Cuma günü önce bi fuara,ondan sonrada bostancı'ya buluşmaya gidicem.Fuarda bizim standa uğrarım öncelikle.Görüşebildiklerimizle orada olamzsa akşamına -genelde gidicez galiba- Beer's'de görüşürüz.
Cuma günü önce bi fuara,ondan sonrada bostancı'ya buluşmaya gidicem.Fuarda bizim standa uğrarım öncelikle.Görüşebildiklerimizle orada olamzsa akşamına -genelde gidicez galiba- Beer's'de görüşürüz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
alpaslan köprüörenli-05055178011 kütahya
benim boyutlarımda bi kişi için 1 kişilik çadır bi de sıgabilirsem ve yetişirse şişme yataklı bi adet tulumum var.
hoş geldin alparslan bu konu sadece istanbul mt nin degil diğer bölgelerdende cadır kurmaya gelecek kişiler de bize elbette katılabilir zaten canakkaleye varıldıgında tüm mt üyeleri bi şekilde bir araya gelecektir
Deer 152,Darkdıamond,..Çanakkalede kamp için konaklayacağınız yeri belirlediniz mi bilmiyorum ama geçen yıl biz MTİZMİR olarak Ecebatda KUM MOTELin kampinginde kalmıştık.Harika bir yer çok da rahat edersiniz..Tavsiye ederim..Hepinize şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim..18 Mart günü Toplanmaya yerimiz olan Kilitbayır da sabah 8.30 da görüşmek üzere..sevgilerimle..
aakreeep teşekkürler izmir mt yede hayırlı yolculuklar dilerim
bizim geliş saatimiz biraz gec olabilir genelde küçük cc motorlarla gelicez bu nedenle gec kalabiliriz orada görüşmek üzere kuvvayada selamlar
eskıcı arkadasımız bazı kampıng alanlarının telefonlarını bulmus
bahsedılen kum motel de bu alanların arasında
en kısa zamanda bı arayıp konusmayı planlıyor kendısı
cuma gunu beersda bı konusalım hep beraber daa dorusu gelenlerle
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
başlığı öğle görünce bi teklif edim dedim sagolun sizde kabul ettiniz, bazı şeyler netleşipte yola çıkıldımı daha iyi oluyo çanakkalede görüşmek üzere
tamam özgür beer's ta detayları konusuruz eskici de o zaman kadar bi arastırma yapsın
Teşekkür ederiz "aakreeep" kardeşim.Ayrıntıları yarın akşam Beer's toplantısında konuşup netleştiricez sanırım.Bende biraz sağlık problemi peydah oldu ama o güne kadar geçer diye düşünüyorum ve kampda kalmayıda çok istiyorum.Kamp malzemelerinide tamamlıycam yakın zamanda.
Özgür biz kilitbahir'e geç kalabilirmiyiz?Ben sanki oraya yakın biryerde kamp yapıcaz diye düşünüyodum.
Oğuz
oguz abi öncelikle gecmiş olsun izmir mt 08:30 da orda olacakmıs biz 06:30 da bulusup yola cıkıcaz canakkaleye varmamız nerden baksan 4_5 saat sürer die düşünüyorum o bakımdan gec kalırız die söyledim yoksa oraya vardıktan sonra gelen tüm mt üyeleriyle bulusuruz zaten organize olanlar gidecekleri yerleri yazıyolar mesela diğer baslıktada aybiketa aksam yemegi için planınız yoksa bize katılabilirsinizz demiş (rakı balık)
gecerken tekirdagdan tekelden bi büyük mü alsak ne
Ben yanlış anlamışım Özgür'cüm.Pazar sabahı 08:30'daki büyük buluşmaya geç kalıcaz gibi algıladım.Pardon Yemek olayınıda ayrıca tutdum Önerini Tekirdağ'dan önce karara bağlayalım derim.
Oğuz
Ya iki gündür konuyu okuyorum, acayip gaza geliyorum ama benim işim buna müsaade etmiyor. Çanakkale'de en çok görmek istedoiğim yerler arasında.
Çadır ve tulumum var ama onlarda Sakarya'da. Hesapta gidip alıcam ama haftaya gitmeyi düşünüyorum. Tam sakal ve bıyık olayı yani.
Keşke beni de yazın diyebilseydim ama diyemiyorum.
olur oguz abi zaten teklif yeni neden olmasın canakkalede hep beraber olucaz gelişmeleri takip edip ona göre kampcılar olarak programımızı yaparız
evet yemek olayinda hep beraber oluruz tahminimce
bu arada deer152 yol icin yolu bilen bi oncu lazim
ben topici actim sadece kaydediorum
murat eskici yani kamp alani arastiriyor tahminimce bugun 1 2 yerle konusucaz
(bunlarin arasindaku motel in kamping alanida var)
kamp yerini belirleyelim yol düz zaten bende az cok kullandım yolu biliyorum zaten cıkıyoruz die canakkale mt ye yazarız vardıgımızda bizi feribottan sonra karsılayacaklarını sölemişlerdi
müsait olmasalarda kampcı adamlarız koklaya koklaya buluruz yolu
kampci adam kismina katilmiorum
kampci adam adayiyim ben:D
bende tam bi kampcı degilim ama her türlü hava kosuluna katlanırım sikayet olayım fazla yoktur zaten o günlerde etraf kalabalık olacak kimi takip etsek yol sehitliğe cıkar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)