18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA
Reklamlar
-
17 Şubat 2007, 21:16
merhaba arkadaslar,
listeye son eklediklerim,
ISTANBUL
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı
BURSA
ralf +1
katılımınız ve de ilginiz icin cok tesekur ederiz...
sitedeki teknik degisikliklerden dolayi listeyi guncelliyemiyorum, sanirim biriki gun daha boyle gidecekmis,degistir butonu kalkmıs sanirim, o yuzden listenin bi kopyasini pc imde tutuyorum... ve yeni eklenenleri de burdan yaziyorum...
Reklamlar
-
17 Şubat 2007, 21:48
ilk mesajın üzerinden kopyala yapıstır yapki millet katılımın bu kadar az oldugunu sanmasın sitedeki değişiklik oluncada ilk sayfaya eklersin
-
17 Şubat 2007, 22:44
-
18 Şubat 2007, 01:57
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
idariders1816 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar biz Balıkesir/Edremit grubu olarak en az 10-15 motosiklet olarak gitmeyi düşünüyoruz ama arkadaşlar kalabalık grupların riskli olabileceği ve toplu yürüşüyüşün sıkıntı doğuracağı kanısındalar.
bence 2grup olarak yola çıkarsınız 5-6motor cc göre daha mantıklı olur molalarda yine bi araya gelirsiniz
-
18 Şubat 2007, 15:16
necdet adlı üyeden alıntı
bence 2grup olarak yola çıkarsınız 5-6motor cc göre daha mantıklı olur molalarda yine bi araya gelirsiniz
Uzun konvoylar şehirlerarası trafikte sorun yaratabiliyor, küçük gruplar halinde belli buluşma noktalarında biraya gelmek suretiyle ayrı ayrı ve birbirini kontrol ederek yolculuk yapmak daha faydalı olabilir.
-
18 Şubat 2007, 20:01
speedygirl şule adlı üyeden alıntı
sevgili şule,
öncelikle açıklama ihtiyacı duyduğun için teşekkür ederim.
hassasiyetim hep beraber ve güvenli bir şekilde gidip gelmek bu yüzden aşırı disiplin ve ciddiyet gösteriyorum, çünkü daha önceki tecrübemle böyle düşünüyorum, hepinizin güvenliği benim için çok önemli.
cuma akşamı ayvalık da konaklamak çok iyi fikir bende öyle düşünüyorum
ayrıntıları toplantıda görüşürüz.
hepinizi gözlerinden öpüyorum.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
18 Şubat 2007, 20:41
arkadaşlar iyide otopark ı var mı bu anzak otelin veya siz motorunuzu nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsunuz orada yoksa saldım çayıra meylam kayıra tarzı bi olay mı yaparız?
-
18 Şubat 2007, 20:49
istanbul mt gelmek isteyenler var bu topiğe yönlendirdim ama eklemek isterseniz listeye istanbul mt den kontrol edersiniz
-
18 Şubat 2007, 21:12
deer_152 adlı üyeden alıntı
istanbul mt gelmek isteyenler var bu topiğe yönlendirdim ama eklemek isterseniz listeye istanbul mt den kontrol edersiniz
sevgili deer,
istanbul listesini senin hazirlaman bence daha iyi olur, boylece liste kontrolu ve gezi saatleriniz de senin ve arkadaslarinin bigisi dahilinde olur...
sen buraya listeleri guncelleyip eklersen ben de en basta ki listeye eklerim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
18 Şubat 2007, 21:19
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
-
18 Şubat 2007, 21:39
uglychild adlı üyeden alıntı
sevgili deer,
istanbul listesini senin hazirlaman bence daha iyi olur, boylece liste kontrolu ve gezi saatleriniz de senin ve arkadaslarinin bigisi dahilinde olur...
sen buraya listeleri guncelleyip eklersen ben de en basta ki listeye eklerim...
liste yapmak bir şey degil tabiki yaparız ama istanbul mt birkaç arkadasın kendi arsındaki sohbet gibi gecmeye basladı bu kadar kalbalık bir ilde bi birlik olusturulammaıs olması üzücü
cuma bulusmalrına bile 3-4 arkadas katılıyoruz onun için gelicem deyipte gelmeyenler olabilir verecegim listeye göre bir rezarvasyon yapılacak olur ve gelmeyenler olursa bu organizasyonu gercekleştirenlere karsı mahcup olmak istemem tabiki genede gelmek isteyenleri yazarım elime yapışmaz
istanbul mt den gelmek isteyen ama su an listede olmayan kasvet var ekleyebilirsiniz
-
19 Şubat 2007, 02:51
bende gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar,istanbul mt geçerken beni de almayı unutmayın tekirdağ dan.
tekirdağ mt nerdesiniz.....
-
19 Şubat 2007, 03:03
ruzgar bey bekliyoruz...
faruk59 sen Tekirdagi topla, İstanbul mt gecerken alsin hepiniz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
19 Şubat 2007, 10:56
gezi günü zaten tekirdag üzerinden gidilecegi için istanbul mt ile tabiki orda buluşulur tekirdag mt ile aslında bende tekirdağ mt deyim ama suanki işlerim dolayısıyla istanbuldayım diğer arkadaslarda ilgi gösterecektir
-
19 Şubat 2007, 17:40
MT İzmir Gezi Ve Etkinlik Komisyonu'na
Bu güzel ve anlamlı çanakkale gezisi için bir sonraki toplantıda (24.02.2007) üyelerimize detaylı bilgi verilmesini rica ediyorum. Nerde kalınacağı, fiyatları, yol durumu, gidiş günü gibi bilgilerin bizlere duyurulmasının faydalı olacağını düşünmekteyim.
Vakit daraldı ve artık bizim önümüzü net görmemiz gerekir diye düşünüyorum. şekillenen birşeyler varsa lütfen bunları paylaşalım.
Sevgilerle
-
19 Şubat 2007, 17:43
selamlar arkadaşlar
bir etkinlik komisyonu üyesi olarak bütün etkinlik komisyonun üyelerinin biraraya gelip 18 Mart organizasyonunu detaylı bir şekilde;
-plan_program
-güzergah
-maddiyat
-kalınacak yer
-organizasyon için görev paylaşımı
-diğer iller için karşılama
etc( vb)
görüşmeyi konuşmayı ortadakii fikirleriii incelemeyi öneriyorum.....biz bunun için varız
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
19 Şubat 2007, 20:43
kesınlıkle
ufak bı malıyet calısması yapılırsa daha ıyı olur
ben sahsen cok gelmek ıstıorum
ve buyuk ıhtımal gelıcem
ytü vıze fln koymazsa
amma dedıgım gıbı nası bı surus olcak 5 erlı gruplar mantıklı vs vs..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
19 Şubat 2007, 20:55
arkadaşlar Allah tan bi mani çıkmazsa balıkesir ayvalıktan ben de katılıcam
çirkin çocuk beni de ekle ok.
-
19 Şubat 2007, 21:05
secan abi benide lısteye almıssın ama tabiykı şuan bincek bir kargım dayı olmaduıgı için ben bu geziye katılamıcam zaten askerlikte belı degil nezeman gitçem ama tabiykide kuvetlı bir kargı bulursam yani kırılmıcak beni tasıycak gelebilirim ozaman ben yinede size şimdiden iyi eylenceler dilerim umarım güzelbir gezi yaparsınız tüm metedeki arkadaslara iyi eylenceler
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
-
19 Şubat 2007, 21:47
Maliyet hesaplanırsa ben de çok sevinirim... Muhtemelen orada kalınacak çünkü... Hepberaber bir yerde kalıp maliyeti düşürebiliriz.
Sürüş biçimi konusunu daha sonra da konuşuruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)