Geliyorum.Yazınız listeye.
Sevgili Gelişim,şarz değil bu arada şarj
Ducatista:)
Benide Ekliyebilirsin bende gelicem
sayın gelişim sürücü kursu
sizin derslik kapasitemize yetecek mi?
yoksa bir yandan tanıdık düğün salonu bakmaya başlayalım mı?
biz biraz kalabalık bir aileyiz de
Seminer sonund akatılım belgesi verilecek mi? ayrıca belli bi rkontenjan var mı? yoks abende tarih yaklaştığında ismimi yazdıracağım
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
gerekli bilgileri mail attım eroldayı heryere gider
eğitime destek verenlereteşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
listede adımı göremedim sabah yazdırmak için özel msj yolladım beni de ekle olur mu.
bencede bu eğitim kaçmazç adım önder güner telim:0555 625 16 15 mutlaka oradayım pazar
Eğitim eğitim eğitim eğitim EĞİTİM
Ayrıca sponsor olup bunu destekleyen gelişim sürücü kursunada çok teşekkür ederiz.
bence bu pratik eğitimden hemen sonra katılımcılara özel bir fiyatla teorik eğitimde verilebilir ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bende katilmak isterim benide ekleyin..
ben bu eğitimi aldım ve herkese şiddetle tavsiye ederim yaptığınız yanlışları
görürsünüz
Seminer katılım sayısı 40 kişi ile sınırlıdır ve 20 kişilik iki grup olarak eğitim verilecektir. Grupların eğitim saatleri yukarıda belirtilmiştir .Belirtilen saatlerde seminer alanında olunuz.
Seminer katılım listesine sadece ad soyad ve telefon bilgilerini özel mesaj yolu ile bana ulaştırılan kişiler yazılmıştır. Lütfen seminer kesin katılacak olanlar isimlerini yazdırsınlar. Listeye adını yazdırıp seminere katılamayacak olanlar var ise bize bildirsinler.
Saygılar
benim bir artcım daha olacak onuda ekleyebilirmisiniz .. tşk
sürücü kursunun orada motosikletleri park edebileceğimiz uygun bir yer var mı?
Merhaba ;
Kurusun bulunduğu cadde zaten trafiğe kapalı ve yeterince geniş bir caddedir.Kursun önünde yeterli alan olacaktır...
Yer tarifi için bu linke bakabilirsiniz;http://www.gelisimsurucu.com/iletisim.htm
son katılımcı sayısı kaçtır...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
benide ekleyin lütfen, özel mesajı attım
5 kişi 5 kişi hade beyler kalkıyo acele edelim ..bence isteyenler arasından her gruba 4 er kişide yedek yazılabilir
herhangi bir sebepten son anda gelemeyecek olan olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)