Tuğba gelinmeyecek yerde değilsinki yaz ayları oraya doluşuruz.
Tuğba gelinmeyecek yerde değilsinki yaz ayları oraya doluşuruz.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
günaydın arkadaşlar
ben dün akşam hiç uyumadımda gön saat kavramım kalmadı
KAMP ADAMLARI
Miriba kardişler...havucumu kaybettim gören var mı??
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Ne havucu ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Havalar nasıl bu aralar arkadaşlar iyimi?
Güncellllll
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
eskici arkadaşım ayakkabı olayını ben halledeceğim yazını okudum sağol varol olmazsa bölüşürüz duyarlılığın için bende teşekkür ederim...........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
arkadaşlar 2 tane 35 numara ayakkabı göz çıkartmaz.
7-12 yaş arası kardeşlerimiz kalıyor yurtta.demek ki 35 numara ayakkabıya ihtiyacı olacak başka bir kız çocuğu da olabilir ileride.durumunuz müsaitse ve niyetlendiyseniz ikiniz de alabilirsiniz ayakkabı.yanlış mı düşünüyorum?
Hay allah bak gördün mü yine güncellenmiş topik
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Tam bir hafta sonra bu saatlerde mis gibi menemen ve çay eşliğinde sohbet ediyor olacağız...
Ama en anlamlı dakikalar saat 15.00 de Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumunda başlayacak.
Keyifli kahvaltımıza katılmak ya da kardeşlerimize maddi yardımda bulunmak istiyorsanız harekete geçmek için önünüzde 1 hafta kaldı arkadaşlar
Bu geziyi düzenleyen delipoyraz'a, maddi manevi desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hepinizin gönlüne sağlık
Bu hafta işe güce dalıp çocuklarımızı unutmak yok arkadaşlar,hadi bakalım birazda çocuklarımız için çalışın Mt kardeşliği.
Günaydın, bugün hiç halim yok.Dün çok yoruldum :(
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
herkese iyi bir hafta diliyorum.... ne güzel ayakkabı sorununu da çözmüşüz... yarın Akbulut arkadaşımla yuva müdürü ile görüşmeye gideceğim allah izin ederse... sanırım herşey yolunda kahvaltı günüde ikramlık bişeyler alırız... güle oynaya gideriz çocuklarımızın yanına... hepinizin yüreğine sağlık..
ee bu kadarla kalmayacak.. bu yaz böyle bir kaç gezi yapalım diyorum... nasıl olsa yanımda sizler gibi birbirinden değerli, kocaman yürekli arkadaşlarım dostlarım var... aslında ben hepinize kattığınız renk için teşekkür ederim..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
dün bende babama söledim böle böle diye onunda çalıştığı şirketten kırtasiye yardımı gelicek belki kesinleşince tekrar mesaj atıcam sizlere...
bu arada pazar günü yaşadığım olyaı sizlerle paylaşayım..
ben basketbol hakemliğide yapıyorum aynı zamanda.. ufak çocuklar için bir turnuva düzenleniyor bir yerde, ve o turnuvaya fener efes gs özel spor okulları gibi takımların yanında birde kuştepe diye yetimlerden oluşan bir takım vardı. o takımın antrenörü bir hakem arkadaşımıza...
bak diğer takımların oyucnularının her maç anne babaları geliyor ama bizim çocukların anne babaları hiç gelemiyor demiş..
o takımı desteklemeye geçen pazar yurttan ufak çocukları getirmişlerdi .. kızarlın üstünde pembe erkeklerin üstünde yeşil mont vardı .... hepsinde aynıydı ..
bunu niye anlattım diyorsanız....valla çok doğru bir iş yapıyoruz işte bunbu bir daha vurgulamk istedim o yuzden
son olarak: maçı kaybettiler bi kaçı ağladı gerçi o gun tüm kaybeden takımdaki ufaklıklar ağlıyordu sonuçta hepsi çocuk
koluna taktığın kask kafanı korumaz
Starblazer
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)