"praetorian",çokda bişey yok zaten.Yağmur yağdığında çadırın içine su girmiycek kadar yüksek bir yere kurucaz.Kampet'leri yayıcaz,tulumları üzerine atıp yemek yemeğe gidicez. Bide akşama sağanak yağmur yağmasın diye dua edicez.Normal yağabilir.
"praetorian",çokda bişey yok zaten.Yağmur yağdığında çadırın içine su girmiycek kadar yüksek bir yere kurucaz.Kampet'leri yayıcaz,tulumları üzerine atıp yemek yemeğe gidicez. Bide akşama sağanak yağmur yağmasın diye dua edicez.Normal yağabilir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
arkadaşlar beni gruptan çıkarmanız mümkün müdür? üzülerek söylüyorum fakat biriken işlerden dolayı hafta sonlarımdan fedakarlık etmem gerekiyor. hepinizden özür diliyorum. kısmet değilmiş. neyse havalar ısındığı zaman senelik iznimde gitmeyi planlıyorum. en azından otellerin birinde yer bulma şansım olur.
herkese hayırlı yolculuklar.
600. mesajım kötü bir habere denk geldi.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
her seyin hayırlısı arbetus
oguz abi benim cadır su almıor saganakta yagsa sorun olmaz sadece eklem yerlerini tekrar kontrol ettirmeliyim yagmurlu havalarda cadırın içine su girmiyorda cadırın altından akan sular sanki cadır suda yüzüyormus hissi veriyor
arkadaşlar malzeme eksiğim yok daha detaylı bilgiye ihtiyacım var cuma günü nerde toplanmayı düşünüyorsunuz
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Bu hafta sonu gezicek adam ariyorum.
Yok mu "yer beyenmek" - "rota belirlemek" icin Gelibolu, canakkale, yada başka bir yere gidecek, gezecek motorcuuuu??
all you need is love
cadır sorun degıl tahmınımce temın edelıbılecek eskıcı arkadasımız
artcı olaylarını bılmıorum tabı
roadmaster cuma gunu saat 8de bostancıda beers ta bulusuluo gercı o mt bulusması ama bız bıraradayken konusmayı planlıyoruz gelenlerle
deer 152 gorkem ben eskıcı gelıyoruz bıldıgım kadarıyla bulusmaya
orda konusulcak dedıgım gıbı
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Oğuz
hafta içi olması çok kötü ama gelmeye calışacağım
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
oguz abi kalacak yer sorun omıyacak gibi eskici sagolsun bakalım bi artcı arkadas getirrebilirim
motorize delide teklifte bulunmus maksat oraya götürebildiğimiz kadar fazla kişiyi götürmek kalma işini nasılsa ayarlarız
Katılamamana üzüldüm neyseki önümüzde bu tür organizasyonları yapıcak koca bir mevsim var. ben kendi adıma söyleyim önümdeki günlerde sık sık şehir dışına stresten gürültüden hava kirliliğinden uzak bir yerlerde kamp olaylarına giricem. katılmak isteyen olursa beraber takılabiliriz...
Konumuza dönecek olursak
Katılımcı arkadaşlar öncellikle belirtmeliyim ki kamp alanı konusunda arştırmalarım devam ediyor. Ama şunu diyebilirimk bu çok sorun gibi gözükmüyor. analdığım kadarıyla çanakkalede bu iş için yeterince alan mevcut.
neyse önümdeki günlerde herşey daha iyi netleşir.
dert etmeyin bunu şuana kadarki katılımcı listesine göre çadırda yeterli yerimiz var...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
arkadaşlar kamp alanı ile ilgili yanar17 arkadaşımıza özel msj atmıştım. yanıtını buraya ekliyorum
yanar17 arkadaşımıza tekrar çok teşekkür ederim
bu durumda kamp alanı meselesine çözmüş gibiyiz...yanar17 adlı üyeden alıntı
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
eskici süpersin abicim. yanar17'yede özel teşekkürlerimizi sunarım.Kocamaaan bir organizasyona ön ayak oluyor.
Oğuz
yanar17 ye bızzat tesekkurlerımı ıletıcem özel mesajdan
tamam ozaman
kamp alanıda cozuldu
saygılar sevgıler yanar17
eskıcı su anda 20 metre onumde oldugu ıcın ona tesekkuru bızzat edıcem
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
arkadaşlar ben geliyorum..Anadolu yakasından yola çıkacağım inşallah..
Harun 0532.354.3076
ama artçım gelemeyecek gibi görünüyor..
Ben uygun bir otelde konaklamayı tercih ederim.ama çoğunluk otelde değil dışarda kalacaksa alabilirim 17 mart'a kadar uyku tulumu
arkadaşlar hepinize iyi geziler diliyorum buradaki tayfayı kamp olayına ikna edemedim-otel dediler-kalbim siz ve tüm kampcılarla
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)