14 kişi rahat çıkarırız bence Hafta sonları akşamları 9-10 yada 11-12 arası süper olur. dimi Mt Ankara
14 kişi rahat çıkarırız bence Hafta sonları akşamları 9-10 yada 11-12 arası süper olur. dimi Mt Ankara
eheheh, ben de oynarim ama oynadiğim tarafin yendiğine henüz tarih şahitlik etmedi. ben en iyisi hakem olayim, hakemli halisaha maçi yaparak tarihe geçmiş oluruz.
maç olayı tabıkı cok guzel olur,yıllardır amator kumede top kosturan bırı olarak kale kesınlıkle benım..
bu arada ben hala cıbırımı alamadım :( sanırım çarşamba ya kalacak..
Ulen 3 mart cumartesi ya...Baştan ne demiyosunuz?....Bende pazar sandımdı...
Başlık gene geyiğe dönmüş....Konu ne halı sahaya dönmüş....Hadi balık tutmaya gidelim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi balık ta tutarız olmadı ava da cıkarız
bu arada aslında son bır oylama yapalım,cunku kımımız pazar olsun dıyor kımısı cumartesı;
herkes bır gun soylesın de yarın kesınlesmıs olsun bu toplanma ısı de
ben başlıyım dıcem ama calısmıyor olusumdan dolayı pek farketmıyor bana..
halı sahayı topatapan duymasın :D,buluşmalar cumartesi olursa ben hiç gelemiyorm,ama pazarları bana uyar.
125 ZN
06 ZN 181
buluşma konusuna cumartesi diye başlamıştık , son anda değişmesin isterseniz
maç konusunda ise mith ile beni karşı takıma koyunda eşitlik sağlansın
mithrelios sen nerelerdeydin yau , kaptırdın tabi kendini rts ye
Cumartesi çok kalabalık olur şimdi..Kızlar falan...Rahatsız oluruz....Oraya genelde kızlar takılıyomuş...Bizi rahatsız ederler be......
yau rahatsız olmak isteyenler var belki alla alla
1. pazar hava daha guzel olacak hava tahmin vaziyetlerine gore, bana ikisi de uyar.. insallah gelebilirim, halen gelememe ihtimalim soz konusu. ama pazar vakitli bulusup biraz oturup geyik yapip sonrasinda dolasilabilir keyif ilen..
2. futbol sevmiyorum oynamayi ben (muhtesem bi cumle oldu, evet ilkokul 3 terk, noolmus :] ) , basket oynayalim daha guzel.. hatta bowling flm.. leziz..
3. evet karagol e gidip balik da tutalim.. kesin yapalim abi.. motorla gideriz baliklarla doneriz.. ;)
4. evli barkli adamlar olabilir aramizda.. oyle kiz flm rahatsiz etmesin bizleri
5. olm pro sen solak misin yaw ?
6. esas Belpa ya gidelim bi ara, benim seneler oldu yaw.. sagimizi solumuzu kirmadan acayip egleniriz siye dusunuyorum.. kosup kosup birbirimize carparak flm.. evet ati gelir ise ona carpmamayi tercih ediyorum :]
selam + sevgi..
Shakulin
6. ile ilgili olarak setr74 de bayadır gözükmüyor , buzda ona da çarpanın durumu fena diyorlar
benim için zeynep tokuş gibi kayar dediğinizi duyar gibi oluyorum ama paten bana ters
---------------------------------------------------------------------------------
düzenleme : ya bide kız falan demişken bugün bir arkadaş ile bahçeli yedide idik, şu bakışmadan sonraki kısımda noluyo ne yapmak lazım biriniz özelden mesaj atsın sevaptır
not : geyiktir , ciddi sanılmasın
eby senin motorlarda sonda ki R tutuyor bak
evet buluşma pro mile da cumartesi , öncesinde de bir aksilik çıkmaz ise cihat abimize gitmeye çalışacağız 12:30 gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)