@msoysarac benim içinde gez
@msoysarac benim içinde gez
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
125 t ile ayak uydurursun kesinlikle. sadece bu senin için çok yorucu olur. keyif eziyete dönüşmesin. demek istediğim bu. yoksa bende kaç defa 125 t ile tekir yaptım. hız konusunda sorun yaratmaz.
olur abi gezerim inşallah.. motoru yarın güzel bi bakıma verim de.. umarım bi aksilik cıkmaz ve giderim.. kendine ii bak.. bizim dizgileri de unutma ha...
yorsun be kardeş.. gezmek kolay mı.. olsa ki YBR 125 rahat ederdim ama.. yaza inşallah.bu aralar maddi konuda kendime güvenim yok.. yani piyasa cok durgun...
bi aksilik cıkmazsa görüşmek dileğiyle..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Msoysarac dostum. Ben gelirken tedarikli gelirim. Olmadı bağlar çekeriz. olmadı söker yaparız.
Sizlerle geziye gelinirde gezi eziyet olur mu? 50cc motor olsa bile katılırdım. Gelemeyince daha fazla eziyet oluyor.
haklısın hocam. KANLIDİVANE gezisindeki tarihi yerleri görünce içim gitti ya... ne kadar değişik yerler var.şu burnumuzun dibinde... Saolsun klüp buraları bulup götürüyor bizi..
cok isterim hocam gelmeyi.. inşallah durumumda bi sorun çıkmaz ve görüsürüz.. bu arada bende tedarikli gelirim hocam SUCUK-SOSİS..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
İnşallah. Cumartesi akşam haberleşiriz.
en nihayetinde tamer. özlettin kendini. egemenide dürt. uyuyakalmasın ....
arkadaşlar
ekmek, sucuk, kömür ve diğer yemek malzemelerini adanadan almamız gerek. keza yoldan bulma şansımız çok düşük. osmaniye otoban çıkışından direk kadirli yoluna sapacağız. şehrin kenarından yola devm edeceğiz. ekmek belki bulunur.
bu konuda planlama yapmamız iyi olur. ben ekmeğimi yemek ve içeceklerimi + bir miktar kömür getirebilirim. ızgara vs... getirebilecek olan olursa lütfen buraya not düşsün. eksiksiz olmayalım.
@qrar Erhan yarın bunu acilen planlamamız lazım. Aksi taktirde sorun yaşarız.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
doğumgünü şerefine ---> yiyecekler (sucuk, sosis, balık, et, tavuk, kola, gazoz, domates, vs) hasan abi'den
+
hatırlatmasından dolayı da ---> geri kalan erzaklar (kömür, kürdan, peçete, vs) erhan'dan
ben planladım işte
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Arkadaşlar sizleri misafir etmek isterdim ama site yönetim kurulu toplantım var erken biterse karatepede olurum.
çok güzel yerler fotograf makinası mutlaka alınız.
otoban osmaniye çıkışından 10 km sonra cevdetiye kasabasında tüm ihtiyaçları temin edebilirsiniz.
öyle bahsedildiği gibi yokuş ve rampa yok rahat olup 125 lere artçı alabilirsiniz.
dönüşü kadirli üzerinden yaparsanız yolunuz karatepe-kadirli-adana toplam 120 km olacaktır.
hertürlü soru ve sorunlar için
532-3451102 ahmet sami anteboglu (AIRMAN)
yolunuz açık olsun
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
ben bir adet ızgara bir kg kadar kömür sucukr kola ve ekmeğimle geliyorummmm
Herkese merhabalar;
Bir adet mangal ve nevalem hazır. Ancak kaç kişi gelinecek ve kaç kişide mangal olucak? Olmadı bir tane daha getirmeye çalışırım. Bu arada kask sorunu olan varsa, iki tane yedek kaskım var.
Hocam ceyhandan @msoysarac la bende geliyorum yani biz iki motorla katılacaz..ceyhan otoyol kavşağında bekliyor olacaz..saat 9 gibi ordayız..görüşmek dileğiyle SAYGILAR Ahmet10ARAN
Ceyhan grubu sabah görüşürüz.
@teknikhoca Üstat mangaldan çok ızgara lazım bize. Izgara ve bir miktar kömür işimizi görecektir.
@airman Sende gelsen çok iyi olurdu ama başka zamana inşallah beraber gezeriz. Telefonunu kaydediyorum.
Sabah görüşürüz. Sucuk'ları unutmayın
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)