Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Delipoyraz çok geçmiş olsun...
Sevgili Boşnak sizler de Tekirdağ'dan yapmış olduğunuz katkılarla yanımızdaydınız zaten
Maddi manevi bu organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkürler...
Bu arada dün Hasan Tan Çocuk Yuvasına ve daha öncesinde yaptığımız Eyüp Çocuk Yuvasına gelen arkadaşlar ; iki yuva arasındaki muazzam farka dikkat ettiniz mi ? Üsküdardaki yuvamızda ciddi bir düzen, temizlik ve sevgi vardi. Bu beni çok mutlu etti. Daha içeri girer girmez götürmüş olduğumuz bütün malzemeleri kalem kalem listelediler ve bağış makbuzu verdiler hepsi için. Yuvadaki öğretmenlerin çocuklara sevgi dolu bakışı, çocukların kıyafetlerinin temizliği, oturup kalkmadaki efendilikleri, terbiyeleri ve en önemlisi mutlulukları gözardı edilemeyecek kadar ortadaydı....Hasan Tan çocuk yuvasındaki başta Müdürleri olmak üzere tüm öğretmenleri ve çalışanları işlerine gösterdikleri özenden dolayı kutluyorum
Umarım bütün çocuk yuvalarındaki kardeşlerimiz, en az Hasan Tan Çocuk Yuvasındakiler kadar iyi bakılır...
çok geçmiş olsun delipoyraz ! bu anlamlı günün oluşmasında çok mücadele edenlerin başınday'dın ve yuva'da çok koşturdun! artık eve gitmek istiyorum dediğin'de tükendiğini hissettim! ama inan bizler bu güzellikleri yaşadıkca, hayata geleceğimiz olan çocuklara emek verdikce iç dünyamız huzurla dolacak daha güçlü ayaklarımızın üstünde duracağız.
durmak'da zorundayız artık bizim misyon'umuz hayata 'geleceğimiz olan çocuklaımıza karşı görevlerimiz var hatta yaşlılar'ımıza muhtaç olan herkeze! diyeceksinki çokmu zenginsin? hayır belki çoğumuz değiliz ama işte senin gibi bizler gibi MT gibi bir çatı altında olan sivil örgütler motosiklet'ciler el birliği dayanışmayla bir çok yaraya parmak basacak kişilik ve güçte olan insanlarla doluyuz herkez elinden geleni yaptı görünmeyen kahramanlar var destek veren vermek isteyen arkadaş kardeşler sağolsun varolsunlar .
bir araya gelip güzellikleri yaşamak yaşatmak için toplumda bizlerin tutkusu olan motosiklet anlayışını bilinçlendirmek motosiklet'cinin serseri değilde aslında içindeki yumuşak ruh ve insan'cıl duygularının ne kadar yukarıda olduğunu göstermek için'de geleceğe örnek teşkil edeceğimize inanıyorum.
yuvadan gelen teşekkür fax'ı görünce gözlerim doldu herkeze yeniden sonsuz teşekkürler.( katılan katılamayan)(007 cüneyt'cim size'de geçmiş olsun kan vermişsin gelemedim gözlerim aradı seni).
yeni yeni güzelliklere adım atmak üzere
bu arada kendi aramızda'da iş guruplarımıza göre yardımlaşma dayanışma halinde olmamızı gönülden dilerim hadi benim çalıştığım yer yandı ama dayanışma içinde olalım her konuda birlikten kuvvet doğar kimin ne olacağı belli olmaz doktorumuz var sigortacımız var mimar var esnafımız var biraz içimizdede gözlerimizi açalım unutmayalımki herşey sevgiden beraberlikten geçer.
bir çoğunuz gibi ben'de annesiz babasız büyüdüm! aranız'da sizin bilmediğiniz benim bildiğim birçok arkadaşımızın anne 'baba 'kardeş 'akraba yoksulu olduğu'nu biliyorum birbirimizi kardeş 'akraba gibi sevip birbirimize destek olalım aslında hepimizin buna ihtiyacı var (sevgililer hariç)hepinizi yürekten seviyorum küçücük bir motosikletim var ama mutluyum çok büyük bir ailem var sizleri seviyorum iyiki varsın MT
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
biz kardeşiz motorcuyuz
gönüllerde hep yolcuyuz
yollar uzak olmaz bize
gidiyoruz hep sevgiyle
biz kardeşiz motorcuyuz
hep bir yürek bir oluruz
yollar uzak olmaz bize
biri düşse kahroluruz
biz kardeşiz motorcuyuz
bu sevdaya hep tutkunuz
yollar uzak olmaz bize
özgürlüktür bu yolumuz
kimse bize serseri demesin
yollarımızdan eylemesin
bizlerde canız yanarız
kaybettiklerimize ağlarız
ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken
analar yolları gözlerken ey kardeşim sakın esen yelden...2
farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin
farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......sevgiler oğuz'cum
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Arkadaşlar herkese selam
yuva fotoğraflarını görünce çok hayıflandım doğrusu orada bulunamadığım için. Herkaezin eline yüreğine sağlık.
eveeet birdha ki etkinilik ne olucak veya neolabilir diye düünmeye başladım şimdiden....
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
zaten bir daha ki ziyarette bu kadar kolay kaçamazsın elimden )))) dün yeni tanıştık diye ısrar edemedim ama bir dahakine listenin ilk 5 i içinde yer alacaksın, ilgine bilgine....
siz zaten yardımlarınızla ve yüreğinizle yanımızdaydınız.... çok teşekkür... ama inşallah başka bir aktivitede tanışmak dileğiyle...
Mt'nin altın kalpli gençleri, yaptığınız bu sevgi dolu, hayırlı ziyaret için hepinizi yürekten kutluyorum.
dogma .
sonerim bir gözüküyor bir kayboluyorsun yaw vedat yok kayıp gören varmıaaaa pardon ya vedat buraday'mış resim bile eklemiş pardonnnn..
vınvın, babaçi, delipoyraz, desperadost, roadrunner, dostdark, vedatarpacı, aythakan
vedat burda ya Ogün cüm
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)