yarın sabaha karsı gorusmek dılegıyle
sırkecıde ve/veya beylıkduzunde
ıyı geceler
ıyı yolculuklar..
yarın sabaha karsı gorusmek dılegıyle
sırkecıde ve/veya beylıkduzunde
ıyı geceler
ıyı yolculuklar..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
okadar üzgünüm anlatamam çok gelmek istedim son ana kadar yemin ederim koşturmaktan fırsat yok! yarın stüdyo'dayız gene 'vokaller gelecek motosiklet'ci şarkımızın vokal okumaları olacak 'pazar akşamı programım var olmadı olmadı ama kalbim sizlerle buna inanın 'hayırlı yolculuk'lar sağlıkla gidin sağlıkla gelin canlar...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
teşekkür ederiz abi... ayrıca haber verdiğin için de teşekkürler , bir heves listeye adını yazdırıp haber vermeden cayan arkadaşları da kınıyorum
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem kardeşim inan işlerin yoğunluğundan çok iyi takip edemedim topiği ama Allah kaza bela vermezse sabah 7 de avcılar bahuse önünde sizleri bekliyor olucam. Allah yolumuzu açık etsin. iyi geceler
Hakkınızı helal edin arkadaşlar ben çıkıyorum ...
Gelecek arkadaşlar için irtibat numaram: 5359433730
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Dostlar, tüm topiki okumadım, ama Kum motel de kalacaklar var galiba, kum motel Çanakkale'de(asya) değil, Gelibolu yarımadasında, saros körfezine bakan bi yer, tarif aldınız dimi, yanlış yere gitmeyin de...
neyse hepinize hayırlı yolculuklar, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Ben belki bir ihtimal Pazar günü gelebilirim (küçük bir ihtimal)
mkmemory
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
çooook çok özür dilerim burada hava muhalefeti ve yanıma yol arkadaşı bulamadıgım için bende gelemiyorum herkese hayırlı yolculuklar çok dikkatli olun
Güle güle gidin. güle güle gelin yolunuz açık olsun. Bu sene ehliyet olmadığından dolayı pas geçtim ama seneye bende aranızdayım....(ehliyetsizde gelecektim ama bugün direksiyon sınavım vardı. malesef )
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
millet cocuklarla az önce görüştüm kum otel campinge cadırları kurmuslar bede motosikletteki arızayı cözdüm sayılır bu aksam yola cıkabilirim
Selamlar arkadaşlar
Kampçı grubundan biri olarak havanın güzel olması dolayısıyla çok rahat bir gece geçirdik, lakin ben biraz fazla içtiğim için gevşedim ve saat 01:00 gibi de uyku tulumlarımın içinde yuvarlanarak uyumaya daldım.. Bu arada birlikte vakit geçirdiğim arkadaşlara samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum...
Saygılarımla... (29 yaşında ki ağbiniz kaya) beni arasıra arayın ve çiğ köfte olayımızı da unutmayın
VATANIMI SEVİYORUM
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
cektik baya bi
ama eskicinin makinesinde cogu
ve herzaman nete ulasamio
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Helal size arkadaşlarım.Benide mazur gördüğünüz için teşekkür ediyorum.Yüreğinize,bileğinize sağlık.En yakın zamanda karşılaşmak üzere.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
arkadaşlar merhaba
Bende de birtakım fotoğraflar var ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmediğim için mail adresi verirseniz sizlere göndereyim ekleyin..
40 euro...... eh senin hatırın için idare edeceğim artık..:::))
Kaya
VATANIMI SEVİYORUM
görkem benim sadece tekerlek çikmışama olsun bu arada yolladkı durum için baya üzüldük bizde bu adamlar ne biçim gitti diye sizi yakalamaya çalışıyoduk umarım motorun çok masraf açmaz
hayırdır görkem motosiklette bi problemmi oldu
bu arada resimler için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)