Nokia modundaki (yani uzantısı 3gp olan) bir dosyayı uygun formata çevirerek upload edebilirsin. Bu iş için video converter kullanman gerekir. 3gp - wmv, avi, mov converter diye google'dan aratırsan sonuç alırsın.
İstiyorsan bana yolla ben yüklerim
dost_dark@hotmail.com
KAMP ADAMLARI
güzel gezi olmuş elinize saglık. edip akbayram döktürmüş
Hande'nin fikri banada güzel ve uygulanabilir geldi.Önümüzdeki zamanlarda bunun üstünde çalışalım bence ve işi Hande'ye de yıkmayalım tabi Gerçi onda herşeyi tek başına yapabilecek enerji ve azim var ama
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Arkadaşlar bunlarda bendeki video görüntüleri
http://www.youtube.com/watch?v=0qWg5VcILp4
KAMP ADAMLARI
Bu topikle alakalı değil ama bizim düzenlediğimiz bir organizasyon olmadığı için buraya ekliyeyim dedim. Meraklısına;
7 Nisan 2007 Cumartesi aksami Taksimde BRONX'ta Yildiz Teknik
Universitesi İsletme Kulubu olarak, gelirleri KİMSESİZ COCUKLARA
aktarilacak olan bir konser düzenliyoruz! hepinizin katilimini
bekliyoruz.
Performansları nı Sergileyecek olan gruplar
*BULUTSUZLUK ÖZLEMİ (Nejat Solo Performans)
*SERDAR ÖZTOP
*ZARDANADAM
*ÇAMUR
*BOŞLUK
Giriş: 20 YTL
Kapı Açılış: 20.00
Teşekkür ederim ama oğlunuz beni istemedi...
Ben de tüylü taç takan başka birini bulurum napalım
Sitede bir baba-kız motorcu vardı(ben ve dogma) bir de baba-oğul motorcu varmış demek ne güzel
Saygılar,sevgiler...
------------------------------------------------------------
Bu arada TİYATRO fikri süper Handecim.
Nisan sonuna doğru yapabilirsek hava da ısınmış olur herhalde.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
videolar,müzikler,resimler çok güzel olmuş eline sağlık soner. hemen indirdim bilgisayarıma. bu arada tiyatro fikri çok güzel. böyle güzel fikirleri sonuna kadar destekliyorum. aklıma güzel fikirler gelirse hemen sizlerle paylaşırım.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
arkadaşlar hakkaten bu bi alışkanlıkmı desem yoksa bilmiyorum eskiden siteye haftada bir ugruyordum simdi girmedimmi ne oldu diye meraktayım...
herkese selam yolluyorum ....kendinize iyi bakın
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
Bir Fikirde Benden.
Lösemili Çocuklar Haftası", 30 mayıs-5 haziran günleri
*Kimler lösemi hastalığının tehdidindedir? Lösemi bir kan hastalığı. Kanın yapım yeri kemik iliğidir, iliğinin içerisindeki kök hücreler, kendilerine benzer hücre oluşturur ve çoğalarak kana geçerler. Bu hücrelerdeki bozulmalar hastalığa neden olur. Enfeksiyon, ilaç, vücuda giren bir kimyasal madde, beslenme ve genetik yatkınlıklar gibi çevresel etkenler hastalığın ortaya çıkışında büyük rol oynuyor. En çok 2-5 yaşlarındaki çocuklarda görülüyor. Tüm toplumda kanser hastalığının çok fazla arttığını görüyoruz. Her 5 kişiden bir kişi kanser adayı. Dünya Sağlık Örgütü bu sayının giderek artacağını ve 20 yıl içinde 2-3 katına çıkacağını söylüyor. Kanser vakalarının bir yılda 10 milyondan 20 milyona çıkması da bunu doğruluyor. Türkiye’de her yıl bin 200 çocuk lösemi hastası olmaya aday. Her yaştaki insanda görülme olasılığı var. Ancak, çocuklarda daha çok görülüyor. 0-16 yaş grubundaki her çocuk bu hastalığa yakalanabilir.
*Lösemiden korunma yolları nelerdir? Çocuklar kanser yapıcı maddelerden uzak tutulmalı ve organik gıdalarla beslenmeli. Beslenmemizde yer alan kanser yapan maddeler ile kanserojen çevre etkilerinden yeni doğan bebeklerimizi korumak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Organik beslenme üzerine çalışmalarımız ve geliri vakıf yararına kullanılmak üzere kurduğumuz "Ispanak" isimli bir organik ürünler marketimiz var. Bizim hedefimiz 0-2 yaş grubu çocuklar. Büyüme çağındaki, beyin ve vücut gelişimlerinin en hızlı ilerlediği bu çocukların beslenmeleri büyük önem taşıyor.
* Yardımseverler LÖSEV’e nasıl destek olabilir?
Evlerinde kullanmadıkları eşyaları yollayabilir, bankaya gidip bağışta bulunabilir, gönüllümüz olarak çocuklarımızı ziyaret edebilir veya kan bağışı yapabilirler. Ailelere gönderilen yardım paketleri için ev eşyası, giysi, gıda ve temizlik malzemesi bağışı alınıyor.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Arkadaşlar bu başlıkda dün sabah yazılan mesajlar nerdeeee
Günaydın arkadaşlar
Hande evet dün yazılan bazı mesajlar yok olmuş
bende birşeyler yazmıştım göremedim
Birgün projeksiyon dvd ayarlıyıp çocuklara devekranda sinema seyretirelim demiştim
KAMP ADAMLARI
Heralde uygun olmayan bir film önerdin,RTÜK kaldırdı mesajını
Sitede dün bi problem vardı, sanırım ondan kaynaklanıyor..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben de bu mesajı söylüyordum Soner'cim.
Bende ;yapabileceğimiz bir organizasyon ama teknik olarak nelere ihtiyacımız olacak bunları detaylandırırsan bu organizasyonu kısa sürede yapabiliriz diye yazmıştım. Oğuz'da bu organizasyona destek olabileceğini yazmıştı. Başka yazan oldu mu açıkcası takip edemedim.
Bizi bilgilendirirsen sevinirim
edy senin fikrin de süper
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)