özgür ilk sayfa cok acıklayıcı olmus
gorkem saolsun...
donus yolu farkli olabilir yanniz
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ne demek her zaman....
Arkadaşlar 1 hafta kaldı geziye lütfen durumunuzu kesinleştirin ve listeye adınızı yazdırın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Arkadaşlar herkeze merhaba yeniden kamp alnı için praetorian (özgür) ile berarber çanakkalede kum otel ile görüştük ve kişi başı 7.5 ytl den fiyat verdiler. Bize makul göründü. Başka bir önerisi olan yoksa veya itirazı olan yoksa kum otelin kampingini kullanalım derim.
Görüşlerinizi bekliyoruz...
KAMP ALANI: ÇANAKKALE KUM OTELİN KAMPİNGİ
ÜCRET: KİŞİ BAŞI 7,5 YTL
Bu arada arkadaşlar kampa katılacak arkadaşlar lütfen tedarik edebilecekleri malzemelerle beraber isimlerini listeye ekletsin
Malzeme sıkıntısı olan arkadaşlarda eksiklerini bana özel mesaj yoluyla bildirirse onlar içinde malzeme tedarikinde bulunabilirim. ama bunun için en geç perşembe akşamına kadar (bilemediniz cuma sabahı daha geç olmaz lütfenn) haber vermenizi rica edicem. Ki banada malzemeleri tedarik edebileceğim zaman kalsın. tşk.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
abı malzeme eksıgı olan yok sanırım
gozuken o
benım eksık onlarıda sen temın edıosun
ben 16 sında orada olacağım sizden bir ğün önce hava güzel olursa ben direk kum otelin kampingine gidiyorum cumartesi ye sizi bekliyorum yola çıkmadan bakalım bana haber verin.
beleczoc arkadaşımızın rota önerisi...
E-5'den kopulmayarak sahildeki kötü yollardan kaçılmış olunacak
Yol: 343.4 km
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bacılarım kızımla çocuk oyununa gideceğimden dolayı listeden adımın silinmesini gereğininin yapılmasını arz ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
www.hotelkum.com
arkadaşlar yukarda otelin internet adresi var ordan kamping bölümüne tıklarsanız kapm alanı ile ilgili fotoları görebilirsiniz. ben oldukça beğendim açıkçası.
bide ulaşım bölümünden bulunduğunuz şehri tıklayınca nasıl gideceğinizi gösteriyor...
istanbul üzerinden gelecekler için tekirdağ üzerinden keşen ve eceabettan geçerek kum otele ulaşabiliyoruz
bilgilerinize
ya arkadaşlar anlaşılan sabah saat 5.30 da anadolu yakası peki benim gibi av yakasından dahil olacaklar kaçta nerede olsun veya mahmutbey gişeler uygunmu?
uygunsa saat kaçta ?
bilen varsa beri gelsin pleace
arkadaşlar ben gelemiyorum. motoru aldığım yer problem çıkarıp hala ruhsat ve plakamı vermediği için pratik yapmaya fırsatım olmadığından sakata gelmişti gezi zaten, bunun üstüne önceki gün akü boşalmasın diye bi tur atmaya çıktığımda küçük bi de kaza geçirince o da kaymağı oldu. ciddi birşeyim yok sadece sekiyorum biraz ama gelmem sağlıklı olmaz. size iyi yolculuklar, inşallah başka bir faaliyette görüşürüz.
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
gecmis olsun pseudo..
ya gorunuse gore cok gelen yok
deer152 tek bulusma noktasi
avrupada olur ordan gideriz gibi gelio
isim yazdirmislar ama
bakan yok:D
özgür yapacak bişey yok işte istanbul mt geneli böyle onun için herhangi bi organizsayon içinde olmaya gelmior
o kadar yer geziyoruz sıklıkla maddi acıdan bizde sıkıssakta imkanları seferber edip gelmeye calısıyoruz her geziye
gercekten gelecek kişilerin telefon numaralarını eklemeleri halinde sorun yasancagını sanmıyorum
teksavascı bizlemi gelecek bilmiorum ama giderken e5 i kullanmalıyız bakırköyden gelicekler o noktadan katılır unfortunatede beylikdüzünde olması lazım 06:30 da tüyapın önünde hazır bulunsa ordanda onu alır gideriz
siz hangi köprüden gececeginizi söyleyin benim için yeterli olur
1.kopruden gecicez biz sanirim murat(eskici)
ile bitek be nvarim anadoludan
oyuzden 1.kopru iyidir
ortada biyerde bulusulur onu siz secin dedigim gibi
ordan da yola cikilir vakit kaybetmeden
tekirdagda beleczoc arkadasimiz abimiz diyim daha dorusu sanirim katilicak bize
ordan da kesan yolu uzerinden canakkale..
haklısın özgür ama merak etme kendimi affetirmeliyim
keşan konusunda görkem haklısın şarköy hem uzatır hem yol kötü...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)