Ben yanınızda olamayabilirim, ama ihtiyaç duyulan malzeme(materyal de diyebiliriz ) için destek olurum seve seve
Ben yanınızda olamayabilirim, ama ihtiyaç duyulan malzeme(materyal de diyebiliriz ) için destek olurum seve seve
Ducatista:)
Katılamayan bi üye olsam da destekliyorum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
katılımın için teşekkür... malzemeler için (kırtasiye ise) ozkansava ile irtibata geçersen çok sevinirim... görüşmek üzere
kahvaltıda çok keyifli geçeceğe benziyor.. melemen + çay (gerçi benim çayı bi arkadaş ısmarlayacak ceza olarak) (anladın sen onu)
teşekkürler
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Teşekkürler delipoyraz
Ducatista:)
Bende ordayım 1 Nisan da kısmetse...
Cüneyt Eralp
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
HEPİNİZ BİRER SİNİZ ......
kanatsız melekler siziiii.........
DARKDIAMOND Ve starsailor
Bekliyorum msn den.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Delipoyraz bravo be sana patlatmışsın yine topiği sanada yakışan budur zaten.Sonuna kadar yanındayım tam destek veriyorum.Benide liste ye dahil etmişsin teşekkürler....
Ben kurabiye yapsam biri benden(SUADİYE)alıp götürebilir mi acaba?
Çok şirin şekilli kurabiyeler yapmayı planlıyorum
Ben gelemeyeceğim ama çorbada tuzum olsun istiyorum.
Ne dersiniz?Kim benden alıp götürür yaptığım kurabiyeleri?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Valla sen hiç kurabiyeleri götürecek gibi durmuyosun ama ...
Yok yok paranoyaklık etmeyeyim,herhalde masum miniklerin kurabiyelerinden çalmazsın
Neyse duruma göre haberleşiriz o zaman seninle.Bir ihtimal organizasyonun kahvaltı kısmına katılıp kendim de getirebilirim kurabiyeleri.Kahvaltı saati bana uygun.
kurabiye örneği (pişmemişlerden örnek vereyim de kimsenin canı çekmesin )
Şaka bir yana...İstanbul da olsam mutlaka ben götürürdüm..Hatta üzerlerine eklemeler yaparak....Ama ankara dayım...
Ne güzel bişey yapıyosunuz....Anlatamıyorum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Eh ne diyeyim bravo!ciddi ciddi bişi sorduk kandırdın beni...
sen hele gel bi İstanbul'a benden çekeceğin var
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)