Özelden yazayım ben en iyisi düşünemedik.(anladı sen onu)
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bende erkek çocuklara tespih alayım
poyraz abi onları dağıtsın
bir ikide rejon öğretir sevgili miniklere
Şu anda MELEMEN yiyorum
KAMP ADAMLARI
Tamam be Soner abi yeter, kızdıracağız babayı şimdi
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
bende kahvaltı+cocuk esirgeme kurumu+fuar+bar+işkembeci+sabah da ev
Özkan ben kızdırmıyalım demiştim dimi
KAMP ADAMLARI
Soner abi 1 Nisan'da kesinlikle full koruma gel benden söylemesi.
Benim yüreğim onlarla zaman geçirip bırakmayı elvermez dostlar.Ama kırtasiye malzemesi olarak üzerime ne düşerse gereğini yapmaya hazırım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu Kırtasiye Malzemesi için bana özelden ulaşırmısınız arkadaşlar,ben şunu bir organize edeyim. ozkansava@hotmail.com
Poyraz ziyaret bitince beni orada unutmayın tamam mı
ben çocuklarla oyuna dalıp sizi unutabilirim
KAMP ADAMLARI
Evet arkadaşlar sabah saat 11 .00 de bütün istanbul mt yi kahvaltıya bekliyoruz. Sonrasında 12 kişilik grup ayrılıp Çocuk Yuvasına ziyarete gidecek.
Haydi katılımcıları görelimmm
haydi şimdi bütün eller havaya
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)