AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
soner nerdesin abi valla merak ettik
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Valla millet lafı attı ortaya sonra yok oldu.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ben hep buralardayım ama muhabbetinizi bölmek istemedim
Güzel bir organizasyon yapacağız hep birlikte buna eminim
Arkadaşlar ben yurtla tekrar konuşmaya gidiyorum.
Bu arada 15 nisanda istanbul mt nin darıca hayvanat bahçesi için gezisi var. Alper başlık atmış. Bizim kahvaltı ve yuva ziyaretini 22 nisanda yapalım o zaman. 23 nisan ı da önceden kutlamış oluruz küçük kardeşlerimizle ne dersiniz ?
Mutluluklar dilerim size
O zaman bizde 22 sinde yapmayız . Sensiz olmaz
Evet arkadaşlar tarih konusunda yardımcı olun . Ona göre konuşacağım. Eğer hayvanat bahçesine gitmeyecekseniz ve Soner bu haftasonuna ayarlayabilirse gerekli ekipmanı daha önce konuştuğumuz gibi bu haftasonu mu yapalım ?
Lütfen yardımcı olun bana
Ya yok 1 dk. yanlış anladınız bizim değil ya arkadaşlar hop hop giitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Arkadaşlar nişan olayı dayımın oğlunun.Tarih sorun değil.Siz kendinize göre ayarlayın.
22 nisanda motogp türkiye var
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
.................................................. ...........................................
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)