Soner çınar altı benim hemen evin altında çayı evden demleyip getireyim olmazsa....... nasıl olur.....
Soner çınar altı benim hemen evin altında çayı evden demleyip getireyim olmazsa....... nasıl olur.....
deli poyraz kardeş sizi kutlarım o yavrular için gönderecegim koliyi hangi adrese yollamalıyım bildirirseniz sevınırım ayrıca motorcu abılerinin sevgisi onlara büyük mutluluk verecek
kanka beni bilen bilir
bir geldimmi tam gelirim
ama gündüz şantiyekerden fırsat olmuyor
eee nerede kahvaltı için elller
Aydınım Ölmazım Can Dostum sen gel yeter
özkan bira nedemek yaa senin için galonlar yığarım
leynn seninle sonunda başbaşa dedikodu yapacağız haa
KAMP ADAMLARI
Zaman geçmiyor ya, offff hemen yanınıza gelmeliyim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[QUOTE=dostdark;605308]
özkan bira nedemek yaa senin için galonlar yığarım
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
rica ederim hocam elimizden gelen ufak bi yardım sadece ..
1 nisan da belki kahvaltıya gelirim... belki gelmem ... size şimdiden teşekkürler
benim adımda soner
koluna taktığın kask kafanı korumaz
bi güncellemede benden...
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
aslında anasayfada banner olarak yer alıyo artık bu topik.güncel yapmaya gerek kalmadı arkadaşlar.yeni girenleri,bilgilere ulaşmak isteyenleri sayfalarca yazı okumak zorunda bırakmayalım.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
bende sizlerle gelmek isterdim. malesef katılımın sınırlıymış. kahvaltıya gelebilirim ve gelirken çocuklara götürmeniz için biraz bişeyler getirmek isterim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
çocukların kurabiyeleri için çok hoş planlarım var.bir aksilik olmaz umarım.
bu arada bizim için de kek getirircem çınaraltına
hava iyi olsun da kekle beraber geleyim di mi?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
evet kahvaltıcılar nerde
Tuğba kahvaltılar senden ha
KAMP ADAMLARI
Misafirim ben be ,, kime ne yükleyeceğini şaşıyosun sende
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
SEVGİLİ MT YÖNETİMİ.....
verdiğiniz destek ve anasayfadaki banner içinde ayrıca hepinize teşekkür ederim.....
O kadar güzel bir organizasyon oldu ki; taaaa uzaklardan insanlar kargo ile malzeme yolluyor.. bizimle irtibata geçip destek için ellerinden geleni yapıyor... bende büyük bir gururla bunları ÇOCUKLARIMIZA ileteceğim Hepinize ayrı ayrı teşekkür
boşnak saol
snrtrt saol (ozkansava dan haberini aldım )
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)