Arkadaşlar Çanakkale'nin Rüzgarı çook meşhurdur valla. Bir bakmışsınız Çadırla birlikte havada uçuyorsunuz. Kamp Katılacak Arkadaşlarımızın Dikkatine
Arkadaşlar Çanakkale'nin Rüzgarı çook meşhurdur valla. Bir bakmışsınız Çadırla birlikte havada uçuyorsunuz. Kamp Katılacak Arkadaşlarımızın Dikkatine
trattataa
gelıomusun sımcık alıymmı lısteye
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ictenlikle tebrik ediyorum kampcı arkadasları , umarım hava guzel olur
bende katılırdım sizlere ..ama hanım izin vermez.. hava kotu olursa kanyak ları alır gelirim .. ben yanıma bir sise alayım bali..
Herkeze selam,
Arkadaşlar,Hava güzel olursa(!)ben de gelirim kampa,
Ben zaten her yaz mutlaka Eceabat milli orman parkında kamp yaparım(Ege kıyısı)Zaten gezilecek yerlerin tam merkezinde ancak kışın kamp açık olurmu bilmem,Kamp malzemem var,
Hava kötü olursa motorla gelemem,araba ile gelme ihtimalim olabilir,buluşmaya doğru kararımı veririm,
ben sanırsam 16 sında orada olacağım kamp yapılacak yer belli oldumu direk ben oraya gitsem
kampcilar bukadariz galba..
arkadaslar cuma bulusmasına gelemedik alınan kararlar nedir acaba buluşma saatinde bi değişiklik varmı yokmu?
alplion yer belli oldugu zaman arkadaslar sana haber verirler zaten tel numaranda var listede
Beer's'a gittiğimde kapıda praetorian'ı olcan'la birlikte gördüm.Kısa bir konuşmadan sonra ben içeri girdim.Tabi içerisi baya bir kalabalıktı,sonrada karşılaşmadık.Yani yola çıkış veya kampla ilgili bir konuşmada bulunamadım.Hayırlısı.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
o zaman ilk konustuklarımızı karar kabul ederiz ancak bu cadırlar için erken bulusabiliriz denmişti ona göre haberleşelim gene
sanırım eskici bu yerlerle irtibata gecicekti genede ilgilenmen ii olum tesekkürler
bukadarmiyiz arkadaslar
bu hafta kamp mekanlariyla konusulcak
simdi tam liste hazirlansin
bulusma noktalari fln ayarlancak
guncel guncel guncel guncel...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ana sayfadaki gezi planı güncellenmiştir
Arkadaşlar Istanbul MT olarak gelecekler gelmeyecekler , kampa gelecekler , hotelde kalacaklar lütfen isimlerimizi yazdıralım!!!
Hotelde kalacaklar ve kamp yapacaklar Çanakkaleye kadar beraber gideceğiz, orada kalacağımız yerlere ayrılacağız...
Ana sayfadaki gezi programını inceleyiniz...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar önce de yazmıştım ama giriş sayfasında yazmamış malzemelerimi yazayımda arkadaşlar fazladan malzeme getirmesin
1 çadır+uyku tulumu+lamba+1 battaniye
arkadaslar hepinize selamlar sizlerle canakkaleye gelmeyi o kadar çok istiyordum ki anlatamam ancak 18 mart pazar günü sabah 7 de motor ehliyeti için direksyon sınavı varmış.böyle şanssızlık olmaz.birdaha ki geziye kaldı artık ama inşallah güzel bir gezi geçirirsiniz ve eksiksiz olarak istanbul a dönersiniz.sizlerden isteğim bu gezinin reswimlerini en kısa sürede yayınlayın da bizlerde görelim.hepinize sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)