delipoyraz abi günaydın
benim işim olmazda gelebilirsem 1 kutu lolipop alıp bütün çocuklara dağıtmak istiyorum
delipoyraz abi günaydın
benim işim olmazda gelebilirsem 1 kutu lolipop alıp bütün çocuklara dağıtmak istiyorum
KAMP ADAMLARI
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Tamam abi gel dersen geliriz
ama çınaraltında kahvaltı olayını unutmıyalım hani melemen yiyeceğiz ya
birde kahvaltı için 10.00 gibi bir saat koyalım
cocukesirgeme kurumuna 12 kişi gideceğiz ama kalabalık bir pazar kahvaltısı yapalım
melemenden sonrada çaylarımızı yudumlayıp sohbet ederiz
Haydiii kahvaltıya millet
KAMP ADAMLARI
dostdark 9 demiştin 10 olmuş kahvaltı saati bak menemenden sonrada kahvaltı saati için dediğime geliyosun herkesin gelmesine gerek yok zaten.tüm gününü böyle değerlendirmek istemeyenler olabilir.ama konu çınaraltında kahvaltı olunca yanımda sohbet edicek 1 kişi bile yeter bana.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Soner abi bu Çınaraltı Menemen olayı meşhur galiba dur bakayım ağzımın suları akmaya başladı
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Tabi canım GELENEKSEL Çengelköy Menemen Partisi 1..2..........
devam ederiz artık.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
çengelköye sabitlemeyin,pazar kahvaltısı uzmanı biri var forumda ;) daha nereler war kahvaltı yapılacak.birde motorlarla gitme zamanı başlayınca görürsünüz.ama sabah kalkmaya üşenen uykucular için bir akşamda kokoreç partisi yapalım aaa birinin kafası yarıldı
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
delipoyraz abi ile tanıştık fuarda çok iyi niyetli bir abla aslında kendisi...keşke bende orda olsaydım diyorum ..tarihin 2. fuarın son günü ile çakıştığınıda hatırlatırım ama ben yinede buna katılırdım ...elleriniz dert görmesin ..kolay gelsin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
efet hadi elleri görelim kahvaltıya katılacaklar ve sonrasında çocuk esirgemeye yapılacak ziyaret için son iki kişilik kontenjan...
edit. delipoyraz fuarda geldi hatta beers tede ordaydı bize kendini tanıttı ben delipoyrazım diye bir bayandı hatta ben çok şaşırdım sizi erkek olarak tahmin etmiştik diye ..birileri bize bi şaka yapıyo ama anlıyacaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Delipoyraz abi ne diyor bunlar senin için kız mız.Hoops ne oluyoz bakalım
neyse sonunda kim olduğumuz belli oldu hadi artık konumuza dönelim ve kardeşlerimiz için bizimle gelecekleri görelim artık... 2 kişilik kontenjan var hadi programlarınızı yapın ve bir saatinizi onlara ayırın... (konuyu nasıl değiştim ama)
Abimizi rahat bırakın ya
dimi poyraz birader
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)