Walla göztepeden gelen olursa ve beni alabilen olursa gelmeyi isterim hatta alan olursa dark abi ile kahvaltıya bile giderim
Walla göztepeden gelen olursa ve beni alabilen olursa gelmeyi isterim hatta alan olursa dark abi ile kahvaltıya bile giderim
Arkadaşlar çok önemli bir olay
Tebrikler bu kararınızdan dolayı
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Güzel gez.Katılamasam da tam destek......Süpersiniz.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kırmızıdan ses yok. ona kokoreç desek hemen atlardı ama
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Evet arkadaşlar; İstanbul MT olarak çocuk yuvasına yapacağımız bu ikinci ziyaret olacak. Geçen organizasyonda destek olan ya da siteye o sıralar giremediğinden haberi sonradan olup bu önemli organizasyonda yer alamadığı için üzülen bütün arkadaşlarımızı Üsküdarda ki kardeşlerimizi sevindirmek için destek olmaya çağırıyorum...
Bu arada dostdark'ın önerisi de oldukca cazip gözüküyor. Sonercim ben de menemen isterim...
Ayrıca Kaiser tıp bayramını kutlarım
çok güzel arkadaşlar.destekliyorum hepinizi.ben de inşaallah en kısa zamanda aranıza katılacağım.
sağol hande,bugün ikramları yemekten 1 kilo aldım heralde akşam bile hastalarım baklava getiriyolardı saolsunlar.
gördün mü dostdark kahvaltıda menemen mi yenir dedin,herkes menemene hücum ediyo,sen dahil.bide yeseniz neler olucak
Rica ederim. Delipoyraz'a elimden geldiğince yardımcı olacağım. Sizin de desteğinizle yine kardeşlerimizi mutlu edecek bir gün yaşayacağımıza eminim...
Aşkolsun Önder. Taş mı atıyorsun şimdi bana. Tamam biz de senin hastalarındanız ama baklava börek getirmeyi düşünemedik
Ama sor bir niyee... Kilo almanı istemedik de ondan doktorcum
ahh hande senin bu düşünceli halinde olmasa ben salardım göbeği fln tabiki taş atmıyorum,senin düşünüp kutlaman yeter.çok naziksin
dogrusu gelmeyi bende çok isterdim, daha once bende çocuk yuvasına ziyarete gitmiştim doğrusu çok anlamlı cocukların gozlerindeki mutluluk anlatılmaz gitmeyen bilemez
süperrrrrrr hande müjde li haber için sağol organizasyonu düşünen arkadaş'da sağolsun oradayız koşa koşa hemde.............
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
çocuk yuvasına giderken göztepeden alabilecek yok mu ya
şu topiği bi güncelleyelimde dün görememiş arkadaşlarımız varsa, aramıza onlarıda alıp gidelim...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)