insanlığın unutulduğu bu zamanlarda çok güzel ve özel bi organizasyon olmus bence hepinize helal olsun diyorum. . .Ben işyerinden izin alamadım ama imkanım olsaydı aranızda olmayı çok isterdim bir dahakine umarım. . .
insanlığın unutulduğu bu zamanlarda çok güzel ve özel bi organizasyon olmus bence hepinize helal olsun diyorum. . .Ben işyerinden izin alamadım ama imkanım olsaydı aranızda olmayı çok isterdim bir dahakine umarım. . .
Çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş
Emeği geçen herkese tşk.ler
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Emeği geçen destek olan herkese teşekkürler.
hayatımın hiç şakasız ama EN GÜZEL 1 NİSAN ı nı YAŞADIM.... Dostlarla yapılan sıcak sohbetlerle pekiştirilmiş güzel bir kahvaltı, çocukların gözlerinde gördüğümüz ışıltılar, onlarla beraber oynanan oyunlar , patlayan balonlar , söylenen şarkılar hepsi hepsi çok güzeldi.... Derperadost gene müziğin namelerinde birleştirdi yüreklerimizi.. ne güzel bir gündü... ama ne yazıkki son gücümü harcadım orada çocuklara keyifli anlar geçirtmek için ve eve gittiğimde akşamı acil serviste ve kolumda serumla bitirmek zorunda kaldım... bu kadar geç yazdığım içinde çok özür dilerim... DÜN VARLIĞIYLA , DESTEĞİYLE VE YÜREĞİ İLE BİZİMLE BERABER OLAN , BİZE GÜÇ VEREN TÜM MOTOSİKLET.NET AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜR..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
delipoyraz çok geçmiş olsun. sanada emeklerin için ayrıca teşekkürederim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Dün cocuk yuvasına gelen ,kahvaltıya katılan , destekleriyle bizi fişekleyen arkadaşlara ,üsküdar hasan tan çalışanlarına ve mini mini küçüklerimize teşekkür ederim...bu arada emegi gecen tüm arkadaşlara sevgiyle kalın
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
Geçmiş olsun poyraz kardeş Aslında büyük sitenin büyük organizasyonu olarak düşünürsek sende baya bi stresde yapmıştır.Bununla geçmiş olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
resimler harika cıkmış arkadaşlar...
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
delipoyraz abi resim yüklemeyi öğrenmişsin
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)