Tuğba'cığım nede olsa gelince göreceksin ve tanıyacaksın delipoyrazı ve tanıdığına çok memnun olacaksın.Onun için sabret biraz ok.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Sizde beni tanıdığınıza memnun olursunuz kesin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
herkese günaydın arkadaşlar sonunda açıkladım adını funda baktımki site birbirine girmişti bende dayanamadım
Cihan Hoşgür
Valla ben hala anlayamadım durumu Gelince anlarız artık
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
İyi ki iki gün konuyu takip edemedim. Konu almış başını gitmiş...
Gerçi mesajların büyük bir kısmı birbirimizi tanıyalımla geçmiş ama olsun...
Tuğba'cım hadi sen biran evvel gel İstanbul'a... Emin ol pişman olmayacaksın
Evetttt bayanlar baylar, motosiklet.net in saygıdeğer üyeleri...
1 nisan pazar günü; Çengelköy' de yapacağımız, boğaza karşı muhteşem kahvaltıya katılmak ve Hasan Tan Çocuk Yuvasındaki kardeşlerimizin yüzünü güldürmek adına katkıda bulunmak için hala geç kalmadınız...
Haydi mt elleri görelim
arkadaşlar..
toplanmak gezmek çok güzel ve eğlenceli.. ALLAH kaza beladan uzak etsin hepimizi..
fakat böyle kutsal ve hayırlı işleride gezinizle birleştirerek süperr bir iş yapıyorsunuz..
hayatta en hassas olduğum konuların başında geliyor kimsesiz çocuklar..
katılmak ve katkıda bulunak isterim..
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Tubiş kusura bakma kek çikolatalı değil
Malum herkes çikolatalı kek sevmez...
Neyse kek yapamadan bile gelebilirim bu arada.
Kurabiyeler çok vaktimi alacak bizim evde mini fırın var da.
Cuma cmt de evde yokum.Pazar sabahtan yapıcam yapacaklarımı.Kurabiyelerden vakit kalırsa kek de yaparım tabi.
Beni yoracak bişi değil nasıl olsa...Neyse efem daha çok vakit var.
İçime doğuyor...miniklerin sevinmesi bi yana 1 Nisan günü çok konuşulacak ve çok güzel olacak.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Bende gelmek istiyorum arkadaşlar ama dün parmagım kırıldı iyileşirse kahvaltıya katılmak istiyorum böyle güzel bi etkinlikte olmak ve destek olmak için uğraşan emegi geçen tüm arkadaşları kutlarım.
geçmiş olsun.motorla gelmen şart değil ki.kahvaltıya otobüsle bile gelebilirsin.tek şartla tabi...
otobüsü bizim motorların yanına park ettirme(geyik geyik geyik )
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)