ben çalışıyorum o gün keşke 1hafta önce yada sonra olsaydı
1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....
Hocam motorcu hassasiyeti bu işte. Helal diyorum size. Motorcu imajına katkı, cocuklara duygusal katkı, daha ne diyim. Fikir kimdense gercekten yapıcı ?
GİDEREK destek olacak ordaki cocuklara anlıkta olsa bir tebessüm yasatıcak bütün motorcu arkadaslarımı gönülden kutluyorum. Saygı bizden?
Comfirmation Bias
Allah be.. çocukları kıskandım valla... ellerinize yüreğinize sağlık ..keşke sizde gelebilseydiniz ama bi sonrakine şimdiden yerinizi ayırdım..desteğiniz için teşekkür. yurtta 62 çocuk kalıyor hepsi çok mutlu olacak o kurabiyeleri görünce..
Kurabiyeyi getirende var.. ne güzel ne güzelll.. çok teşekkür...
Biz 1 Nisan Pazar günü çocuklara gidiyoruz... çocuklar gibi eğlenmeye
Ama kahvaltıya tüm İstanbul MT yi yada o gün yolu İstanbula düşmüş tüm motorcu arkadaşları bekliyoruz..
Melemen + çay + boğaz manzarası + sıcak sohbet (daha ne olsun )
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
yahu dostdark kahvaltıdan başka birşey çıkmıyo ağzından sulanma burcunun kurabiyelerine
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Kahvaltıya kimler geliyor .. elleri görelim ......
KAHVALTI KATILIMCI LİSTESİ
1. DELİPOYRAZ
2. VINVIN
3. 007
4. KAISER
5. DOSTDARK
6. KIRMIZI
7. AKBULUT
8. BLUE BLACK
9. OZKANSAVA
10. DARKDIAMOND
11. KEANE
12. AYDİNOLMEZ
13. DESPERADOST
.
.
.
.
.
.
.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Güzel bir bahar sabahında, boğazın eşsiz manzarası ile birlikte kahvaltı etmek isteyen başka kimse yok mu
@Keane
"Keane" grubunu çok severim
Hadi hakkınızı helal edin hedef Çanakkale
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İstanbul mt nerdesin
Haydi arkadaşlar yuvamızdaki küçük kardeşlerimize iletmek istediğiniz bir süt ya da bir kalem de mi yok
O yuvalarda yaşayan çocuklar bizim geleceğimiz... Hiç kimse doğarken ben çocuk yuvasında yaşayayım, annemden babamdam sıcak bir aileden uzak büyüyeyim diye istemez. Onları yanlız bırakmayalım, kaderlerine terk etmeyelim. Bir paket sigara parasının karşılığında alına bir topun , bir balonun ya da bir kitabın bile onların hayatında ne kadar önemli bir yeri olduğunu lütfen unutmayalım...
Haydi Mt biraz daha duyarlı olalım...
1 Nisan sabahı hem güzel bir kahvaltı yapalım hem de küçük kardeşlerimizi mutlu etmenin huzurunu yaşayalım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)