18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA
Reklamlar
-
tamamdır derim baska cadır kurmak isteyen arkadaslardsa bize katılabilir
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152 cadır 17/03/2007 sabah hareket edelim 06:30 hareket saati
praetorian +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
Gorkem cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
Reklamlar
-
Değerli arkadaşlar 18 mart günü yapılacak gezi için
Sizler için ayrınyılı bir haraket planı hazılamaktayız.
yakında burada sizlere sunacağız. Burada krokiler ve çizelgeler yer alacak
kısacası gezi programı. Sabırla beklemenizi ve bu planı incelemenizi istirham edeceğiz. Şimdilik hoşça ve neşeyle kalın.
Çanakkale den sevgiler selamlar.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
Yıllardır 18 mart gününü anlam ve önemini belirten o güzel şehirde geçirmek istedim dilerim bu sen bu istegimi gerçekleştirmek, aranızda olmak....Hep birlikte "Çıktık açık alınla....."
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
-
Gelmeyi çok isterim ancak benim gelişim garanti değil, listeye eklenmişim ama gelemezsem satış yapmış gibi olmak istemem. Büyük ihtimalle o gün çalışıyorum.
Keşke fırsatım olsa da gelebilsem.
-
Admin
18 Mart icin MT olarak sizler için organizasyon planı hazırlanıyor.
Bu konuda Çanakkale MT ye özellikle yanar17, frosen, cubanamen ye çok tesekkurler.
Hazırlanacak plan yakında yeni bir konu basliginda duyurulacaktır.
-
dostlar çadır kuracak yer bulundu mu eğer bulunduysa bizde kapıp gelelim bu arada bana +1 kişi ekleyin
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
deer_152 adlı üyeden alıntı
tamamdır derim baska cadır kurmak isteyen arkadaslardsa bize katılabilir
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
özgür bana fark yapmaz çadir otel ben agac tepesinde bile uyurum
ben bi gelebiliyimde yatmasi eksik kalsin
-
Değerli arkadaşlar,
geçen seneki tecrübelerimize dayanarak yanınıza almanız gerekenler,
-öncelikle ve kesinlikle motorunuza BAYRAK
-1' er adet yedek ampül
-debriyaj ve gaz teli
-1 adet ufak fener
-ecza çantası (büyük hiper marketlerde motorlar için uygun bir çanta set satılmaktadır.)
-ağrı kesici
-1 lt.lik temos sıcak su
-mümkünse uyku tulumu (ne olur, ne olmaz)
yukarıdaki malzemeler önemli ölçüde gerekli olabiliyor.
veee, en önemlileri,
-sabır, sabır ve sabır,
-sağ duyu
-saygı
-ve daima dikkat
bunları evden çıkmadan ve motorunuza binmeden mutlaka yüreğinize koyun
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
madem herkes listeye kendi güncellemesini yapıp devam etsin sanırım özgür de bunu anlatmaya çalışmış yanlış anladıysam özgür devam eder aynen
çadırcılar kırmızı başlamış, kendi kalacak yeri olanlar yeşil olsun, otelciler de bulsun zevkine göre bir renk
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
pseudo ev 17/03/2007 sabah erken hareket 06:00 boğaz köprüsü
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
-
kardeşlerim siz nerde buluşacaksınız? ben gebzeden gelicem de ayrıca çadır için izin olayı ne oldu yer var mı bunlar bir çelişki mi? bu ikisine cevap istiyorum
ayrıca listede yanıma birisi +1 eklsin
artçım ve bulabilirsem çadır ile gelicem müsade var mıdır ?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
arkadaşlar benim işim çıktı gelemiyeceğim. inşallah başka bir organizasyonda buluşuruz. sizlere iyi eğlenceler...
-
pseudo cok güzel anlatmısın evet cadırcılar kırmız yakın cevresinde kalacaklar yesil otelde konaklayacaklarda bi renk secip belirlesin hareket saati içinde zaten günü birlik gidecekler cumadan cumartesiden cıkacaklar belirtsin cadır olayı konusunda bu kadar sorun cıkmaz sanırım olmadı pazar günü bursa dönüşü canakkaleden gelir cadır yerini garantiye alırız
-
opus'u listeye istanbuldan ekleyebilirmisiniz lütfen .
daha önce bildirdiğim gibi
motor +artçı,araba +4
İstanbul çıkış saat kaçta ve nerede toplanılıyor,biz küçükcekmeceden katılacağız.sabah toplanma yerleri nerede olduğu belirlendi mi?
Adelya otele direkt kendim rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum.
-
opus'u listeye ekledim... frosen sende eklermisin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Admin
-
cok guzel bi calisma olmus yanar 17, tebrikler...
skullhunter buarada opus iki kere yazilmis ben mi degistireyim yoksa sen mi?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Admin
uglychild ilk once yanar17 ile yeni bir konu acmayı planliyorduk ama bu baslikta yazismaya devam etme bana daha mantikli geldi. ilk mesaj hala sana ait sen duzenleme yapabilirsin.
Bu arada Sebahattin abiye yaptığı bu guzel çalışma icin tekrar tesekkurler. Ben konuyu derleyip ilk mesaja ekledim.
Gezi programı icin onemli bir nokta her il grupu kendi arasında org. olmak zorunda istanbul mt icin toplu bir sürüs MT olarak org. edilmeyecek. Herkes kendi arasında grup olusturup buradan duyurusunu yapabilir. Mt il grup basliklarini kullanabilirsiniz.
Ayrıca Cumartesi gunu canakkaleye gelecek tum mt uyelerini gece bir noktada toplanıp gezi detaylarını konusabilir birbirimiz ile tanısma fırsatını degerlendirmis olabiliriz.
Bu konuda oteller merkezi bir yerde secilebilinir. Canakkale MT uyeleri daha iyi bilgi verecektir.
Saygılar
-
Motorize_deli adlı üyeden alıntı
özgür bana fark yapmaz çadir otel ben agac tepesinde bile uyurum
ben bi gelebiliyimde yatmasi eksik kalsin
Arkadaşlar merhaba.
proterian (özgür) arkadaşımızın fikri olan kamp meselesi (fikrin özgürden çıktığını sanıyorum. arka sayfaları okuyamadım kusura bakmayın) benden çıkmıştı. Daha önce kampçılık yaptığımdan, hem 18 Mart hem gezi hem kamp yapmakla bir taşla üç kuş vururuz diye düşündüm
Şimdi eğer kampa katılacak kişi sayısı ve getirebilecekelri kamp malzemeleri belli olursa eksik kalan kısımları elimden geldiğince teğmin edebilirim...
Öncelikli olarak gerekli malzemeler...
1 çadır (benim ilk etapta 6 kişi rahat 8 kişi sıkıkışık olarak teminim var. bu sayı 12 ile 15'e kadar çıkabilir)
2 uyku tulumu ve kesinlikle mat (mat: uyku tulumu ile üzerinde yatılan süngerimsi malzeme) ( bunlardanda 5-6 kişilik temin edebilirim. bu sayı artabilir)
3 küçük kamp ocağı (bundan direkt olarak 2 adet getiririm) Akşam vakti muhabbet esnasında çay demlememek olmaz. Gerçi ateş yakılırsa çok ihtiyaç kalmaz. Tabiki yanımızda çay şeker vs bulunacaktır. Bu arada her kez bardağını getirmeyi unutmasın bence. Şu plastik bardaklarla doğayı kirletmeyelim bide...
4 sağlık çantası (buna kafa yormayın bu benden olacak. ağrı kesiciler ufak kazalar esnasında iş görebilecek merhemler temizleyici solusyonlar vs. vs. umarım hiç ihtiyaç olmaz.
ilk aklıma gelenler bunlar.
Geriye kampa katılacakların listesi lazım.
ya bu arada listeye benide ekleyin
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
katılım çok iyi inşallah ogünde bugünkü gibi hava güzel ve güneşli olur
bugün üzerimde ne varsa çıkardım hava çok güzeldi,ç.kalede.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
MT - 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA
LISTEDEN CIKMAK İSTEYEN YA DA DAHIL OLMAK İSTEYEN ARKADASLAR LUTFEN EN KISA ZAMAN DA BILDIRINIZ...
Organizasyon Sorumluları
Sebahattin YANAR Teknik öğretmen (yanar17) 0 505 5751589
H.Tolga ÖZENÇ serbest işletmeci (frosen)
Serhan İNMEZ Serbest işletmeci (cubanamen)
Merhaba
Hocam bize sorumluluğu atmışınız noktayı koymuşunuz.
Arkadaşlar tabiki gezi boyunca sizlerin yanında bulunmak rehber olmak yol göstermek bizim onursal görevimiz.
Ama ORGANİZASYON SORUMLUSU ünvanı biraz ciddi vebali yüksek geldi bana. Gezide herkes önce kendine sonra içinde bulunduğu guruba sorumludur.
Gezide izlenecek rota yada yol günün şartlarında değişecektir. Umarız olumsuzluklar yaşanmaz program saat gibi işler.
Benim endişem olumsuzlukların yaşanması halinde "Bu işin sorumlusu kim di yaw?" denilmemesir.
Sorumluluk o gün herkestedir. Olumsuzlukların yaşanması halinde hemen oracıkta bir değerlendirme yapılarak krizi aşmak olacaktır. Buda fazla sorun olmayacaktır.
Bizler tabiri caiz se evsahibiyiz. Sizler bizim konuğumuz sunuz. Zaten burası kutsal vatan toprağımız. Herkesin evi yurdu vatanı. Sorumluluk herkeste.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreninde Herkesi bekler, Herkesi Sevgi ve Saygı ile selamlarız. Görüşünceye kadar hoşça ve sağlıkla kalın.
Burda yazılması gereken bence şu olmalıdır.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreninde Buluşmada Emeği Geçen Arkadaşlar ve
Çanakkaleye Gelindiğinde Gurupların İrtibata Geçecekleri Arkadaşlarımız
Sebahattin YANAR Teknik öğretmen (yanar17) 0 505 5751589
H.Tolga ÖZENÇ serbest işletmeci (frosen) 0 542 5403071
Serhan İNMEZ Serbest işletmeci (cubanamen)[/QUOTE]
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)