Sanirim benim ist daki evime donme zamanim geldi burda istedigim hic bir sey yok
Sanirim benim ist daki evime donme zamanim geldi burda istedigim hic bir sey yok
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ya abi şansa bak istanbulda olmak vardı şimdi.... ben arkadaşların yerinde olsam birdakika durmam
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
bende katılmak istiyorum çokta ihtiyacım çünkü yeniyim fakat nekadar uğraşsamda özel msj yollayamadım.
eğer oluyorsa bende bende...
1- Devamı gelecek mi ?
2- İstanbul dışından üyeler katılabilir mi ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yaa bu gelişim sürücü kursunun yerini bi tarif edin plsss
Ben avrupa yakasından gelcemde vapurla geççem kadıköye
iskeleden doğru biri anlatırsa bana sevinirim
Merhaba burdanda bakabilirsin adrese
http://www.gelisimsurucu.com/iletisim.htm
Seminer kontenjanı dolmuştur.
İlerleyen zamanlarda seminerlerimiz devam edicektir.
Bugün eğitim için kursa gelen üyelerimiz oldu. Arkadaşlar seminer tarihi 25 şubattır.
Saygılar
arkadasşlar haftaya pazar seminerde görüşmek üzere
Mad Bike - Doruk ILGIN yoğun iş tempom yüzünden seminere katılamayacağını belirtiği için 1 kişilik kontenjan açılmıştır. Seminere katılmak isteyen arkadaşlar Ad Soyad ve Telefon numaralarını bana özel mesaj yolu ile iletebilirler.
Şu ek kontenjandan giren arkadaşın durumu nedir? Msj attık ama,şanslı motorcunun kim olduğunu bilmediğimizden gidipte haftasonu kapıda birikmeyelim
BESTAPO listeye eklendin pazar günü görüşmek üzere
erhan yaw sana uğrayayım da bana bir kartvizitini ver
25inde kapıda "Hamili Yakinimdir." kartını gösterir girerim içeriye belki
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Teşekkür ettim arkadaşlar.Valla listeye piyangodan girdim.Umarim pazar hava güzel olur da motorlarla geliriz
çok faydalı bir iş işallah devamı gelir. öncelikle Erhana daha sonra İbrahime böle hayırlı bir işe el attıklarından dolayı teşekkür ederim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Umarım en kısa sürede devamı gelir.Çünkü yakınlarım bile bizi niye götürmüyosun diyerek homurdanmaya başladı.Bunun bir gezi değil eğitim olduğunu söylesemde BANANE BANANE diyerek çeşitli psikolojik yıldırma taktikleri uygulayanlar da yok değil
Ben bişi söylicem döveceksiniz
Pazar sabahı tam 12'de Kenan'ın yarışı var ve ben bir yarış manyağıyım.Ve Kenan'ın kazanma olasılığı da oldukça yüksek.Ne yapsak?
Öteki taraftan kursa da katılmak istiyorum...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)