Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Izmir Kahvaltida Buluşalim

REKLAM ALANI

gerçekten güzel bir etkinlik oldu. iyice doyurduk karnımızıda katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    [B][COLOR="Black"]kask.. kask... kask.... kask.......................[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    izmir'in içinde bi kırk km yaptıkta biz , gerisini bilemem... şehiriçi grup sürüşü sırasında gerek biz(ege mt) gerekse izmirriders üyesi arkadaşlar mükemmele yakın bi pilotaj ile izmir'i gezdik...

sevdiğim dostlarımın bir kısmını dahi olsa görmek bizi mutlu etti...gitar,serçe (kısaltmalı yazıyorum çok uzun be kardeşim nickler ) wallace dostum, ömer abim,ablam, sokemon hocam ,ve diğer dostlarım arayı açmamak lazım toplanalım böyle arada...

kamberhan(erhan) neden gelmedin abicim (açıklıyım mı heee neden gelmediğini , rezil edeyimmi seni nette )

emeği geçen tüm mt ailesi görüşmek dileği ile...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

serçedando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her zaman dediğim gibi mekanın hiç önemi yok bir arada olunsun yeter....
    ya ben şimdi çok özendim size... kasklar montlar korumalıklar falan hepinizde aynı anda olunca pek bi sevimli görünüyordunuz. ben diyorum ki acaba ben de alsam mı kendime (xxs beden bulunur mu ki acaba ) yoooo motor kullanamam çünkü tutamıyom ben motoru.. duran motordan düşüp bacağı motorun altında kalmış bir insanım ben şşşşşttt napıyım ben de arabada öyle gelirim garip garip bakarlarsa bana "tanımıyoruz bunuuuu" dersiniz olur biter
    neyse isim verip teşhir etmek istemiyorum ben hepinize ayrı ayrı wallace abime ilgi ve alakası için izmirriders grubundan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.hoş sohbet güzel bir sabah ve yakıcı güneşle öğlene akan saatlerde motor turuyla oldukça eğlenceli, keyifliydi. ve bu dostane havanın bozmasına mümkün olduğunca izin vermeyin çünkü manevi değerlere her daim ihtiyacımız olacaktır. arasını da açmayalım bu güzel sabahların günlerin
    ayrıca lodos abim ne bu kısaltma olayı falan uzun uzun anlatacaksın uzun uzun yazacakasın bak: gittardandommmmm
    hem sen şimdiden kısaltmaya başlarsan ilerde ne olacak bizim halimiz; gitar olacak "git" serçe olacak "ser" sen bi de bunun üzerinde biraz daha oynar elde kalabilen kelimeleri yer değiştirir birleştirir "sergi" yaparsın...
    tamam tamam iğrennnnnçtiiiiii .... yok ediyorum hemen kendimi
    sevgiyle.....
    Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir'in içinde bi kırk km yaptıkta biz , gerisini bilemem... şehiriçi grup sürüşü sırasında gerek biz(ege mt) gerekse izmirriders üyesi arkadaşlar mükemmele yakın bi pilotaj ile izmir'i gezdik...

sevdiğim dostlarımın bir kısmını dahi olsa görmek bizi mutlu etti...gitar,serçe (kısaltmalı yazıyorum çok uzun be kardeşim nickler ) wallace dostum, ömer abim,ablam, sokemon hocam ,ve diğer dostlarım arayı açmamak lazım toplanalım böyle arada...

kamberhan(erhan) neden gelmedin abicim (açıklıyım mı heee neden gelmediğini , rezil edeyimmi seni nette )

emeği geçen tüm mt ailesi görüşmek dileği ile...
    yapma serkan abi yaww elini ayağını öpeyim ne olur söz yaa bundan soora gelecem heryere.selamlar tüm manisalı dostlarıma!!!
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla iyi toplantı idi.
    selamlar

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    LODOS kardeşim dediğin gibi sehir turu çok güzeldi. 30-35 motor herkes full koruma kıyafetli süperdi yani bi 40 km daha olsa giderdim. ama abi habire yemiş içmişiz sonra motosikletlere binip gezimiş sonra yine durup yemiş içmişiz yani ilerde kaç kilo oluruz bilmiyorum böyle giderse....

SERÇEDANDO bir akşam manisalı dostlarımızın davetine giderken arabada Aslı ve Şule kask takmışlardı ve öyle resimleri de var izmir manisa buluşması diye bir topicte. geldiğiniz için teşekkür ederim. yerlerin mekanların hiç önemi yok önemli olan bizim pazar günü yaptığımız gibi keyifli bir gün geçirip dostluk bağlarımızı güçlendirmek. daha nice güzel etkinliklerde beraber olacağız inşallah. allah nazardan saklasın.

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    can dostum wallace murat cım davetine elimde olmayan özel nedenlerden dolayı son anda katılamadığım için nasıl üzgünüm anlatamam. çok güzel bir gün geçirmişsiniz. sevindim. yanınızda olabilmeyi çok isterdim ama kısmet.....

serçedando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    can dostum wallace murat cım davetine elimde olmayan özel nedenlerden dolayı son anda katılamadığım için nasıl üzgünüm anlatamam. çok güzel bir gün geçirmişsiniz. sevindim. yanınızda olabilmeyi çok isterdim ama kısmet.....
    ah be şule ablam sen de olsaydın ya gözlerim hep seni aradı ama
    neyse sağlık olsun tabi... ama ben seni bu buluşmalarda hep görmek istiyommmm sevgileeer
    Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serçedando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah be şule ablam sen de olsaydın ya gözlerim hep seni aradı ama
    neyse sağlık olsun tabi... ama ben seni bu buluşmalarda hep görmek istiyommmm sevgileeer
    bu cümlelerinin üzerine seni kafede ziyarete gelmezmiyim beeeeen. canım benim zaten çok özledim sizi (gitar ve serçe). en kısa zamanda o güler yüzünü görmeye gelicem. öptüm seniiiii canım

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Valla nasıl özlemişim inciraltını?.....4-5 saat uyumuştum birkeresinde o minderlerde....Akşamları ayrı bir huzur veriyor....

Güzel etkinlik......Tebrikler...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    en kısa zamanda bi gezi daha tertipleyelim gitarın mekana

mt olarak basalım mekanı... yok şakada

çeşme/ kuşadası civarı bir yere bi organizasyon düzenleyelim zamanı geliyor havalar çok müsait...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S

Abi nick dediğin nedir yahu? Zaten adımızı da başkaları kullansın diye koymuyorlar mı? Ama yine de uzatalım. Şöyle ki: Serçedandommmm
    Alıntı serçedando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her zaman dediğim gibi mekanın hiç önemi yok bir arada olunsun yeter....
    ya ben şimdi çok özendim size... kasklar montlar korumalıklar falan hepinizde aynı anda olunca pek bi sevimli görünüyordunuz. ben diyorum ki acaba ben de alsam mı kendime (xxs beden bulunur mu ki acaba ) yoooo motor kullanamam çünkü tutamıyom ben motoru.. duran motordan düşüp bacağı motorun altında kalmış bir insanım ben şşşşşttt napıyım ben de arabada öyle gelirim garip garip bakarlarsa bana "tanımıyoruz bunuuuu" dersiniz olur biter
    neyse isim verip teşhir etmek istemiyorum ben hepinize ayrı ayrı wallace abime ilgi ve alakası için izmirriders grubundan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.hoş sohbet güzel bir sabah ve yakıcı güneşle öğlene akan saatlerde motor turuyla oldukça eğlenceli, keyifliydi. ve bu dostane havanın bozmasına mümkün olduğunca izin vermeyin çünkü manevi değerlere her daim ihtiyacımız olacaktır. arasını da açmayalım bu güzel sabahların günlerin
    ayrıca lodos abim ne bu kısaltma olayı falan uzun uzun anlatacaksın uzun uzun yazacakasın bak: gittardandommmmm
    hem sen şimdiden kısaltmaya başlarsan ilerde ne olacak bizim halimiz; gitar olacak "git" serçe olacak "ser" sen bi de bunun üzerinde biraz daha oynar elde kalabilen kelimeleri yer değiştirir birleştirir "sergi" yaparsın...
    tamam tamam iğrennnnnçtiiiiii .... yok ediyorum hemen kendimi
    sevgiyle.....
    Canım benim sana ne diyeyim ki... sabah tutturdun ben motora binmem diye, şimdi de özeniyorsun görünce. Sana kask mont koruma almak şart oldu.Beden konusunu da merak etme...

Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu cümlelerinin üzerine seni kafede ziyarete gelmezmiyim beeeeen. canım benim zaten çok özledim sizi (gitar ve serçe). en kısa zamanda o güler yüzünü görmeye gelicem. öptüm seniiiii canım
    Abla biz de özledik seni. En kısa zamanda görüşelim yahu...

en kısa zamanda bi gezi daha tertipleyelim gitarın mekana

mt olarak basalım mekanı... yok şakada

çeşme/ kuşadası civarı bir yere bi organizasyon düzenleyelim zamanı geliyor havalar çok müsait...
    Lodost, senin içeceğin çay kahve olsun, canın sağolsun da şu an çalıştığım mekan pek severek çalıştığım bir yer olmadığı için ben sizi yakında başlayacağım yere davet ederim, orada rahat rahat çalar- söyler eğleniriz.
    Abi bu arada, Gümüldür'de konaklama yapabileceğimiz bir otel biliyorum, bunu Kuşadası-Efes-Meryemana gezileriyle desteklersek bir haftasonu kaçalım derim ben.Yada bırak gelmeyen gelmesin biz seninle gideriz. Hatunları da alırız (Gönüllerimizde Kadrolu olanları tabii ) gezeriz be abim.

Mr Cool :
    Abi o foto ne öyle yahu bizi tam huşu içinde meşk ederken çekmişsin. Rica ederim kaldır abi fotoğrafı oradan, siteden atılacağız ahlaka aykırı davranışlardan. Hayır yaş ortalamasının altında üyeler de var, onları düşünün bari
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    murat kardeşim seninle tanıştığıma çok memnun oldum.birdaha görüşmek dileğiyle...

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    ne demek ben sizleri ağırlamaktan memnun oldum. kapımız her zaman açık herkese. sevgilerle inal kardeşim.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)