simdiden soyliyimm kimse 1 nisan şakası yapmasın ogun
hepsinize ben yapcamm
:
haydii mt haydii mt haydiii
menemen zamanı şimdiiiiiiiii
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Herkese Günaydın sevgi çiçekleri
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
1 kahvaltı mekanında motorları nereye koyucaz
2 çınarlatı dediğiniz yer süper babanın çekildiği kahve mi.. zira oraya sık sık gelirim ama çınardı ismi aynı yermi emin olamıyorum
koluna taktığın kask kafanı korumaz
Arkadaşlar herkese merhabalar ve günaydın öncelikle.
anladığım kadarıyla kurum ziyareti için kontenjan dolmuş. bu durumda bizede destek vermek düşer ama nasıl. yani ne yapabilirim nasıl yaparım. biri beni bu konuda beni bilgilendirirse son derece müteşekkir kalıcağımı belirtymek isterim.
Ha dersenizki bu zamana kadar nerdeydin kusura bakmayın kem küm falan filan. bir koşturmacadır gider hayatta farkedemedik nasılsa özürler ayrıca.
sadete gelirsek 1 nisandaki kahvaltı katılımcı listesine benide eklerseniz sevinirim. gerçi yine nöbet ertesi olucam 24 saatten fazla süredir uykusuz olucam ama olsun. hem nöbet yorgunluğu bundan iyi nasıl atılırki dimi yaa
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
1-motorları, cafe sahil kenarından olduğundan oraya sokma şansınız yok.mümkünse yolun karşısındaki ara yollara bırakıcaksınız.arabalar o konuda daha şanssız.mümkünse yakın yerlerde oturanlar birleşip gelsin.
2-evet doğru hatırlıyosun süper babanın çekildiği yer
3-mekanda kredi kartı geçmiyordu en son,haberiniz olsun
umarım o gün 1 nisan şakasını yapıcak kişi delipoyraz olmaz çünkü eşşek şakası olabilir bu
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
25. ESKİCİ
oldumu?
Destek için msn im ozkansava@hotmail.com
vedatarpacı
bu çiçekte size
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Beni orada yer bulabilmek düşündürüyo.Çünk 2; pazar günleri gittiğimde 3-4 kişiyken bile direk oturduğumuzu hatırlamam.Fazlada gaza getirmeyelim bence Hande kahvaltı için Vardiyalı yaparız artık :D Bir seçenekde kendi masa,sandalyemizi götürmek tabi
Valla ben ayakta dururum zaten genelde hehe iki dakika yerinde duramayan bi tipimde
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hadi yaa gerçekten o kadar kalabalık mı oluyor
hmm 3-4 kişiyle bile yer bekliyorsan 25 kişi nasıl oturacak offf off offf
Vardiya fikri hoşuma gitti ama aslında kimse yanlızlık çekmesin diye ben bütün vardiyalara katılırım
Valla 11 de orada buluşalam baktık yer yok ve uzun süre bekleyeceğiz o zaman başka yere geçeriz. Mutlaka civarda kahvaltı edilecek güzel biryer vardır
Sahilde ayakta atıştırırız olmazmı maksat beraber olmak.
Ben heyecandan bişey yiyemem ki
Menemen ve kahvaltı fikri dostdarkla benden çıktığı için biz köşeyi kaparız bi kerem.hadi delipoyrazı da kurucu kontenjanından aldık mı gerisi düşünsün walla eğer yer kalmazsa aydınolmez orada oturuyomuş.Ona gideriz artık. Eeee MT'ye de hayır diyecek hali yokya
Ya buluruz yer ya, tek sorunumuz o olsun Hallederizzzzz
Ya arkadaşlar bakın ben nöbetten çıkıp gelicem haberiniz ola. Öyle vardiya falan anlamam. Zati fazlasısıyla yorgun olucam.
Geldimmi yorgun kıçımı aynen bir sandelyeye yerleştirir bidahada kaldırmam
Bu arada arkadaşlar kahvaltıdan sonra fuara gidicek olan varmı.
Acaba gitsemmi diye düşünüyomda. Eğer gidecek olan varsa beraber gideriz belki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. almasamda olur gerçi (ne diyom ben yaa )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)