bu resimi koymayı unuttunuz diye sevinmiştim. çocukları kıramadım o şeyi kafama takmak zorunda kaldık.
bu resimi koymayı unuttunuz diye sevinmiştim. çocukları kıramadım o şeyi kafama takmak zorunda kaldık.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Arkadaşlar elinize sağlık süper olmuş
Vınvın,resimlere bakarak,daha önce ziyaret ettiğimiz yuva ile bu yuva arasındaki farklar konusunda sana katılıyorum..
Diğer çocuklar adına üzüldüm şimdi
Ducatista:)
Edy aksine ben o resimlerin konmasını dört gözle bekliyordum ve konmasına da çok sevindim. O tacı sırf çocuklar istedi diye kafasına takacak kadar özel ve ne kadar merhametli bir insan olduğunu herkesin görmesi istemiştim.
Çocukların gözündeki mutluluğu herşeyin üstünde tutan bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Herşey için teşekkürler
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
Çok çok harikasınız, sizleri iyi ki tanıdım
Orada yaşamıyor olmanın ve bir günümün olmasının dezavantajından gelemedim yuvaya :(
Hepiniz çok iyisiniz, kafanızı şişirdim biraz ama
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bende seni ve diğerlerini tanıdığım için çok mutluyum. eminim çocuklar diğer arkadaşlardan da isteselerdi onlarda takardı. ama benim kafanın kel olması çocukların dikkatini çekti galiba
herşey bir anda oldu Akbulut , ben kendime geldiğimde resim çekilmişti.
ben farklı bişey yaptığıma inanmıyorum, olması gerektiği gibi davrandım. benim yerimde sizlerde olsanız aynısını yapardınız eminim.
En yakın zamanda hepinizle görüşmek dileğiyle.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
edy süpersin.... seni tanıdığım için ayrıca çok sevinçliyim... bu resmi görmesemde bu düşüncedeydim ama artık dile getirmek farz oldu...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
baba yakalamışsın gene kardeşini ellerine sağlık valla farkın'da değilim dalmışız yavrulara! ellerine sağlık' işte ömür boyu hatıra mutluluk yaşamak için mücadele için güç bu güzellikleri yaşamak .
cambaz seniiiiii aklıma geldi yazayımmı akrobasi olaylarını
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Ya 2 dk. müşteriye gittim donatmışsınız ortalığı resimlerle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
akbulut valla bir ara sana baktım dalmışşş gitmiştinnnn fazla sesin çıkmadı ama desteklerin' katkıların 'duruşun ayrı bir renk bir güzellikti! heleki şeker kızın kızımız prenses oda yuvadaki kardeşleriyle uyum sağladı rabbim tüm çocuklara sağlık hayırlı bir gelecek versin niye didiniyoruz'ki hep çocuklar için! işte birde toplumumuz insanına güzel bir şeyler bırakabilirsek hoş seda bırakabilirsek ne mutlu bize....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
İyiki böyle bir etkinlik düzenlendi.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
MT FOTOCUSU gene iş başında... ellerine sağlık...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)