noluyo yahu bi 5 dakka yok olduk baya bi geyik dönmüş...
şimdi ne oldu hala cmts dimi.... toplaşma sonra da hava güzel olursa bi turlama falan...
bu arada bu hava raporlarının bir günü diğer gününü tutmuyo...
http://www.weather.com/outlook/trave...opnav_business
bakalım ne olcak...
e hade arkadaşlar yarın öğlenden sonra görüşürz pro mile da
bi nargile tüttürmek lazımdır...
hadi ama yağmur yağmasın günlük güneşlik olsun binelim motora geleim toplantiya
ben + 1
hadi bakalım,
herkeze sevgiler
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
koca ankara dan 10 kısı bıle cıkamadık mı yahu..
ben olsaydım ankda 11 olurdu....
balık konusuna bayıldım......zaten benım bayındır barajınbda gecen yaz attıgım 3 tene oltam var.....hala duruyorsa gıdıp alırım.belkı balıkta takılmıstır.....ama sular cekıldıgı ıcın belkı oltaları bulmuslardır.....ayrıca benım evde germede var.....eger dere gıbı bır yere gıdersek germeyı kurarım gelsın balıklar......
vallaha futbolada bayılırım.....cok pis futbol oynarım......
bıde kaymaya gelınce paten mı neyse ...ben ayakya cok pis kayarım..ayagma gıyerım samsuncanıkları patene gerenk yok....gayar dururum.....bızım evdekı sandalyenın bırını sökuyumde kızak yapıyım barı....benı cekersınız.....
vallaaa abıcım bende aynı dertten yakınıyooommm
valaha kız bana bakar ökuzun trene baktıgı gıbı,bende kıza bakareım ökuzun trene baktıgı gıbı......ne o bana gelır bısey der nede ben ona gıdıp bısey derım....yanı kızlar ılk atagı erkeklerden beklerlerde....bılmıyokı benım utancımdan yerın taaaaaa magma katmanına gırecegımı......
bı buyukluk gösterıp kızlar ılk konussa olmaz mı yawwww
Yarın çalışıyorum....Eeee Mesai herşeyden önce gelir....Ayda yılda bir cumartesi çalışalım dimi?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
merabalar abilerim
ne güzel buluşma ayarlayıp buluşuyorsunuz Belki daha sonra önceden haberim olan bir gezi için şizlerin de destekleriyle sizlerle buluşmak isterim(dolmuşla gelirm artık).Şimdilik sizlerin yazdıklarını okuyarak kendimi avutmaya calışlıyorum
Yarın kı buluşmanızda sizlerin iyi vakit geçirmeniz dilegiyle hoşcakalın
Yosun denizde saklıdır deniz mavide seni unutmak mümkünmü
Yollarda bulurum seni takvimlerde çalarım seni Yinede yaşarım seni dım dım dımmmm
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)