştırırım
nasıl fikir ama
-
Motosiklet tutkunu arkadaşlarım bu davranısınızı bizim bölgemizde düşünmenizden cok memnun oldum bu zıyaretınıze fırmamız olarak katılmaktan haz alacagız arayın görüselim üstümüze ne düsüyorsa 0216 474 89 89 h.akbulut
-
-
@vınvın
Hande kardeş bilgiler için saol... Senin yardımların olursa daha çabuk sonuca gidilir diye düşünüyorum...
-
süper bir düşünce.daha önce çalıştığım klinik olarak böyle bir organizasyon yapmıştık.götürülen şeylerden çok onları düşünen,onlarla ilgilenen insanları görmek mutlu ediyor çocukları.muhtemelen şehir dışında olacağım ama elimden gelen desteği veririm.sana nasıl ulaştıracağımızı söyle yeter.
dostdark adlı üyeden alıntı
Delipoyraz abi süpersin
daha çok var söz vermiyeyim ama işim olmazsa gelmek isterim
ama bence direk cocuk esirgeme kurumuna gitmiyelim
önce saat 9 gibi çengelköy de buluşulup deniz kenarında nefis bir kahvaltı ve keyifli bir sohbet yapalım
deniz manzarası sucuklu yumurta ve çay olayı
sonrada oradan üsküdara geçeriz
dostdark senin program biraz zor gözüküyor.pazar günü sabah 9 da çengelköydeki kahvaltıya çoğu kişi uyuyakalıp gelemez bence
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
Kaiser adlı üyeden alıntı
süper bir düşünce.daha önce çalıştığım klinik olarak böyle bir organizasyon yapmıştık.götürülen şeylerden çok onları düşünen,onlarla ilgilenen insanları görmek mutlu ediyor çocukları.muhtemelen şehir dışında olacağım ama elimden gelen desteği veririm.sana nasıl ulaştıracağımızı söyle yeter.
dostdark senin program biraz zor gözüküyor.pazar günü sabah 9 da çengelköydeki kahvaltıya çoğu kişi uyuyakalıp gelemez bence
valla ben birçok motorcu arkadaşla kahvaltı yaptım
çengelköy çınaraltı kahvaltı için çok keyifli bir mekan
9 diyoruz ama uykucuysan 10 veya 11 de katılabilirsin
ve pazar günü güne erken başlamak çok güzel oluyor
tabiğiki bu sadece bir fikir
organizasyonu delipoyraz yapıyor o ne derse o olur
-
eğer programım iptal olursa çınaraltında menemen yemeden uyuyacağımı sanıyorsan yanılıyorsun ben gelemem demedim gelemezler dedim (aragazıda veriyim) sonrasında da o çocukların mutluluğunu görmek cabası tabi.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
12 kişi içerisinde bana yer var mı? Delipoyraz
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
gün içinde uzun bir süre imternetimde sorun vardı ama gördüğüm manzara süper... hepinize teşekkür ederim...
Katılımcı Listesi
1. Delipoyraz
2. vınvın
3. Akbulut
4. ozkansava
.
.
gelen tüm arkadaşlarla özelden irtibata geçeceğim , en azından hepbirlikte hareket edersek yapacağımız yardımlarda daha sağlıklı olur.. ayrıca eminimki yapılan herşey yerine ulaşıyordur.. zaten yiyecek ve içecekleri direk kardeşlerimize vereceğiz ayrıca ben 100 adet e yakın süper balonlar temin ettim t-Shırt var ... Hepinize sonsuz teşekkür...
dostdark adlı üyeden alıntı
Delipoyraz abi süpersin
daha çok var söz vermiyeyim ama işim olmazsa gelmek isterim
ama bence direk cocuk esirgeme kurumuna gitmiyelim
önce saat 9 gibi çengelköy de buluşulup deniz kenarında nefis bir kahvaltı ve keyifli bir sohbet yapalım
deniz manzarası sucuklu yumurta ve çay olayı
sonrada oradan üsküdara geçeriz
belki o kadar erken buluşamayız ama mutlaka öncesinde biraraya gelir iki lafın belini kırarız.. sonuçta ziyaret 15:00 de başlıyor.....
delipoyraz adlı üyeden alıntı
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. vınvın
3. Akbulut
4. ozkansava
.
.
DESTEK VERENLER
1. Kaiser
2. Dostdark
güzel bir gün olacak.... zaten ziyaret sonrası müsaid olanlarla fuarada gitmek gibi bir düşüncemiz var... Eyong biletleri temin edecek bize..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
abi ben yardımları nasıl ulaştıracağımızı anlamadım o konuya bi açıklık getirseniz
eğer ailen motosiklet binmene izin vermiyorsa gizlice bin::meleeek:
-
MT den 12 kişilik bir grup 1 nisan günü yuvaya ziyarete gidecek.. Gelenler zaten kendi yardımlarını elden teslim edecekler ama gelemeyen fakat destek olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerse onların adına ben ve arkadaşlarım bu yardımları iletmekten son derece mutlu olacaktır.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
Organizasyonu sonuna kadar destekliyorum;
Bir terslik olmazsa orda olucam
-
msn imi özele attım delipoyraz görüşürüz.Sevgiyle kal.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Kaiser adlı üyeden alıntı
eğer programım iptal olursa çınaraltında menemen yemeden uyuyacağımı sanıyorsan yanılıyorsun
ben gelemem demedim gelemezler dedim (aragazıda veriyim) sonrasında da o çocukların mutluluğunu görmek cabası tabi.
ok ya evet gelmezler
hem sabah sabah deniz kenarında menemenle kahvaltımı olurmuş
-
çok güzel ve anlamlı bi organizasyon tebrik ederim sizleri
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)