ya 2 defa aradım. MERVE diye bi bayan.9 marttan bahsetti bana... açıp agzıma geleni söleyim bari
ya 2 defa aradım. MERVE diye bi bayan.9 marttan bahsetti bana... açıp agzıma geleni söleyim bari
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
ghost rider olmuş hayalet sürücü
heryerde reklamları var. tv de, duraklarda vs..
yarın akşama doğru seans saati ve hangi sinema olduğu kesinleşir. reşatbey ulaşım olarakta fiyat olarakta bence uygun. ama elbette grup menfaati ve kararı doğruldusunda heryer olabilir.
bende gelirim arabayla tarsustan. Erhanım kulube uğrarım sen orda ol ben zaten yalnızca orayı biliyorum eğer karar değiştirirsen telefon et beni bi yerden alın yani....
real çok uzak yaw, atatürk caddesindeki arıplex olmazmı?
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Aslında evet fiyat olarak ve uzaklık olarak çok uygun
reşatbey'de karar kılınırsa. Real gibi bi yere ULAŞIM SORUNU cekmeyiz?
Evet @makine hasan abi, son sözü sen söyle..?
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Arkadaşlar mesajımı editledim. Son bilgiler orda.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ilk ben izlicem bu filmi
abi beni niye eklemiyorsunuz
.bende nişantaşı çocuguyum.beni niye eklemediniz ya.
tamam abi. saat 19:30 da ordayım inşallah.görüşmek üzere..
hasan abiii, bende varım!
Gelirim canım.Yarın görüşmek üzere.
ali ben yemekten sonra klüpte olacam. orada seni beklerim. aksilik olursada tlf laşırız kardeşim.
yaww ben hep karıştırıyorum. reşatbey arıplex bildiğimiz eski arı değilmi. atatürk cad. üzerindeki????
bi cemalpaşa var, bi reşatbey var, bende bilmiom hangisi cadde üzerindeki, hangisi içeri taraftaki. ama bence cemalpaşa cadde üzerinde, reşatbey d&r'ın ordaki yer
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
herkese merhabalar,
pazara gezi varmı peki?
sanırım yok sertaç. olsada ben yokum çünkü nöbetim var. üstelik haftayada
Arkdşlar benim hatrladığım reşatbey Atatürk caddesi üzerinde olandı..yinede kafanızı karıştrmak gibi olmasın
GARA GAÇAN'ım Olmadan Asla!!!
kafalar karışmasın Reşatbey arıplex Atatürk Caddesi üzerinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)