D&R orası CEMALPAŞA arıplex, Atatürk caddesi üstündeki REŞATBEY Arıplex (Ex Arı)
Arkadaşlar saat 1 civarı adamlarla görüşüp yeri ayarlıyacam. Grup indirimi olursa da yaptırıcam ki yapmaları lazım. Lütfen herkes buluşma saatinde orda olsun. Hemen biletlerimizi alır keyfimize bakarız.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hasan abi nerde ve kaçta buluşuyorsunuz? kısmet olursa gelmeyi düşünüyorumda saat uygun olursa gelebilirim
İlk sayfada yazıyor. Ordan ayrıntılara ulaşabilirsin. Geliyorsan buraya mesaj at listeye ekleyeyim.
Hasancım Eğer reşatbeyse sevgili yiğenimi de getireceğim
arkadaşlar bu akşam ankaraya yolculuk çıktı hiç yoktan ,o yüzden gelemiyorum size iyi seyirler,iyi eğlenceler
GARA GAÇAN'ım Olmadan Asla!!!
yeni haberim oldu bu olaydan ya ...bu hafta yatmaktan nete de giremedim zaten pek...duyruyu görmemişim..bende gelirim belki ama daireden bugun 8de çıkacam nası oljak bilmiorum
fuut dayi benide götürsene
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Arkadaşlar 14 kişi için yer ayrıldı. Grup indirimi yapıldı. 6ytl'den 5 ytl'ye indirim yaptırdım. Gelen arkadaşlarımız olursa onlarıda gruba dahil ederiz ancak saat 19:30'da herkes gelmeli.
Berker gelecek olursan eğer sana da yer ayırtırız bilet alırken bana mesaj at saat 19:30 civarında bir yer ayarlamaya çalışırım.
Görüşmek üzere.
ben de babamla katılacağım programa. akşam göürşürüz inşallah.
live to ride, ride to live
Merhaba Recep. Tamam bekliyoruz.
hasan abi rica etsem banada iki kişilik yer ayırırmısın? eşimle birlikte gelecegiz kısmet olursa. teşekkürler 19:30 da ordayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)