1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....
Reklamlar
-
dishy adlı üyeden alıntı
saati erkene alsakta olacak tek şey insanların gelemesi olacak... Sonuçta Pazar sabahı olduğu için toparlanıpta gelinebilecek en uygun saat 11:00 olarak düşünüldü... genel bir karardır.. Fuar çok uzak değil... 13:00 gibi yola çıksanız rahat rahat fuarıda gezebilirsiniz diye düşünüyorum... o gün görüşmek üzere...
Kahvaltının yapılacağı mekan ÇENGELKÖY sahilde hemen... Üsküdardan beykoza giden yol üstünde kalıyor mekanın adı ÇINARALTI bilinen bir yerdir.. Çengelköy e girince sorun.. yada özelinizi açarsanız ))) cep telimi veririm bize ulaşırsınız.. )))
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
-
dishy adlı üyeden alıntı
bu arada hep bana soruyorsun ama senin adını bilen yok...
söz o sabah gelip kendimi bizzat kendim tanıtacağım sana ))) tabii ben seni tanıyabilirsem ..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
Tubiş benim adım Bilmeyen var mıydı ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
dishy adlı üyeden alıntı
Tubiş benim adım
Bilmeyen var mıydı ya
topiği daha iyi incelersen adımda resmimde var ))))) sanırım görmedin...
-
Heyecanlıyım heyecanlıyım, gelme üzerime.
Şafak sayıyorum, İstanbula gelmeme son 10 günnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
Valla arkadaşların beynini sulandırdık yine.
Sende karar ver delipoyraz abimisin ablamısın?
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
-
-
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
çocukların kurabiyeleri için çok hoş planlarım var.bir aksilik olmaz umarım.
bu arada bizim için de kek getirircem çınaraltına
hava iyi olsun da kekle beraber geleyim di mi?
demiştim ben bunun üzerine Tuğba
dishy adlı üyeden alıntı
demiş...
Kendisi kek canavarı falan mı oluyo acep?Tırstım şimcik
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
Herkese günaydın.
Güncelllllllll
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
-
Tuğba öğrendin mi delipoyrazın adını şimdi ?
-
-
-
-
İyice kafam karıştı şimdi Anne misin nasıl oluyor ya
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)