aybiketa + ER yazabilirsiniz
Cumartesi öğleden sonra Çanakkale'de olmayı planlıyoruz, Truva'yı gezeceğiz, Çanakkale'de buluşmak üzere
aybiketa + ER yazabilirsiniz
Cumartesi öğleden sonra Çanakkale'de olmayı planlıyoruz, Truva'yı gezeceğiz, Çanakkale'de buluşmak üzere
kesinlikle ayrı bir başlık açmalıyız bu başlık altında sadece kampa katılacak arkadaşlar ile organize oluruz. çünkü kampa katılacaklar ihtayaçlar buluşma saatleri vs. vs. başlı başına bir organizasyon. karşımızdada bir sürü soru var. mesala malzemeler bunların temini ( ki eksikler ile ilgili ben elimden geleni yapmaya başladım bile) dağılımı vs. vs.
mesela bir sorun daha var benim eksra getireceğim malzemeleri köprüye kadar taşıyabilmem motosikletle pek olası gözükmüyor. bunu için ayrı bir buluşma yeri lazım. ki muhtemelen bana yakın bir yer olma durumunda vs vs.
uzun lafın kısası arkadaşlar; bence ayrı bir topik açılsın ve kampa katılacak arkadaşlar orda organize olsun diyorum. arada kaçırdığımız şeylerde olmaz böylellikle.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
gercekten cok guzel bi etkinlik bende katılmak isterdim ama ne ehliyetimm war nede okadr iyi kulanabiliorum yani sizleri zor durumda bırakmak istemem ama bu etkinlikte olmak ısterdım gururlandırıcı bişeyy kutlarım sizlerii
İstanbul grubu olarak ayrı bir başlık açmak şart. hatta kamp için bile çünkü burası bayağı bir karıştı.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
aa walla süper olurrr gelmek isterimm çunküü
ayri topic icin om attim Skullhunter a
cevap gelsin ona gore acicam yada burdan devam ederiz
kamp alanlari hakkinda bilgimiz varmiydi?
yoksa buldugumuz yere koncakmiydik
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
3-) Kamp yapmak isteyenler için GÜZELYALI beldesinde ve HAVUZLAR bölgesinde kamping alanları mevcut.
bu seçeneği değerlendirebiliriz. Yanlız benim bölge ile ilgili pek bilgim yok.
acaba bu konuda Çanakkale'li arkadaşlardan veya ardaki kamp alanları hakkında bilgisi olan arkadaşlar bize yardımcı olabilirmi????
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
zaten canakkaleli arkadaslar biz sizi vapurdan karsıya gectikyen sonra karsılaraız demiş sehitlie yakın bi yere buldugumuz yere konarız canakkalenin her yeri yesil alan zaten
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
topıcı actım
sonuna yazdıgım gıbı heyecanlı gordum kendımı gel gorkı topıc ortada yok
sanırım onay beklıo
abı daha onaylanmadı sanırım duyurular bolumundekı baslıklar admınden onay aldıktan sora acılıyor
beklıyorum yanı..
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Yeni gördüm!
Sevgili MT'li dostlarım..Konuyu yeni gördüm gezi iyi gözüküyo il sayfayı hatmetteim.Yalnız istanbul grubu nerede buluşacak,hangi gün hangi saatte yola çıkacak göremedim ara sayfalarda da rastlayamadım!
Benim motor "Çelik Tiger 150" hız olarak biraz yavaşçayım (80-90).
Yolda kalmiicama emin diilim.Ama bi cesaretle gelmek istiyorum!
Beni yola çıkılacak gün buluşulacak yer vs. hakkında bilgilendirirseniz ve listeyede size zahmet adımı eklerseniz sevinirim.
Araba ayarlanamazsa da artçı olarak gelebilirsin...
Özgür Çanakkaleden arkadaşlarla da şu kamp alanı olayını düzenleyelim son anda bir aksilik çıkmasın... Yoksa dediğim gibi ordaki heykellere bir yenisi olarak biz ekleniriz donmak suretiyle Artık hotelde kalan arkadaşlar her 18 Martta bizim heykelimize çiçek koyarlar
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 bogaz köprüsü 05325550419
deer 152 cadır 17/03/2007 sabah hareket edelim 06:30 hareket saati tel:05422696864
praetorian +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
Gorkem cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
pseudo akrabada 17/03/2006 sabah erken hareket 06:30 05326605284
berkforce
ilker koparal
unfortunate +1 otel 17/03/2006 sabah erken hareket 07:00 beylikdüzü tüyap önünden
aybiketa +?
Arbetus +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 gebzeden gelip bogazköprüsünden katılacak (06:30da bogazköprüsünde olmaya gayret göster 05468954141 05448343482 artçı
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı +6 otelde
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
opus +4 17/03 otel adelya Cep.0532 5469791 beylikdüzü tüyap önünde oluruz,unfortunate ve oradan geçen arkadaşlara katılırız.
avrupa yakası son buluşma noktası tüyap beylikdüzü iyi gibi ,biz cennet mahallesinden yola çıkacağız.
görkem bence sorun olmaz gibime geliyor benim tavsiyem su canakkaleye gidelim bakalım ilk gün gezilecek yerleri gezelim zaten bu arada gözümüze bi yer ilişir sanırım aksam havada kararmadan cadırlarımızı kurarız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)