Valla ben hiç bilmiyorum Bizimle gelirsin tabii ki
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
herkeze selam... dünden beri modem sorunu yüzüne nete bağlanamıyorum özür dilerim ))))
Nisan 1 şakasını benden bekleyen sevgili arkadaşım, vallahi benim niyetim o gün şaka gibi güzel bir gün geçirtmek çocuklara )))))))
umarım o gün 1 nisan şakasını yapıcak kişi delipoyraz olmaz çünkü eşşek şakası olabilir bu KAİSER den ALINTIDIR
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Herşeyden önce bizlere bu şekilde yol gösterip imkanlar sağladığınız için teşekkür ederim.
İçimde yıllardan beri özellikle şu son 1 yıl nerede gönüllü çalışsam diye düşünürken araştırmamın sonucunda size ulaştım. Mümkünse beni de aranıza alıp 1 Nisan da çocuk yurduna gidebilme imkanım varsa çok sevinirim.
sevgiyle kalınız.
merhaba
Kahvaltıya bekleriz... sonuçta ziyaret için 12 kişiye izin alabildik yurt daha fazlasını kabul etmiyor olaki bu 12 kişiden o gün gelemeyen bir mazereti olan çıkarsa seni alır gideriz yedek olarak senide ekliyorum.. yada şansımızız dener 14 kişi girmeye çalışırız.. sevgiler
BU ARADA BOŞNAK ARKADAŞIMIZ VE SEVGİLİ EŞİ SAĞOLSUNLAR BİZE ÇOCUKLARIMIZA İLETMEMİZ İÇİN TAA ÇORLU-TEKİRDAĞI NDAN 2 KOLİ İKRAMLIK VE KIRTASİYE GÖNDERMİŞLER.. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
efet aynen orası süperbaba nın çekildiği kahve.... ama adı çınarlatı deel )))) ona eminim.. kahvaltıda görüşmek üzere
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Güncelllllllllllll
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
arkadaşlar yuva ile yaptığım son görüşmede 35 NUMARA KIZ AYAKKABISI talebi geldi... destek vermeyi düşünen arkadaşlardan temin edebilecek varsa lütfen benimle irtibata geçsin.
ayrıca vedatarpaci arkadaşımızda canla başla ogün gidecek çeşitli yardımlar için çalışıyor.. ve toplanan yardımların taşınmasında da bize destek verecek... çok teşekkürler vedat....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Günaydın herkese
Güncel...
Bir hafta kaldı, bir hafta sonra İstanbul'dayımmmmmmmmmmmmm
Sorulur mu bu sorulur mu
Desteklerini esirgemeyen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim
İyi ki varsın mt , İyi ki varsınız arkadaşlar ...
Bir de zaman geçse Hande'cim :(
Merak etme Tuğba'cım çok az kaldı çokkk
Seni sabırsızlıkla bekliyoruz
Bak göreceksin şimdi zaman geçmek bilmiyor ama İstanbul'a geldikten sona kuş gibi geçip gidecek saatler Sonra oturup plan yapmaya başlayacaksın tekrar gelmek için... Kim bilir belki ileride İstanbul'a yerleşirsin
Onu biliyorum, ama biz Habille karar verdik zamanı durduracağız
Tekrar gelebileceğimi hiç sanmıyorum, biliyosun bizimkileri...
Ay canım benim ya, iyi ki varsınız
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)