18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA
Reklamlar
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
kanka belaltı vuruyon be... hangimiz o şehitlere layık olabilmişiz ki...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kanka belaltı vuruyon be...
hangimiz o şehitlere layık olabilmişiz ki...
Olamayız hiçbir zaman......Heleki bu günlerde asla....
Ya işte biraz gaz versin sana diye dedim...Biz gidemiyoz ya......Aslında çok istiyorum gitmeyi...Askerliğimide geliboluda yaptım....Ve inanırmısın 1 kere gidemedim....
Gidicem....Mutlaka...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Olamayız hiçbir zaman......Heleki bu günlerde asla....
Ya işte biraz gaz versin sana diye dedim...Biz gidemiyoz ya......Aslında çok istiyorum gitmeyi...Askerliğimide geliboluda yaptım....Ve inanırmısın 1 kere gidemedim....
Gidicem....Mutlaka...
bu kadar yazdın artık gitmezsen ...pnesin ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Müsait olsam mutlaka giderim....Neden inanmıyon.....Ama dedim ya en kısa zamanda gidicem...İstememmi o kadar site arkadaşımız var....Yanlız gitmekten her zaman iyidir....
-
-
hade ordan kikirik...bu işler bilgisayar başında yazıp çizmeye ahkam kesmeye benzemez...
MZ yolda bırakır diyemi korkuyon la...
Hanımkööööylüü....
yengede izin vermez zaten...hiç edebiyat yapma burda şimdi...
Daha hayatımda yolda kalmadım ki 10 yılını mz le geçirdim....Gitmediğim il de kalmadı.....Şimdi istesem korkmadan düşünmeden çıkarım yola....Şüphem bile yok.....
Hanım olayı doğru...Ama korkudan diil....İzin olayı kanka....
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Daha hayatımda yolda kalmadım ki 10 yılını mz le geçirdim....Gitmediğim il de kalmadı.....Şimdi istesem korkmadan düşünmeden çıkarım yola....Şüphem bile yok.....
Hanım olayı doğru...Ama korkudan diil....İzin olayı kanka....
ha izin diyosun...okey...peki bu saatte bilgisayar başındasın ona izin varmı hacı...
-
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
slm motoru olmayıp gelmek isteyenler bana mesaj atsın ücretsiz gidiş dönüş otobüsle gidilecek 16 mart cuma akşamı 0:00 da hareket edilecek ertesi gün geri dönülecek günü birlik belediyenin sunmuş olduğu hizmet bana isim soy ad larınızı mesaj atın kesin gelecekseniz eğer!! bağlarbaşından harket edilecek iyi akşamlar...
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
istanbuldan geliyorum ama o kadar kopuğum ki kaçta nerede gibi sorular sormaktayım halen biri bana yardımcı olsun arkadaşlaryaa
kaçta nereden ve nasıl hareket ilgili kişinin cebinide alırsam
-
çanakkale şehitliğine istanbuldan tur
Arkadaşlar İstanbul dan Çanakkale ye tur organizasyonu varmı yosa ben duymadımmı?
18 mart'ta tur varsatur katılmak isterim
Arkadaşlar İstanbul dan Çanakkale ye tur organizasyonu varmı yosa ben duymadımmı?
18 mart'ta tur varsatur katılmak isterim
-
unfortunate adlı üyeden alıntı
istanbuldan geliyorum ama o kadar kopuğum ki kaçta nerede gibi sorular sormaktayım halen biri bana yardımcı olsun arkadaşlaryaa
kaçta nereden ve nasıl hareket ilgili kişinin cebinide alırsam
[ISTANBUL MT] Çanakkale Gezisi için buradayız:
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...tml#post591601
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
merhaba
merhabalar
sevgili arkadaşlar bizde bu geziye katılmak istiyoruz, ne yapmamız gerekiyor.
Kaya (beleczoc)
kaya.uysal@eczacibasi.com.tr
-
arkidişler 18 MART günü kızımla Tiyatroya(çocuk oyunu) gitme planı yaptım...beni listeden siliverin...saygılar...
-
arkidişler 18 MART günü kızımla Tiyatroya(çocuk oyunu) gitme planı yaptım...beni listeden siliverin...saygılar...
Al kızını gel abi.
Tarihini öğrensin bu yaştan
-
abi neyle getirem...kızımı ben öyle yollara çıkaramam ki...araba bile olsa kıyamam...kazası var belası var...yollarda iti var uğursuzu var...gözüm gibi titriyom kızıma kanka...tarihini kitaplardan öğrense olmazmı... abisi daha çok küçük ya...hasta olur oralarda...rüzgarı yedimi öhö öhö yapar...ben dayanamam kızıma...onun şu an tek ihtiyacı olan şey annesi babasının yanı ve ev ortamı...yanlışmıyım...hem onun yaşı böyle şeylere müsait değilki...2.5 yaşında...çocuk oyununa gitse daha mutlu olur bence...
-
bazı fırsatlar hayatta bi defa geçer abi
çanakkaleli arkadaşlar çok güzel organize olmuş hem mete _han abimizle tanışacagız diye seviniyoduk, olmadı abi geziyi eksik bıraktın şimdi
-
yol bilgileri
merhaba
sevgili arkadaşlar eşim ve ben motorumuzla birlikte sizlere katılmak istiyoruz fakat yol ve beraberce sürüş yapabilmemiz için yol bilgilerini vemenizi rica ediyorum..
Eşim ile birlikte işimiz dolayısıyla L.burgaz da oturyoruz buradan katılacağız yaklaşık saat verebilirseniz Tdağ dan takıma katılmak istiyoruz birde kalacak yer hakkında bilgi.
Teşekkürler
Kaya
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)