'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
www.atlaskamp.com bu siteyle hiçbir alakam yoktur reklam olarak lanse ettiğimi sanmayın, cok ucuz ve aranan tüm ürünler var bakın inceleyin derim...
ayrıca organizsayonu yapan arkadaslar, cumartesi gün çanakkalede olanlar içinde (vakti olanlar) nereye gidilir nereler gezilmeli yönünde tavsiyede bulunursanız güzel olur, mesela ben cumartesi öğleden sonra çanakkalede olacağım nereleri gezmemizi önerirsiniz
Günaydın.Üsküdar'dayım ve motorum Kanuni storm 150.Doğal bir hız sınırım var yani .Sizler için uygunsa ben grupla cumartesi 06:30'da yola çıkabilirim.Kampda kalmak istiyorum fakat malzemenamına hiçbirşeyim yok.Araştırmaya devam ediyorum.Eskici kardeşim yardımcı olmak istediğini söylüyor.Ben yardıma muhtaç bir arkadaşınızım .Anadolu yakası buluşma yeri olarak köprü ağırlık kazanmaya başladı.Gebze ve uzak yerlerden yola çıkacak ardaşlarımızlada İstanbul MT'de sözbirliği yaparsak karmaşaya yer vermeyiz zannediyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
uyku tulumu konusunda yardımcı olabilirim. sadece mat gerekli olur. onuda 10 ytl civarı kamp mazemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz. sen yinede acele etme kamp yapacak kişi sayısı belli olunca her şey bir şekilde ayarlanır.
sanırım ayrı bir topik açsak kampçılar için daha iyi olacak.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
eskici bence ayrı bir topic acmayalım cünkü konu dagılıyor
benkendi ekippmanlarımı getirecem cadır uyku tulumu ve mat dediğin olaydan bide işte fener radyo gibi şeyler tekrar işaretleyelim cadırda kalmaka isteyenleri ve buna göre cıkan kişi sayısına yetecek ekipmanın varmı bakarız
erken buluşma konusunda sati söylersen ii olur
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 bogaz köprüsü
deer 152 cadır 17/03/2007 sabah hareket edelim 06:30 hareket saati tel:05422696864
praetorian +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
Gorkem cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
pseudoakrabada 17/03/2006 sabah erken hareket 06:30
berkforce
ilker koparal
unfortunate +1 otel 17/03/2006 sabah erken hareket 07:00 beylikdüzü tüyap önünden
aybiketa +?
Arbetus +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 gebzeden gelip bogazköprüsünden katılacak (06:30da bogazköprüsünde olmaya gayret göster hatta ordan bulusacagın arkadaslara tel numaranı bırak
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı +6 otelde
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
özgür pesime bir kac kişi daha taktım 2 motor ve 1 araba olarak 7 kişi olacagız ee mecburen adelya otelde kalacagız ben konustum orayla rezervasyon yaptırıyorum ... yanlız dönüs icin bandırmadan feribot ile dönmek istiyoruz ....
arkadaslar canakkale bandırma yolu kac saat surer acaba bileniniz varmı feribot 20 :30 kalkacak kacta cıkmamız gerekli ????
istanbuldan gidecek olanlar hep beraber mi gidecek yoksa ayrı ayrı küçük guruplar halinde gidilip Çanakkale'de mi buluşulacak anlayabilmiş değilim doğrusu...
Şayet istanbuldan gidenler buluşup hep beraber gidilecekse, kamp yapacaklar olarak daha erken buluşup hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra diğer arkadaşalara katılmalıyız diye düşünüyorum...
SORU: İSTANBULDAN HEP BERABER Mİ GİDELECEK. EĞER ÖYLE İSE ANADOLU YAKASI VE/VEYA AVRUPA YAKASI BULUŞMA SAATİ VE YERLERİ NERELERDİR.
Bu konuda açıklama yapılırsa sevinirim. Teşekkürler....
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
ARKADAŞLAR
aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum aksilik olmazsa kampçılara katılcam çadır ayarlamaya çalışıyorum
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
canakkale merkezde otellerin hepsi full mus güzelyalıdakı otelde hala yer var isteyenler oradan yer ayarlayabilir...
0286 217 49 56 ismail bey le görüsebilirler ...
Arkadaşlar 17 Mart günü 13:00 e kadar gelmiş olurlarsa eğer. Çimenlik Kalesinde Askeri müze+Nusrat Mayın gemisi ve Çimenlik kalesi içindeki gösterileri izleye bilirler. Çok güzel bulacağınızdan eminim.
İstanbul ve Trakya yönünden gelecek arkadaşlarımız Çanakkale yönüne Kilitbahir motorları yada Eceabat Feribotlarıyla geçebilirler. Biz karşılarız sizi. Durum değerlendirmesi yapar ona göre haraket edersiniz. Çanakkale için de de çevresinde de gezilecek güzel yerler var. Yeterki zamanınız olsun
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
yanar17 Üzülerek söylemem gerekirse; 18 mart sabahı saat 8:00 da işten çıkıp 75km uzaklıktan Çanakkeleye geleceğim için belirtilen saatte buluşma yerinde olmam mümkün değil. Bu yüzden adımı listeden çıkartabilirsiniz. Ne yapalım kısmet değilmiş
ANA BULUŞMA NOKTASI
A1 noktasında tüm grupların 18 mart Pazar günü saat en geç 08:30 da olması gerekir.
ÇANAKKALE
Yanar17
frosen
emo
tecavüzcü palyaço
gece17
frost
cubanamen
outdoor
Ergün hoca
On7_li <----
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
gelecek arkadaslar telefon numaralarınıda verirlerse bekleme yerlerinde yasanacak gecikmeler halinde irtibat kurarız
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
deer 152 cadır 17/03/2007 sabah hareket edelim 06:30 hareket saati tel:05422696864
pseudoakrabada 17/03/2006 sabah erken hareket 06:30
berkforce
ilker koparal
unfortunate +1 otel 17/03/2006 sabah erken hareket 07:00 beylikdüzü tüyap önünden
aybiketa +?
Arbetus +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 gebzeden gelip bogazköprüsünden katılacak (06:30da bogazköprüsünde olmaya gayret göster hatta ordan bulusacagın arkadaslara tel numaranı bırak
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı +6 otelde
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
olcay abi o yol cok kısa bi mesafe bi sefer kullandım otobüsle 45 dk yı gecmez derim ben ama canakkaleli arkadaslar yardımcı olursa daha ii olur
SORU: İSTANBULDAN HEP BERABER Mİ GİDELECEK. EĞER ÖYLE İSE ANADOLU YAKASI VE/VEYA AVRUPA YAKASI BULUŞMA SAATİ VE YERLERİ NERELERDİR.
cevap: ayrı ayrı gidecek kadar kalabalık bi grup gibi görünmüyoruz sanırım anadolu yakasından cıkıacak arkadaslar 06:30 da 2,bogazköprüsü gişelerden önce geniş alanda toplanalım egerki seni getirecegin malzemeler co yer tutuyorsa motosikletlere yükleme yapmak için geliriz aksi takdirde ordan gelenlerle birlikte avrupa yakasında E5 üzerinde ben ve olcay abi bakırköyden unfortunateyide beylikdüzünden alırız yola devam ederiz arbetusta biraz erken cıkar 06:30 da bogaz köprüsünde olacak sekilde
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
arakadaşlar çanakaleye varıldıgında topluca çadır kuralım sanırsam biraz daha güvenli olur numaram 05055178011 bide ben 16 sında orada olabilme gibi bi ihtimalim var sizin çadır kuracağınız yer belli mi?alpaslan köprüörenli
Çanakkale Bandırma arasında kalan yol hakkında bilgisi olan var mı ?
çanakkale biga arası yolda inşaat vardı ve kışın çökmeler olmuştu en son hatırladığım ama düzeldi mi bir soruşturmak lazım
gelecek arkadaslar telefon numaralarınıda eklerlerse bekleme yerlerinde yasanacak gecikmeler halinde irtibat kurarız
arkadaşlar herşeyi özgüre bırakmayalım kendi değişikliklerimizi ekleyelim zor birşey değil
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
pseudo akrabada 17/03/2006 sabah erken hareket 06:30 05326605284
berkforce
ilker koparal
aybiketa +?
Arbetus +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 gebzeden gelip bogazköprüsünden katılacak (06:30da bogazköprüsünde olmaya gayret göster 05468954141 05448343482 artçı
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı +6 otelde
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
olcay abi o yol cok kısa bi mesafe bi sefer kullandım otobüsle 45 dk yı gecmez derim ben ama canakkaleli arkadaslar yardımcı olursa daha ii olur
cevap: ayrı ayrı gidecek kadar kalabalık bi grup gibi görünmüyoruz sanırım anadolu yakasından cıkıacak arkadaslar 06:30 da 2,bogazköprüsü gişelerden önce geniş alanda toplanalım egerki seni getirecegin malzemeler co yer tutuyorsa motosikletlere yükleme yapmak için geliriz aksi takdirde ordan gelenlerle birlikte avrupa yakasında E5 üzerinde ben ve olcay abi bakırköyden unfortunateyide beylikdüzünden alırız yola devam ederiz arbetusta biraz erken cıkar 06:30 da bogaz köprüsünde olacak sekilde
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
çanakkale biga arası yolda inşaat vardı ve kışın çökmeler olmuştu en son hatırladığım ama düzeldi mi bir soruşturmak lazım
gelecek arkadaslar telefon numaralarınıda eklerlerse bekleme yerlerinde yasanacak gecikmeler halinde irtibat kurarız
arkadaşlar herşeyi özgüre bırakmayalım kendi değişikliklerimizi ekleyelim zor birşey değil
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 bogaz köprüsü 05325550419
pseudo akrabada 17/03/2006 sabah erken hareket 06:30 05326605284
berkforce
ilker koparal
aybiketa +?
Arbetus +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30 gebzeden gelip bogazköprüsünden katılacak (06:30da bogazköprüsünde olmaya gayret göster 05468954141 05448343482 artçı
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı +6 otelde
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
Arkadaşlar eskici kardeşimizin bir önerisi vardı;MT İstanbul'un ayrı bir Çanakkale'yle ilgili başka bir başlıkta devam edelim demişti.İzmir'li arkadaşlarınkini gördüm,gayet organize olmuşlar.Hem buluşma yeri hemde eksiklerimiz hakkında karar vermemiz ve bu başlığı başka arkadaşlarında kullandığını dikkate alarak bu öneriyi destekliyorum.Siz ne dersiniz?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Arkadaşlar eskici kardeşimizin bir önerisi vardı;MT İstanbul'un ayrı bir Çanakkale'yle ilgili başka bir başlıkta devam edelim demişti.İzmir'li arkadaşlarınkini gördüm,gayet organize olmuşlar.Hem buluşma yeri hemde eksiklerimiz hakkında karar vermemiz ve bu başlığı başka arkadaşlarında kullandığını dikkate alarak bu öneriyi destekliyorum.Siz ne dersiniz?[/QUOTE]
benim için farketmez bulistedeki kişiler 9 martta beer's ede gelecekseordada detaylı konusuruz
pseudo teşekkürler senin dediğin gibi herkes güncellerse daha ii olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)