http://www.motosiklet.net/forum/duyu...tml#post591601
buradan hareket planını öğrenebilirsin
ayrıca bu topiğin ilk sayfalarında da bilgiler mevcut.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Sevgili dostum ben yaklaşık olarak T.dağ 1 saatlik mesafedeyim ya sizlerle gideceğim ya yalnız, oraya baktım ama bana net cevap verecek bir dost istedim sadece, oraya baktım zaten ama fazla zaman kalmadığı için bende planlarımı ona göre yapacağım, yoksa sorun değil sadece grup ile birlikte olmak istedik başka birşey değil... O yüzden dolayı T.dağ' a saat kaçta varılacak kalacak yer gibi sorunları net öğrenmekti amacım.
VATANIMI SEVİYORUM
beleczoc;ben tekirdağ da oturuyorum ve burdan kısmetse pazar sabahı 6 da hareket edicem,uyarsa beraber gidebiliriz.
ben iş dolayısıyla pazardan çıkıyorum ve 8,30 da buluşma noktasında olabilmek için burdan sabah 6 da hareket ediyorum.
eğer düşünürsen msn adresim;faruksevim59@hotmail.com burdan konuşab
iliriz.
::tutkuy::
Günaydın Faruk
Teşekkür ederim, ama ben Cumartesi gününden gitmeyi planlıyorum.. Yinede tekrar teşekkür ederim
Kaya
VATANIMI SEVİYORUM
amanın Kütahya ya kar yagıyo, yola çıkacagım ya ondan heralde
Arkadaşlar Çok karışık bi başlık oldu artık bu başlık. Okurken kayboluyo insan. İstanbuldan gunubirlik gidecekler için ne tur bir plan var bulamadım. Sanırım bu konuda yalnızda değilim. Bizi bu konuda aydınlatacak arkadaşlar varmı acaba? Buluşma yeri, saati, felan...(Bazı verilen linkler çalışmıyo biraz dikkat pls..)
bende gelmek isterdim ama ben antalyada oturuyorum
arkadaşlar biz kırklarelinden samet_1987 nin motoru arıza yaptığından dolayı ve nakit sıkıntısı çektiği için tek motor yola çıkmaya karar verdik ama biz pazar sabahı erkenden yola çıkıp saat 08:30 da buluşma noktasında buluşmak üzere kendinize iyi bakın
Arkadaşlar ,sizin durumunuzu bilmiyorum ama hava böyle devam ederse benim gelme şansım biraz zor görünüyor.
Çanakkale den tekrar merhabalar.
Son zamanlarda sayfaya yeni girenler için tekrarlamayı uygun buldum.
Buluşma noktası http://www.motosiklet.net/forum/567538-post1.html linkte veya http://www.motosiklet.net/forum/duyu...e-bulusma.html linkindeki harita ve yol planı üzerinde belirtilen A1 noktasıdır. 18 MART günü tüm motorlar bu noktada olması gerekiyor.
18 MART günü İstanbul ve Trakya yönünden gelen arkadaşlar doğrudan bu noktaya haraket ederek buluşma yerine varmış olacaklardır.
Anadoludan 17 MART günü gelecek arkadaşlar harita da belirlenen BX ve CX noktalarında karşılanarak gidecekleri yere yönlendirileceklerdir. A1 noktasına 18 MART günü intikal edecekler.
Anadolu’dan 18 MART günü gelecekler bu noktalarda oyalanmasına gerek yok.
Direk Şehir merkezine yönelerek İskele meydanına gelip Feribotlara yada Kilitbahir Deniz Motorlarına ( ikisi de aynı yerdedir )Binerek A1 noktasına haraket edeceklerdir. Karşıya geçerken KİLİTBAHİR motorlarını tercih ederseniz daha akıllıca olur. Çünkü feribotlar ECEABAT yönüne gider. Ordan A1 noktasına gelmek zaman kaybettirecek.
18 MART günü gezi bu noktadan başlıyacaktır. Gazanız Şimdiden Mubarek Hayırlı yolculuklar olsun. Çanakkale den Saygılar Sevgiler.
Sebahattin yanar.
Heyecan artıyor.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
şafak 3gün cumartesi sabah 10.30 gazlıyorum bakalım yollarda kimleri görcem
TEKRARLIYORUM
ISTANBUL MT ÇANAKKALE GEZISI
(Sadece kampçılar değil bütün Istanbul MT bu başlıktadır)
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...kampcilar.html
Duyuru: Istanbul MT'den adını yazdıran arkadaşların çok azı ilgi göstermiştir... Eğer gelmeyecekseniz lütfen yukarıdaki topice bildirin!!!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Walla arkadaşlar bende gelicem ama cumartesi günü sabahtan önemli bir işim var büyük ihtimalle öğleden sonra çıkıcağım..
Aynı zamanda bende çanakkale bigalıyım hersene yaşadığım gibi bu senede kaçırmayacağım bu gururu yürekten yaşamaya devam edicem sonsuza kadar...
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Çanakkale valiliğinin 18 Mart Deniz Zaferi Kutlamaları Programı aşağıdaki linkte
http://www.canakkale.gov.tr/duyurula...3.2007_PRG.htm
Proğram bizim hazırladığımız gezi programının arkasında kalıyor. Yani güvenlik engeliyle karşılaşmassak. Gezi proğramı resmi programla çakışmadan icra edilecek rahat bir gezi olacak. Ben bunu gözlemledim. Buda sevindirici bir durum benim için. Durum bilgilerinize sunulur. Sağlıcakla kalın.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
İstanbul
Cumartesi
Açık. Yüksek: 53° F. / 12° C. Rüzgar KB 6 mil. / 10 KM/S.
Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 44° F. / 7° C. Rüzgar GGB 8 mil. / 14 KM/S.
Pazar
Serpintili Bulutlu. Yüksek: 62° F. / 17° C. Rüzgar BKB 11 mil. / 18 KM/S.
Pazar Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 42° F. / 6° C. Rüzgar GGB 8 mil. / 14 KM/S.
Tekirdag
Cumartesi
Açık. Yüksek: 60° F. / 16° C. Rüzgar light.
Cumartesi Gecesi
Serpintili Bulutlu. Düşük: 42° F. / 6° C. Rüzgar light.
Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 64° F. / 18° C. Rüzgar light. Chance of precipitation 20%.
Pazar Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 44° F. / 7° C. Rüzgar light.
Canakkale
Cumartesi
Serpintili Bulutlu. Yüksek: 60° F. / 16° C. Rüzgar GB 11 mil. / 18 KM/S.
Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 46° F. / 8° C. Rüzgar GB 6 mil. / 10 KM/S.
Pazar
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 64° F. / 18° C. Rüzgar Batı 6 mil. / 10 KM/S.
Pazar Gecesi
Serpintili Bulutlu. Düşük: 46° F. / 8° C. Rüzgar GGB 8 mil. / 14 KM/S.
Izmir
Cumartesi
Açık. Yüksek: 60° F. / 16° C. Rüzgar KB 6 mil. / 10 KM/S.
Cumartesi Gecesi
Serpintili Bulutlu. Düşük: 41° F. / 5° C. Rüzgar GGB 6 mil. / 10 KM/S.
Pazar
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 59° F. / 15° C. Rüzgar Batı 11 mil. / 18 KM/S.
Pazar Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 48° F. / 9° C. Rüzgar GGB 6 mil. / 10 KM/S.
Beşiktaş Belediyesinin destekleri ile org. katılan herkese Türk Bayrağı temin edilecektir.
Bayrak dağıtımı pazar sabah yapılan buluşmada olacaktır.
Bayraklar elimize cumartesi öğlen geçecek bu yüzden ben öğleden sonra yola çıkacağım.
Çanakkalede görüşmek üzere.
Beşiktaş Belediyesine destekleri için tekrar teşekkürler
abi bende geliorum ama malesef motorla degil:S inş orda bulcam sizi görüşmek üzere...
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
Motordaşlar..
İstanbul'dan hareket edecek olanların hareket saat6i ve yeri belirtilmemiş yoksa ben mi göremedim gören arkadsaşlar bi zahmet söylesin ...
Arkadaşlar listeye benide ekleyin fakat ben otomobille gelecegim ana buluşma noktası olan A1 noktasında bulunacagım yanımda 5 arkadaşım daha olacak.
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
ahh be arkadaşlar keske bende katılabilseydim bu değerli geziye.. Ama ileriki yıllarda muhakkat katılacam cok istiyorum... Herkesin yolu açık olsun. Sehitlerimize selamlar
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)