"antientel",praetorian'ın açtığı şu bağlığa bir yaz.Bizde ancak o süratle gidebilicez(en azından ben ).http://www.motosiklet.net/forum/duyu...kampcilar.html
"opus",yine yukarıdaki başlıkta önerini kararlaştıralım derim.
"antientel",praetorian'ın açtığı şu bağlığa bir yaz.Bizde ancak o süratle gidebilicez(en azından ben ).http://www.motosiklet.net/forum/duyu...kampcilar.html
"opus",yine yukarıdaki başlıkta önerini kararlaştıralım derim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Cumartesi akşam yemeği için programınız yoksa,
Gelibolu'da bize katılmak ister misiniz ? (Rakı&Balık)
Gelibolu Liman Restorandayız, tüm motorcu dostlarımızı bekleriz
bende geliyorum ancak cumartesi akşam arabayla cıkıcam yola görüşmek üzere
geliboluya gelmek isteyen arkadaşlar size yardımcı olmak isterim bana
night-erratic@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
herkeze iyi akşamlar
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
M.K.ATATÜRK
Merhaba,
İstanbul'dan geziye katılacaklar ne zaman, nerede buluşuyorlar? Bilgi verebilir misiniz?
Murathan.
bız kırklarelınden 2 motor cıkıyoruz.ist mt ile nerde buluşalım tekırdagdamı? ve hareket saatı kacta. kacta yola cıkıyosunuz?t.daga gırıs saatınızden once orda olalım gelıcegım motor kymco ck 125 grubu 2 ye bolduysenız yavaslar hızlılar dıye hızlılara ıstesemde katılamam motorumun boyu ufakeger oyleyse 200cc kanuni racer ve ck 125 agırlar grubuna katılırız.ehlıyetım yok malesef yanımda gelıcek arkdasta ehlıyet var.en son otel konuları vardı sımdı kampcılar falan bahsedılmeye baslanmıs dısarda kalıyosak cadır falan getırelım yanımıza duz bı yere kurarızbana bı bılgı verın hangı gun saat kacta ona gore davranalım yollarda kımse kımseyı beklemesın 2 motor 3 kısıyız buyuk ıhtımal otel ıslerı yattysa cadır getırelım olmadı ustu kapalı bı yerde sabahlarız sorun degılherkez o gune kadar kendıne ıyı baksın
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
samet cadır getirin kamp olayına girdik cumartesi sabah 06:30 da istanbuldan cıkıcaz sizde 08:00 de tekirdag merkezde olun yada harabolu sapagından gelecekseniz belirtin
ewet gelmeyi sizlerle tanışmayı çok isteriz manisa-mt olarak ancak geliboludan bi saatlen sonra çanakkale merkezde efes otele dönmek var balık rakı olayından sonra nasıl döneriz geri o ayrı bi problem
birde trakyanın muhtelif yerlerinden gelen dostlarımız anladığım kadarı ile istanbul-mt ile buluşup gelmeyi planlıyorsunuz,bence telefonlarınızı ve msn lerinizi özelden dahi olsa birbirinize ulaştırın yola çıkıldıktan sonra zaman sapmasından dolayı ıskalamalar olur tüm yolu yalnız gelmek zorunda kalırsınız
bi öneri tabii...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
teller bırbırımızde mevcut durumda deerla nerdeyse herhafta gorusuyoruz o ıst bız kırklarelı farketmıyo yanı gorustugumuz bırısıdır gecende ummet abı gelmıs abı ayıp oldu ama herkes ıslerdeydı bı tek benzınlıkte pompada calısan arkdasımız senınle ılgılenebılmıs bıdakıne gelırken haber ver be abıcımdeer cadırda bos yer varsa ben kıvrılırım bı koseye olmadı motor ustunde gecırırım geceyı cadır tasıtma bana sımdı cok buyuk bı cadır var accayıpte agır bısı kurması cok buyuk problem o gune ayarlıyorum kendımı ha bu arada rakı balık falan gıdıyo muhabbet bız trakyalıyız anlatmama gerek yok ac bı 70lik )
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
cadır su an için dolu ama zaten muhabbet etmekten uyurmuyuz bilmiorum bi arkadasımızda kamp malzemesi cokmus olmassa gelirken bi tane fazla alırız
arkadaşlar benim ismim listeye yazılmış ben 18 martta çanakkalede resmi olarak bulunacağım dan dolayı motosiklet le gelemiycem beni çıkarırsanız listeden sevinirim ama orda sizleri karşılamak için bulunacağım teşekkürler...
Rüzgar gibi geçti
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
mete_han
herkes takipte....
hava böyle bozuk olursa ben ekerim baba tayfayı...kusura bakmayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşlar ben listede görünüyorum, aslında gelmeyi çok isterdim, bir yolunu bulsam yavaşlar grubu ile gelecektim ama Pazar çalışıyorum. Şimdilik listeden silin. Son dakika sürprizi yaparsam 06.30'da çıkacak arkadaşlarla Boğaz Köprüsünde buluşurum zaten Kadıköy'deyim. Ama gelmem zor görünüyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)