2-3 temmuz yalova /çinarcık org...
Reklamlar
-
hafta sonu çınarcık ta .......................2- 3 temmuz...
mimoza motel (oda günlük 30 milyon 3- 4 kişilik mütavazi odalar-duş tuvalet içinde.sıcak su daimi)denize sıfır...çınarcıgın merkezinde
aynı zamanda tükmen pansiyon tam fiyat almadım...ortak kullanımlı mutfaklı daireler benzer fiyatlarda...çınarcıgın merkezi...
gündüz arkadaş ve cemos(cem özer ortak) clup beach lerde deniz keyfi ve saat 16:00 dan itibaren
benim ve görevli arkadaşların (cemal bey) animatörlüğümde (duruma göre)tüm plajın katılımıyle güzellik ,dans ,taklit vs.yarışmaları ....
1nci ye 50 mlyon gece aynı mekanda ücretsiz içki...
2nci ye 25 mlyon
3ncü ye.............öpücük yada kol saati
yarışmalarda katılan motosiklet.net üyelerine itimas geçilecektir.....aramızda....
gece arkadas beach barda clup müzik
ücretsiz giriş .içilenlerde indirim...
kio(müdür serdar bey) ve kale disko lara üçretsiz girişi ve cumadan gidip ayarlayacagım....(.normalde ikisinede giriş 15 milyondur...)
tüm mekanlarda gece 03:00 a kadar program devam etmektedir...aynı zamanda başka mekanlarda tercihe göre yumuşak sanatçıların programları(gürbüz,arda vs...)münferiden gidilebilir..
bana cuma akşam saat 16 00 a kadar bilği veriniz
irtibat tel:
soner öksüz(istmod)
0,552,3544600 (avea)
Reklamlar
-
chopy, hafta sonu gorusuruz dostum
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
aynı zamanda başka mekanlarda tercihe göre yumuşak sanatçıların programları(gürbüz,arda vs...)münferiden gidilebilir..
Yıkıldım bunu okurken
Umarım güzel bir organizasyon olur.
Fotoğraf bekliyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler