Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA

REKLAM ALANI
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Sevgili İstanbul MT lideri;

Üzülerek söylüyorum fakat maalesef ben katılamayacağım. Çünkü hala bir belirsizlik mevcut durumumda. ne zaman açıklığa kavuşacak belli değil. artık gezinin şekli falan kabaca belli olmaya başladı. otel rezervasyonları yapılacak önümüzdeki günlerde. Bu sebepten gereksiz rezervasyon yaptırarak gitmek isteyen arkadaşlarımın önünü kapamayayım.

Hepinize Hayırlı Yolculuklar.

@Muratbesek kardeşim üzgünüm seni de hareketlendirdim ama kısmet değilmiş. orada yalnız olmayacaksın bunu bil. dostum senden bir ricam olacak; geçen sefer gittiğimde almak nasip olmamıştı sana zahmet bana çıkarsanız tabi Conkbayırından bir avuç siper toprağı alabilmen mümkünmü? eğer bunu benim için yaparsan çok makbule geçer.

Sevgilerimle.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sevgili istanbul mt üyeleri bu organizasyon tüm mt gruplarını kapsar.isteyen arkadaşlar .verilen listelere katılabilirler buluşma noktası kilitbahir kalesi önüdür yani eceabat istikametinden 7 kilometre ileriye .sizlerden ricamız bizlere sayı vermeniz .konaklama ve güzarğah açısından.Saygılarımla Serhan İnmez 05056539692 isteyen arkadaşlar arayıp konu ile ilgili bilgi alabilirler .kazasız sürüşler.

selam evet doğrudur otelin adı adelyadır güzelyalı çanakka leye 7 kilometre .ama tavsiyemiz bizlerin üzerinden rezervasyon yaptırmanız olacaktır .nedeni ise oteli o gün kapatacağız .kapatamazsak şahıs olarak yaptırdığınız rezervasyon fiyatları ile bizim alacağımız fiyatlar arasında 15-20 ytl lik fark olacaktır..bilginize..........

On7_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İllerin grup liderleri belirlensin ve ona göre her ilin grup lideri yola çıkmadan önceki buluşma yeri ve zamanı konusunda sorumlu olsun.
    Ayrıca grup liderleri iletişim bilgilerini yazsın lütfen. Hem her ilin katılımcılarının bir muhatabı olur hemde gerektiğinde buradan haberi olmayıpta Çanakkaleye gelmek isteyen diğer motorcu arkadaşlarıda bulundukları ilin grup liderine yönlendiririz.
    [CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
    [CENTER]:bounce:[/CENTER]

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cubanamen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili istanbul mt üyeleri bu organizasyon tüm mt gruplarını kapsar.isteyen arkadaşlar .verilen listelere katılabilirler buluşma noktası kilitbahir kalesi önüdür yani eceabat istikametinden 7 kilometre ileriye .sizlerden ricamız bizlere sayı vermeniz .konaklama ve güzarğah açısından.Saygılarımla Serhan İnmez 05056539692 isteyen arkadaşlar arayıp konu ile ilgili bilgi alabilirler .kazasız sürüşler.

selam evet doğrudur otelin adı adelyadır güzelyalı çanakka leye 7 kilometre .ama tavsiyemiz bizlerin üzerinden rezervasyon yaptırmanız olacaktır .nedeni ise oteli o gün kapatacağız .kapatamazsak şahıs olarak yaptırdığınız rezervasyon fiyatları ile bizim alacağımız fiyatlar arasında 15-20 ytl lik fark olacaktır..bilginize..........
    biz muatebesek arkadasımızı istanbul iligrup lideri olarak belirledik su anki katılıma göre bir liste olusturuyor kendisi enkısa zamanda rezervasyon için katılımcıları bildirecektir

Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz muatebesek arkadasımızı istanbul iligrup lideri olarak belirledik su anki katılıma göre bir liste olusturuyor kendisi enkısa zamanda rezervasyon için katılımcıları bildirecektir

evet evet belirlediiik isallah ozamana kadar alabilirim motorr bende istiom gelmek çok okadar yol birinin sirtina çikilmaz adama yazik die düsünüyom artçi olayida yatar yaniii

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.

Teşekkür

Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanar17 çok guzel bi çalışma olmuş eline sağlık
    Teşekkür ederim. Sizlere yardımcı olabildiysem ; olabildiysek ne mutlu bana; bizlere.

Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanar17 ellerınıze saglık..
    mukemmel bır acıklama olmus
    bence admınım yada modlarımız bunu ılk sayfaya tasımalılar..
    Teşekkürler. Sizler için bu çalışmayı sevgili "frosen" Tolga ile birlikte yaptık.

Alıntı pseudo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanar17 eline sağlık

şimdi motorize_deli ben istanbullular için şöyle dahiyane bir plan yaptım: herkes kafasına göre, Allah'a emanet bir şekilde yola koyulacak, son adam çıktıktan sonra ben arkadan damperli bi kamyonla çıkacam, yoldakileri tek tek toplayıp eceabat'ta arabalı vapura yanaşıp damperi çalıştıracam böylece istanbul grubu birlik ve beraberlik içerisinde çanakkale'ye ulaşacak, hem de yakıttan da tasarruf etmiş olacaklar. nasıl?
    Teşekkürler. Bu araştırmayı 25 Şubat 2007 Pazar günü Tolgayla karşıya arbayla geçtik. Güzergahı bizzat adımladık.

Alıntı havranlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanar17 çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
    gelecek arkadaşlara baya bilgi vermişsiniz teşekkür ederim
    Teşekkürler. İzlenimleri gerçekleştirirken Tolga o kadar çok resim aldı ki. burda yayınlanabilir fakat burda sizlerin bizzat görmesi daha güzel olur.

Alıntı toni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili sabahattin hocam(yanar17) Adonis diye galiba bi yanlış yazım olmuş çünkü verilen linkte adonis assos ta gözüküyor.sanırım dediğiniz otel adelya olacak Güzelyalı beldesinde konuşulan otel bumudur? selam ve sevgiler
    .Adres: Adelya Hotel Güzelyalı Çanakkale

Tel : 0 286 232 00 52-62

Fax : 0 286 217 75 41
    Evet haklısın. Yazıyı yazarken heyecandan isimleri karıştırmışım. "Cubanamen" arkadaşımızın belirttiği gibi senin de tesbit ettiğin gibi sizin için seçilen Güzelyalı beldesindeki otelin adı ADELYA dır. Oteller konusunda sevgili "cubanamen" Serhan arkadaşımız ilgilendi sağolsun. Burdan çalışmaya katılan arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar harika çocuklar.

Alıntı toni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Güzelyalı ile ilgili Birkaç faydalı bilgi ;
    Güzelyalı Çanakkale merkeze bağlı bir köy. Şehir merkezine 15 km. İzmir yolu üzerinde sahilde.Kışları 500 kişilik nüfus yazları 5.000 kişiye kadar çıkıyor.
    Tarihi antik çağlara kadar uzanıyor. Çanakkale ile Güzelyalı arasındaki mesafe tarihte 'Zeus'un yeryüzündeki bahçesi' olarak geçiyor.
    Köyde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin kampüslerinden biri de bulunuyor. Ayrıca Jandarma ve Deniz Kuvvetleri'ne ait sosyal tesisler de var.
    Sahil bıoyunca uzanan köy sırtını çam ormanlarına dayamıştır.
    Köyde birkaç tane market ve büfe de bulunmaktadır. Bir adet camii olan Güzalyalı'da otopark ve muhtarlığa bağlı sosyal tesisler de vardır.
    Güzelyalı lokantaları ve çay bahçeleri ile de tanınmaktadır.
    Denizi rüzgar sörfü için idealdir. Ağustos ayı dışındadenizi serin sayılabilir.
    Yollarının önemli bir kısmı topraktır ve özellikle ara sokaklarda ulaşım sorunludur.
    Güzelyalı da çok sayıda otel ve pansiyon da bulunmaktadır.
    Bir köy olmasına rağmen birçok açıdan farklı bir yerleşim yeri özelliği sunmaktadır. Özellikle Esentepe Mahallesi kısmı daha çok büyük şehirlerdeki yerleşimi andırır. Mimari olarak Avrupa ülkelerindeki ev modellerinin uygulamalarına sıkça rastlanır. Selam ve Sevgiler
    teşekkürler toni güzel ve doğru izlenimler
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili İstanbul MT lideri;

Üzülerek söylüyorum fakat maalesef ben katılamayacağım. Çünkü hala bir belirsizlik mevcut durumumda. ne zaman açıklığa kavuşacak belli değil. artık gezinin şekli falan kabaca belli olmaya başladı. otel rezervasyonları yapılacak önümüzdeki günlerde. Bu sebepten gereksiz rezervasyon yaptırarak gitmek isteyen arkadaşlarımın önünü kapamayayım.

Hepinize Hayırlı Yolculuklar.

@Muratbesek kardeşim üzgünüm seni de hareketlendirdim ama kısmet değilmiş. orada yalnız olmayacaksın bunu bil. dostum senden bir ricam olacak; geçen sefer gittiğimde almak nasip olmamıştı sana zahmet bana çıkarsanız tabi Conkbayırından bir avuç siper toprağı alabilmen mümkünmü? eğer bunu benim için yaparsan çok makbule geçer.

Sevgilerimle.

hey millet! işte mucize geliyorum bende artık ben de aranızdayım İstanbul MT geliyoruum
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    Mondial 250 Mct
    hadi yine iyisin arbetus.. yırttın
    Live To Ride, Ride To Die

arbetus gelebilmene sewindik

tarık81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

önemli bir iş

arkadaşlar o hafta çok önemli bir randevüm var gelemiyorum

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    çadır kuracaklar bi konuşsakta hep beraber çadır kursak biraz daha güvenli olur heralde msn mi ekleyin arkadaşlar görüşelim: alpaslan_867@hotmail.com

Motosikleti
    Mondial 250 Mct
    Arkadaşlar acı bi haberim war..
    15 mart 20 mart arası Prag'daki bi organizasyona katılma durumum war..

Eğer katılabilirsem gene öncülük yaparım ama katılamama durumumdan dolayı listelerle başkasının ilgilenmesi sizin içn daha sağlıklı olcak
    Live To Ride, Ride To Die

Hakan02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Selam arkadaşlar Anadolu Gençlik Derneğinin yapmış olduğu bi çalışma var sizlerle paylaşmak istedim.
    www.agd.org.tr
    A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!

Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun.Onların acısını yüreğimizde bi nebze bile hissetme olanagı bulabilirsek ve bu toprak için ölen her yigidi düşünürsek bu vatan sevgisinin içi boş bir sevgi olmadıgını anlayabiliriz.
    Çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmus tebrik ediyorum motorum olsaydı kesinlikle aranıza katılırdım ama ne yazık ki motosikletim yok.İlerde gelip görmek istedigim en önemli yerlerden bir. umarım en kısa zaman da oraları görüp şehitlerimize kabirlerinde bi fatiha okuyabilirm.

toni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X City 2013
    Arkadaşlar;
    Biraz önce Adelya otelle(Güzelyalı Çanakkale) konuştum.7 kişilik bi yer için ön konuşma yapıldığını(sanırım İst MT) fakat kesin birşey konuşulmadığını söylediler.Yalnız şu bir gerçekki 1-2 gün içinde yer durumları kesinleşmesse yer kalmayacağı.Fiyatları Oda +Kahvaltı 30 Ytl (bir kişi iki veya daha çoklu odalarda)Akşam yemeğide dahil olursa 40 YTL imiş.Rezervasyon için yarı parasının ödenmesi gerekiyormuş ordan bana bi posta çeki hesap numarası verdiler.Toplu rez. işi biraz zor çünkü bazı arkadaşlar yemekli bazılarıda sadece oda + kahvaltı isteyeceklerdir.Benim önerim rezervasyonları tek tek yapmak.Otelin telini yeniden veriyorum 0286-232 00 52 Bu otelde kalmak isteyen arkadaşların tabii kesin rez. yaptırdıktan sonra buraya yazmaları çok mantıklı olacaktır.Hep beraber aynı otelde sanırım daha eğlenceli ve muhabbetli bi ortam oluşacaktır.Güzelyalı beldesinde kalan ve orda çadır kuran arkadaşlarlada akşam otelde buluşma tertiplenebilir.Yine benim nacizane bir önerim 17 si cumartesi günü öğlen saatlerinde otele yerleştikten sonra günün öğleden sonrasınında çanakkaleli dostların rehberliğinde geziye başlamamız.Selam ve Saygılar .. Tuncay..

Motosikleti
    ben hiç rezervasyon işleminde ön ödeme olduğunu duymamıştım. buraya hesap numaralrını da yaz da bari eft geçelim ama ben 6 sından önce ödeme yapamam mesela. Çadır Çadır diyorum

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    bende bursadan gelecegim bir arkadasımla,
    arkadasımın esinin bir akrabasında kalacağız, diğer zamanlar grupla hareket ederiz sanırım...
    yani bana +1 yerine +3 yazın.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben hiç rezervasyon işleminde ön ödeme olduğunu duymamıştım. buraya hesap numaralrını da yaz da bari eft geçelim ama ben 6 sından önce ödeme yapamam mesela. Çadır Çadır diyorum
    büyük oteller ve kafası çalışan oteller ön ödeme alır

İSTANBUL

dostdark
    eserkose
    mesut51
    sunflorist
    cloud
    darkdiamond
    deer 152 cadır 17/03/2007 sabah hareket edelim 06:30 hareket saati
    praetorian +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
    Gorkem cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
    pseudo
    berkforce
    ilker koparal
    unfortunate
    aybiketa +?
    Arbetus
    desperadost
    jameika 34
    motorize deli
    nejdet
    teksavascı
    metehan
    trattataa +1
    YUSUF COŞAR
    blue black +1
    gabe
    muratebesek
    kasvet

istanbul mt den arkadaslar günler yaklasıyor bu sekilde bir liste yapalım gelicem diyenler yukarıda belirtilmiş ben hangi gün ve ne sekilde konaklıyacagımı belirttim herkes buna göre birşey yazarsa hareket konusunda bi karara varırız diye düşünüyorum

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    gorkem+praetorıan+bır baska ark cadır..

17/03 sabah 6 7 arası hareket?

adaş ne dıyosun?
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)