AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
aslan gibi yakışıklı kardeşim laf söyletmemmm iyiki bi başına taç taktı fragrance_chaplin küs
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
İşte benim kardeşim bu!
Seni çok tebrik ediyor ve tüm insanları duyarlılığa davet ediyorum.Canımsın afferin sana.
:cat:
Dostdark neredeyse her anı ölümsüzleştirmişsin.resimleri görenler eminim çok kıskandılar. bir daha ki gezide eminim katılım çok olacak. listede yer bulmak çok zor olacak. bu listeye son anda girmiştim çokta iyi olmuş.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Bu Organizasyona Katılan veya Katılamayıpta Desteğini Esirgemeyen Herkeze Teşekkür ediyorum.İmkanım olsaydı orada mutlaka bulunmak isterdim.Teşekkürler Özkan Sava............
:cat:
Arkadaşlar DUYGUSAL ablam olur.Kendisi Bursa'da.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
@ ozkansava
burcu'yu tercih ederim kusura bakma hemde hamarat kız. tatlı yapmasınıda biliyor. bu resim yüzünden bakalım başımıza daha neler gelecek çok merak ediyorum.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Yok Erdem'ciğim sakın alınma senin o güzel yüreğin yeter seninle tanıştığıma çok memnun oldum sevgili kardeşim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
SENİN GİBİ KOCA HER GENÇ KIZIN HAYALİ ÖLE DEME
Biz yakışıklı değil mi dedik sanki
Alla allaaaaaaaa
Özkan kan çıkar bak Erdem benim olacak
Hem senin sevgilin var dayak,yersin valla yengemden
*******EDIT******
Özkan ben demiştim di mi Erdem benim olacak diye
Düğün aracı olarak kim Goldwing'ini verecek peki bize?
Mümkünse bordo
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ben alınmam. bende takılıyorum. her türlü şaka yapabilirsiniz. fragrance_chaplin beni çok güldürdün.
bu organizasyonu düzenleyen ve katılan arkadaşlarım,bir mt üyesi olarak sizlerle gurur duydum.Herşey için çooook teşekkürler
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)