18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA
Reklamlar
-
16 Şubat 2007, 20:20
alternatif çokluğunun olması herkesin istediği ortak bişeyi bulmak açıcından çook ii fakat bu tür kalabalık organizasyonlarda alternatif arttıkça her kafadan bir ses çıkmakta ve işi organize etmek zorlaşmaktadır.
bence toplantınızda ortak bir karar verip yada izmir-manisa mt ortak sayfasında (ayvalıkta kalınacak/kalınmayacak, yola gecce/gündüz çıkılacak gibi) bunu topiğe aktarırsanız sizin için de bizim içinde daha rahat olur. çünkü kendi iç organizasyon durumumuzda buraya yansıyor.
kişisel fikrim bu sayfada net fikirlerin aktarılması
kargaşayı önlemek içinn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Reklamlar
-
16 Şubat 2007, 20:36
KATILIM LİSTESİ
İZMİR
forrap
weboy
speedygirlsule
tenten
kuvva
aakreep
turlabo
nergal +?
Ahmet cebesoy
ozer +1
Taner k
duslemek +1
kamberhan
Gureli +1
MANİSA
Lodos
Gurkay
Favorii
Belifeless
racing iski
Mecit
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152
praetorian +1
Gorkem
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
KUTAHYA
alplion
bonapart 07 +1
Bursa
kontgerilla +1
ESKİSEHİR
ZONEX2
bbaday
BALIKESİR
ibrahimb
iadriders1816
Havranlı +10
KIRKLARELİ
samet1987
LISTEDEN CIKMAK İSTEYEN YA DA DAHIL OLMAK İSTEYEN ARKADASLAR LUTFEN EN KISA ZAMAN DA BILDIRINIZ...[/QUOTE]
-
16 Şubat 2007, 20:40
-
16 Şubat 2007, 20:48
arkadaşlar listelerin oluşturulacağı topic i açtım
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post575757
uglychild adlı üyeden alıntı
KATILIM LİSTESİ
İZMİR
forrap
weboy
speedygirlsule
tenten
kuvva
aakreep
turlabo
nergal +?
Ahmet cebesoy
ozer +1
Taner k
duslemek +1
kamberhan
Gureli +1
MANİSA
Lodos
Gurkay
Favorii
Belifeless
racing iski
Mecit
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152
praetorian +1
Gorkem
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
KUTAHYA
alplion
bonapart 07 +1
Bursa
kontgerilla +1
ESKİSEHİR
ZONEX2
bbaday
BALIKESİR
ibrahimb
iadriders1816
Havranlı +10
KIRKLARELİ
samet1987
LISTEDEN CIKMAK İSTEYEN YA DA DAHIL OLMAK İSTEYEN ARKADASLAR LUTFEN EN KISA ZAMAN DA BILDIRINIZ...
[/QUOTE]
dostum bu listeyi adresine taşırmısın?
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post575757
-
16 Şubat 2007, 21:03
arkadaş'lar eğer istanbulda mart ayı başı ilk haftasına kadar olmazsa motosiklet'ci klip'ini bu gezide çekmeyi düşünüyoruz ! sağolsun bazı arkadaşların önerisi ile ve sizlerin desteğiyle inşallah ! o yüzden benim defalarca gittiğim şehitlerimizi anma törenine benide şimdiden yazın gelişmeleri takip ediyorum sevgilerimle...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
16 Şubat 2007, 23:01
uglychild benim geliş durumum kesin değil
önümüzde daha uzun bir zaman dilimi var
ama ben gelsemde çanakkale merkez dışında bir yerde konaklamadığınız sürece
otelde kalmıcam çünkü ailem ordaa
ama sizinle sabahlıcamm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
16 Şubat 2007, 23:26
Hava Güzel Olursa Motorla ama Hava Elverişsiz Olursa Arabayla Mutlaka Gelmeye Çalışacağım. Böyle Anlamlı Bir Günde Duyarlı Arkadaşlarımızla Birlikte Tek Vücut Olalım ve Bunun Gururunu Yaşayalım. Tüm Şehitlerimizin Mekanları
Cennet Olsun.....
-
16 Şubat 2007, 23:32
ankaradan felan gelen olmuyor mu yahu veya başka illerden?
-
16 Şubat 2007, 23:38
kontgerilla adlı üyeden alıntı
kütahya ve eskişehir, bursa üzerinden gitmeyi düşünüyorsanız bizide alın buradan, sonrada balıkesiri mt yi alır devam ederiz...
Evet harika olur. Bu arada benide ekleyin +1
-
16 Şubat 2007, 23:45
-
17 Şubat 2007, 00:10
-
17 Şubat 2007, 00:53
arkadaşlar istanbuldan artıcı alacak olan varmı ( olasi bir motor alamama durumu söz konusu olursa die )
Ciddi ciddi gelmek istiyorum eğer varsa artcı alcak yol masrafını felanda bölüşürük no problem yani
ilgilencek arkadaslar özelden yazarsa sevinirim
-
17 Şubat 2007, 01:24
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yanar17 adlı üyeden alıntı
Değerli "18 Mart Çanakkkale Şehitleri Buluşma"haraketine gönül veren arkadaşlar. Çanakkale den merhabalar
"18 Mart Çanakkkale Şehitleri Buluşma" Fikri ve mesajı sayfamıza düştüğü günden bu güne kadar arkadaşlarla hop oturup hop kalkıyoruz.
Ben ve diğer arkadaşlar sizlerin ziyareti ve ağırlanması için gece gündüz istişare, araştırma ve istihbarat halindeyiz.
İşin boyutunu ciddiyetini ve sorumluluğnu biliyoruz. 100 -150 kişiden bahsediyoruz herşeyin kusursuz ve saat gibi olması için uğraşıyoruz. İşimizden gücümüzden arta kalan zamanda bunlarla ilgileniyoruz.
Sizler rahat olun. FROSEN arkadaşımızın direktifleri doğrultusunda haraket edin yeter.
Bu iş için bizler gereken görev paylaşımını kendi aramızda yaptık. Gerisi sizlerin iyi organize olması ve Allahın işine kalmış bişey. (mevsim ve hava şartları açısından)
Gelişmelerden ve şartlardan sizlere FROSEN arkadaşımız ilgli haberleri verecektir... Hepinize Hepimizden saygı ve selamlar.
harikasınız yaw gelmemek mümkün değil inşallah havada güzel olurda mutlaka orada olacağım
-
17 Şubat 2007, 02:22
Değerli "18 Mart Çanakkkale Şehitleri Buluşma"haraketine gönül veren arkadaşlar. Çanakkale den merhabalar
"18 Mart Çanakkkale Şehitleri Buluşma" Fikri ve mesajı sayfamıza düştüğü günden bu güne kadar arkadaşlarla hop oturup hop kalkıyoruz.
Ben ve diğer arkadaşlar sizlerin ziyareti ve ağırlanması için gece gündüz istişare, araştırma ve istihbarat halindeyiz.
İşin boyutunu ciddiyetini ve sorumluluğnu biliyoruz. 100 -150 kişiden bahsediyoruz herşeyin kusursuz ve saat gibi olması için uğraşıyoruz. İşimizden gücümüzden arta kalan zamanda bunlarla ilgileniyoruz.
Sizler rahat olun. FROSEN arkadaşımızın direktifleri doğrultusunda haraket edin yeter.
Bu iş için bizler gereken görev paylaşımını kendi aramızda yaptık. Gerisi sizlerin iyi organize olması ve Allahın işine kalmış bişey. (mevsim ve hava şartları açısından)
Gelişmelerden ve şartlardan sizlere FROSEN arkadaşımız ilgli haberleri verecektir... Hepinize Hepimizden saygı ve selamlar.
cok sagolasin YANAR 17, Belki uzaktan zor gorunuyor ama benim icin de aynen oyle oldu bu sefer, o yuzden sizleri cok iyi anliyorum... hersey icin simdiden cok tesekur ederim...
Cihan resimler guzelmis, bir daha hatirlattin...
-
17 Şubat 2007, 10:12
değerli dostum,
sıcak kalbin ve yazınla bizleri çok memnun ettin.
hiç bir şey yapamasan dahi bu şekilde yazman bile bizler için bir ödüldür.
senin ve çanakkale li gönül dostlarımızın sevgi ve saygıyla gözlerinden öpüyoruz.
görüşmek üzere sağlıcakla kalın.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
17 Şubat 2007, 16:03
YANAR 17... Şahsına ve diğer emeği geçen arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum..İnanın gurur duydum..Mutlaka o gün buluşup tanışacağız..Selamlar başımızın üstüne..sevgiler saygılar bizden..
-
17 Şubat 2007, 17:42
Arkadaşlar biz Balıkesir/Edremit grubu olarak en az 10-15 motosiklet olarak gitmeyi düşünüyoruz ama arkadaşlar kalabalık grupların riskli olabileceği ve toplu yürüşüyüşün sıkıntı doğuracağı kanısındalar.
-
17 Şubat 2007, 18:16
yanar 17,
abilerim ablalrım arkadaşlarım herşeyi söylemiş zaten ilgine, niyetine, çabana ve emeğine şimdiden teşekkürler. Miili ve manevi olan bu toplu hareketimizde tüm dostlerımızı orada görmekten mutluluk ve kıvanç duyacağız. Herkezi bekliyoruz....
-
17 Şubat 2007, 18:17
emoktaki gibi şöyle kocaman bi ateş yakıp etrafını sarıp şöyle sağlam bi muhabbet edelim
-
17 Şubat 2007, 20:58
canakkale gezisi icin istanbul mt benide eklermisiniz +1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)