1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....
-
05 Nisan 2007, 12:44
Projeksiyon cihazı (bende yok),ayaklı perdesi(buda bende yok),1 adet dvd player (bak bu var,ben getiririm) ve güzel bi dvd film (buda benden),hoparlör(bu en kolayı)
Yemekhanede perde varsa yapılabilir çünkü karanlık olmalı ortam projeksiyon için.Kimsede projeksiyon yoksa bile kiralanabilir.1 gün kirası çokda fazla değildir.Kimsede yoksa hemen araştırıyım.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Reklamlar
-
05 Nisan 2007, 12:51
-
05 Nisan 2007, 13:15
Arkadaşlar projeksiyon ve ses sistemini bulmak sorun diğil bu işi yapan birçok arkadaşım var
ücretsiz bulmaya çalışacagım
ücretsiz bulamazsamda çok para vereceğimizi zanetmiyorum
şu anda biraz yoğunum ama öyleden sonra bu konuyla ilgileneceğim
vınvın adlı üyeden alıntı
Handecim buz devrini seyretmiş olsalar bile yüksek ses ve büyük görüntüde çok zevk alacaklarını düşünüyorum
-
05 Nisan 2007, 13:41
Ben de bu mesajı söylüyordum Soner'cim.
Bende ;yapabileceğimiz bir organizasyon ama teknik olarak nelere ihtiyacımız olacak bunları detaylandırırsan bu organizasyonu kısa sürede yapabiliriz diye yazmıştım. Oğuz'da bu organizasyona destek olabileceğini yazmıştı. Başka yazan oldu mu açıkcası takip edemedim.
Bizi bilgilendirirsen sevinirim
edy senin fikrin de süper
teessüf ederim...destekçiler de bende varım tabiki.. yapılması gereken birşey sölediğinizde memnuniyetle yaparım..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
05 Nisan 2007, 13:44
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
05 Nisan 2007, 14:08
delipoyraz adlı üyeden alıntı
teessüf ederim...destekçiler de bende varım tabiki.. yapılması gereken birşey sölediğinizde memnuniyetle yaparım..
delipoyraz senin herzaman destek olacağını biliyorum Sadece başlıkda dostdark'ın yazısı üzerine yazı yazan fakat silindiğini fark ettiğim mesajları yazmıştım
ozkansava,delipoyraz,edy,eskici,kaiser,dostdark, kırmızı,akbulut, desperadost, vedatarpacı,darkdiamond ve şuan aklıma kullanıcı adı gelmeyen ( çok özür dilerim )birçok arkadaşımın destek olacağını biliyorum...
Önemli olan kararı vermek
Not: Soner buz devri olsun ben yüzüncü kez de olsa zevkle seyrederimm çok güzel bir seçimm
-
05 Nisan 2007, 15:44
merhaba 1 nisan da aranızda olamadım ne yazık ki ama bundan sonra her zaman varım beni untmayın
-
05 Nisan 2007, 15:54
Yaaa ben Kayıp Balık Nemo'yu istiyorummm,bananeee Ay pardon kaptırmışım kendimi,napıyım çizgi animasyonlara bayılırımda. Yeğenlerimi götürme bahanesiyle hepsine gidiyorum gerçi ama bunu yeniden izlemek fena olmaz.
-
05 Nisan 2007, 15:59
Kaiser adlı üyeden alıntı
Yaaa ben Kayıp Balık Nemo'yu istiyorummm,bananeee
Ay pardon kaptırmışım kendimi,napıyım çizgi animasyonlara bayılırımda. Yeğenlerimi götürme bahanesiyle hepsine gidiyorum gerçi ama bunu yeniden izlemek fena olmaz.
evet ya kayıp balık nemo da süper olur
tabi ya biz bu aktiviteyi çocuklar için yapıyoruz valla
-
05 Nisan 2007, 16:35
-
05 Nisan 2007, 16:38
Ok ozaman Buz devri diyoruz
hem oradaki fındık manyağı sincap a bayılıyorum
-
05 Nisan 2007, 16:42
dostdark adlı üyeden alıntı
Ok ozaman Buz devri diyoruz
hem oradaki fındık manyağı sincap a bayılıyorum
pekimm pekimm şey de olsun muuu
patlamış mısırda olsunmuu soner abii nütfeennn
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
-
05 Nisan 2007, 16:47
Herkül yada Arabalar diyorum bennn.Buz devrini kaç kere seyrettik Çok Deniz Baykal gördüm kendimi canımmm
-
05 Nisan 2007, 16:57
kırmızı adlı üyeden alıntı
pekimm pekimm şey de olsun muuu
patlamış mısırda olsunmuu soner abii nütfeennn
Özge patlamış mısırsız olmazki
mutfaktan izin alıp ben patlatacağım
sıcak sıcak yieceğiz
tabi birazda çocuklara veririz
-
05 Nisan 2007, 17:01
dostdark adlı üyeden alıntı
Özge patlamış mısırsız olmazki
mutfaktan izin alıp ben patlatacağım
sıcak sıcak yieceğiz
tabi birazda çocuklara veririz
he yoo yuppiii saol abiii
-
05 Nisan 2007, 17:06
Bu iş Soner'e verilirse kürekle dağıtım yapar gibi geliyo bana ama
-
05 Nisan 2007, 17:09
-
05 Nisan 2007, 17:11
Kaiser adlı üyeden alıntı
Bu iş Soner'e verilirse kürekle dağıtım yapar gibi geliyo bana ama
valla onu nasıl ayarlıyacağım bilmiyorum evde bir avuç atıyorom bir tencere oluyor kazana bir poşet döksem ne kadar mısır olur acaba mutfakta mısır seli olmasın
neyse ya bu işi en iyisi delipoyraz abiye devretmek
-
05 Nisan 2007, 17:17
kırmızı adlı üyeden alıntı
sana kalırsada tane hesabı yaparsın
soner abi sen bakma buna biss halederiss bi kerem dimiii
Sen bana cimri mi diyosun şimdi?? Sonercim sen bilirsin patlamış kırmızı nasıl olur ??
-
05 Nisan 2007, 17:21
Allahhhhhhhhhhhhhhhh patlamış mısırrrrrrrrr
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)