1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....
Reklamlar
-
vay anam vay helal olsun MT.ye motosiklet'ci abiler ablalar coşmuş yardımlar geliyor türkiye'den bu arada 24 mart cumartesi saat 16.00 da kardeşinizi yani o ben ulusal kanal'da LASTİK İZİ programında yalnız bırakmayın mesajlarım olacak şarkılarımda tabi
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Reklamlar
-
güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll
Günaydınlar herkese...
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
edy adlı üyeden alıntı
bende sizlerle gelmek isterdim. malesef katılımın sınırlıymış. kahvaltıya gelebilirim ve gelirken çocuklara götürmeniz için biraz bişeyler getirmek isterim.
arkadaşım o sabah olaki 12 kişilik gruptan gelemeyen olursa seni alırız ))))) yedek diye yazıyorum seni ..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
arkadaşım o sabah olaki 12 kişilik gruptan gelemeyen olursa seni alırız ))))) yedek diye yazıyorum seni ..
gelmeyen olursa ben gelirim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
edy adlı üyeden alıntı
gelmeyen olursa ben gelirim.
hehe.yedekler bile var.
Ne güzel
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Bir Hasan Tan İlköğretim okulu mezunu olarak bu geziye gelmemek ayıp olurdu
Yanlız 1 Nisan da evde kızıma bakmak zorunda kalabilirim , uygun olursam geleceğim ;)
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
-
-
-
@aksi
Kayıp ilanı vermiştik senin adına...
-
DARKDIAMOND Mesajınıza cevap verilmiştir özelden
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
-
dishy adlı üyeden alıntı
Deli (mi diyeceğiz sana adın ne ya
) benim sorunumla da ilgilensen
Deli değil o,çok akıllı maaşallah
-
Yahu ne alaka Bana da deli derler, adı ne diye sordum
-
dishy adlı üyeden alıntı
Yahu ne alaka
Bana da deli derler, adı ne diye sordum
adını gelince öğrenirsin. gizli dishy gizli çaktırma.
-
-
Tamam yahu, söyleriz İbo ya gelir
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
SEVGİLİ MT YÖNETİMİ.....
verdiğiniz destek ve anasayfadaki banner içinde ayrıca hepinize teşekkür ederim.....
O kadar güzel bir organizasyon oldu ki; taaaa uzaklardan insanlar kargo ile malzeme yolluyor.. bizimle irtibata geçip destek için ellerinden geleni yapıyor... bende büyük bir gururla bunları ÇOCUKLARIMIZA ileteceğim Hepinize ayrı ayrı teşekkür
boşnak saol
snrtrt saol
(ozkansava dan haberini aldım )
ben sadeceufak bi yardım yaptım .. ve asıl ben size teşşekür ederim. sayenizde kendimi bu gun daha mutlu ve huzurlu hissediyorum
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)