ah be... hep şehir dışında olunca mı yapılır bu mangal partisi.....
Bi daha kine bi dahakine diye diye bi hal olduk.... Size iyi eğlenceler....
ah be... hep şehir dışında olunca mı yapılır bu mangal partisi.....
Bi daha kine bi dahakine diye diye bi hal olduk.... Size iyi eğlenceler....
bi kere pazar günü hava çok kötü olacak.
ikincisi ne lodos ne de diğerleri mangal yakmayı bilmez yakamazlar mangalı
üçüncüsü yaksalarda tüttürürler etler duman olur
dördüncüsü gidilecek yerde hiç güzel değil
beşincisi o etler ne eti siz biliyor musunuz
altıncısı izmir ve tüm illerden oraya gidişlerde sıkı jandarma polis denetimi var
yedincisi çayda yok
sekizincisi yol çok bozku
dokuzuncusu motorlar çok yakar benzine de zam gelecek
onuncusu YA BEN EVDE YATAYIM SİZ MANGAL YAKIN
ADALETİN BU MU DÜNYA.
şaka bir yana gelmeği çok isterdim ama malesef imkansız. iki yada üç hafta daha servis dışıyım sonra görüşeceğiz ama mutlaka.
çOK EĞLENCELİ VE GÜZEL OLACAĞI KESİN KADRODAN BELLİ ZATEN
muratcım merak etme sadece sendeğilsin gezemeyen. bak bende nöbetçiyim. ne yapalım başka birgünde biz gezer nisbet yaparız. bu arada iyileştin galiba. aman ne güzel tekrar geçmiş olsun. konuşamıyorsun diye aramadım. ama aslıdan aybenden iyi haberlerini aldım.
arkadaşlar bu arada hepinizede afiyet olsun. iyi eğlenceler
wallace sen iyileş kardeşimde daha biz çooook mangallar yaparız beraber... bunu daha baharı var yazı var
şule bıyır gel diyeceğim ama görev kutsal birazda mecburi
kurulup duruyorsunuz bana biliyorum ama bir dahakine danışıklı dövüşürüz
kendinize iyi bakın ,siz orada biz burada oldukça daha çooook etkinlikler yaparız
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
maalesef gelemiyorum arkadaşlar ama benden kaynaklanan problem değil makineni balataları sizlere ömür servise gittim spariş açtılar çarşambaya gelir yeni balata dediler anlıyacağınız iptalim ben.ama arabayla izmirden gitcek varsa gelirim sözüm söz!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
ya bişey soracağım arkadaşlar cahilliğime verin
topiği ben açtım ama...
mesajımda değiştir butonu bir türlü çıkmıyor deepimpact ile kamberhan ı çıkaracaktım listeden bir iki ekilyecek arkadaşım vardı olmuyor hehe...
ne iş ???
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
yaw arkadaşlar yarına sağnak yağmur veriyor meteoroloji,,aman sakata gelmeyelim..yarın sabahki hava durumuna göremi hareket edelim,,
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
çookkk üzgünüm arkadaşlar. yarın mangal partisine gelemiyorum. çünkü inanılmaz rahatsızım. serkan bugün sırf oğlum istedi diye izmire gittim. ama inan çok rahatsızdım ve sen aradığında da çok kötüydüm. beni tanıyorsun sen. sorun olmadığı sürece satış yapmam. ama ben gerçekten buna mecburum. çünkü ayakta duracak halim yok. şu an rahatsızlığım çok aktif. hepinizin affına sığınıyorum. gelemiyorum.
iskender kardeşim ne demek ...
ben senin durumunu biliyorum ,büyük geçmiş olsun lafı dahi olmaz .Elimizden gelen bir şey varsa hemen şimdi söyle yapalım...
arkadaşlar hava resmen patladı...saat şu an gece 23:28 yarın ne olur bilemem
ama şunu anladım meteoroloji tırı vırı bundan sonra eski usul hava tahminlerimizi yapacağız sayısal loto gibi bi tutturamıyorlar ciddiyete bak yaa
hasta hasta yatağından kalkıp gelen iskendere
uykusundan feragat eden gürkaya
bol bol bakkal-gölbaşı arasında nevale taşıyan favori ve kemale
mevlüt pilavı-salatası bilem getiren serkana
motorlarıyla bana aşkımı depreştiren inal45 ve kemale
manisa-akhisar arası ulaşımı sağlayan mecite
ve tabiiiki serkanın-gürkayın eşine, mecitin kız arkadaşına
beni yalnız bırakmadıklaı için teşekkürler
çoook güzel bi pazar günüydüüü
inanılmaz keyiff aldımmm
ama sanırım mangal kokusunu üzerimden çıkarmak içinnn bi hamam paklarr ancakk yarın bi hamam mı yapsak acep yengelerle
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
fotograf isterim
her zaman ki gibi eglendiginiz kesin....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ya arkadaşlar,dostlar o kadar toplantı etkinlik yaptık
ben böyle eğlendiğimi bilmiyorum... koptum yaaa...GÜRKAY'IN rejimi bozması
MECİT'in mangal başı kendinden geçmesi...
İSKİ kardeşimin(canım dostum) yataktan kalkarak hasta hasta dayanamayıp gelmesi...
denisss in dersaneyi ekip (abi aklım burdaydı napıyım demesi)...
CAVİT'İN abi bi uğrayım deyip en son onun masadan kalkması...
kemal ile ferhat'ın yollarda sersebil olması
özlem'in bizden çok motor üzerinde gezip tozması
yaa manisa ne ayaksınız siz yaa
bi hafta oturun yaaa...
bu arada logo işi de bağlandı tişörtleri, stikerları şapkaları en yakın zamanda basıma vereceğiz...
haftaya.... manisa-mt nerede toplanıyooo söyleyeceğim zor tutuyorum kendimi...
aman nazar değmesin.... iyi eğlenmişsiniz besbelli fotoları bekliyoruz artık
hakkatten nazar değmesin yahu ne kadar güzel eğlenmişsiz ama foto falan daha fazla olsa da sizi daha yakından görseydik de biz de sizin keyfinizden keyiflenseydik diyorum hani...
tertibim gelecekti hatta ısrarcı oldu bana da gidelim diye... gerçi 2 saat durabilirdik... ancak maalesef benim işlerden dolayı ben gelemedim ama anlayamadığım hayırdır "gittardandom" neden gelmemiş olabilir ki sizinle
sanırım uyanabildiğinde artık çok geçti
lodos tebrik ediyorum iyi bir organize sanırım devamını bekliyoruz
murat abim (wallace) ya sana da geçmiş olsun dikkat et kendine umarım iyisindir...
şule abam sen merak etme gerekirse sana göre ayarlayıp yaparız bi mangal partisi biz de artık
ama tabi doğanın güzelliğini geçemeyeceğim hakkatten çok güzel bir yere benziyor... öyle güzel birde böyle güzel insanlar bir araya gelmiş daha ne olabilir ki zaten... helal olsun walla size
sevgiyle kalın
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
serçe bacıııııı maalesef fotoların hepsi mecit'te yarın artık nasipse...
ama yok böyle bi gırgır adamlar dünyayı yedi afrika'daki insanları da düşünün be kardeşim...
ama şömine başı közde çay keyfi sessiz müstesna bi hava millet yatılı kalmanın yollarını aradı ama nafile
herkez evine abicim
zeytinliova belediye başkanımıza böyle bir yeri bize kazandırdığı için ne desek az
havalar biraz müsaade etsin tüm dostlarımızı tabiki bekliyoruz...
bujisi çapak yapanları...
uyuyup kalanları...
karbüratörüne pislik gelenleri...
balatası bitenleri...
anammm anammmm
hapşura hapşura bii hall oldumm
üst üste 10 kez hapşururmu bi insan
döndüğümüzden beri kaçıncı sayamadım artıkk
walla serkan uyarmadınız beni
hastane faturasını ya akhisara ya mecite yollarım artıkkk
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Küçük güzel serçe'm sen demedin mi "ben gelmiyorum sen de bensiz gidersen bundan sonra tek aşkın motosikletin olur" diye? Şimdi niye yan çiziyoruz bakalım?Üstelik uyumayabilirdim, orada ağaçların altında uyumak daha zevkli de olurdu hani
Abicim lütfen gaza gelmeyelim ayıp oluyor ama...
Neyse anlaşılan iyi eğlenmişsiniz, bir dahaki sefere ben Serçedando'yu da alıp geleceğim. Lodos, mangalı saç kurutma makinesiyle mi üflediniz, yoksa geleneksel yelleme yöntemi mi kullandınız?
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)