Patlamaz Serkan Abİ,,kaÇalim Bİz...
Patlamaz Serkan Abİ,,kaÇalim Bİz...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
gürkay serkan uymayın siz mecite. zaten kahvaltıda tıka basa yiyeceğiz üstüne de türk kahveleri pişecek mangal ateşinde, eee deniz bir yandan ses verecek sizin kalkasınız gelmeyecek ben söyleyeyim şimdiden. zaten şamata gırgır muhabbetten hiç bahsetmiyorum bile
kardeşim sırf seni görmeye gelirim ben salla gerisini...(çay kahve bahane)
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
abicim atla gel istanbuldan. mekana acaip baskı yaptım bize özel fiyat verdiler ve özel şartlar.
SABAH 10.30 İYİ SAAT AMA MURAT ABİCİM,, BİRAZ GEÇ KALSAK AÇ KALIRMIYIZ YAW...CUMARTESİ GECESİ UZUN SÜRERSE PAZAR SABAHI KALMAK ZOR OLUYOR..MALUM GENÇLİK ABİ.........
PAZAR günü için önceden yapılmış bir program var fakat sadece sizi görmek için bir çay içmeye uğrayabilirim bu hafta sabah çayımı seyir teraslarında değilde sizinle içerim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bir aksilik olmazsa geleceğim. Çok güzel yiyecekler var, en zevklisi omletini kendin yapıyorsun; onu, şunu ve bunu ekle karıştır!
(Bu akşamki toplantıya gelmeyeceğim, kahvaltı programı değişirse birileri buraya yazarsa sevinirim)
Mecit dostum kahvaltı 12 ye kadar sürer sen gecikecek olursan kahvaltı biterse sana balık masası kurarız be kardeşim. yada ayırırız yiyecek bişeyler bi haber uçur yeter.
Cengiz abi mekanı biliyorsun zaten çayını da biliyorsun bekliyoruz..
MrCool bi değişiklik gözükmüyor ama olursa kesinlikle yazarım topiği açan kişi olarak değişiklikleri de bildirmem gerekir diye düşünüyorum.
ama dediğin gibi omleti bile kendin hazırlıyorsun kaşar koy sucuk koy ye, beğendin mi sonra kaşar koy sucuk koy salam koy ne varsa koy ve ye istediğin kadar yap istediğin kadar ye çoook keyifli oluyor
murat veriyosun dumanı yine.... millet şimdiden yememeye başladı, hazırlıyor kendini pazara
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hele bi havalar ısınsın lordskeldan(selim) ve ben izmire geleceeğiz.umarım tanışmak nasip olur.nede olsa 4 sene gidip geldim.sizinle tanışmak için değer.muğla mt den selamlar.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Abi sen yarım saat geç gelsen de biz doya doya kahvaltı yapsak olmaz mı?
Hocam burada gece hayat durur ama gündüz 10 tane İstanbul'a değişmem ben canım İzmir'imi...
Cumartesi Aydın'a gitme ihtimalim var, benimle yol yapacak arkadaşları beklerim. Bir aksilik çıkmazsa pazar sabahı görüşürüz...
...Sergerdan...
gitar çaktırmadan gelebilirsem bi saat erken çıkmayı düşünüyorum yola gürkay'a farkettirmeden...
o kadar yolu tepipte aç kalmak var...
pazar nöbetçiyim, gelip arkadaşları görmeyi dilerdim. Vefasız değiliz yani,bir daha ki en yakın toplantınızda bulunmaya çalışacağım. . . .
Everything goes the way it should...
havada güzeldi şansınıza ohh wallaa
murat teşekkürler böyle bir organizasyona el attığın için
bazı sebeplerden aranızda bulunamadım bir dahakine işallah
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
valla süpersiniz yavv. özel işlerimden dolayı gelemedim. aslında aranızda olmayı çok isterdim. artık bir daha ki sefere.
EmeĞİ GeÇen TÜm Dostlara Sonsuz TeŞekkÜrler..Çok GÜzel Bİr GÜndÜ..
bizi böyle bi organizasyonla buluşturan kardeşimiz wallece murat'a teşekkürler
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
MRCool yine çok hızlısın. daha kahvaltıda yediklerimi sindirememişken resimleri site de görmek şaşırttı beni. İzmirden manisadan akhisardan gelen tüm dostlara teşekkürler. şansımıza güzel bir hava da vardı izmirin altını üstüne getirdik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)