ahhh ahhn gelmek isterim ama işten izin cok zor 2 gun hatta imkansız. . .
bide ehliyet sınavı var 21 ınde aslında onemlı dıılde ehlıyetsiz oraya gidilirmi?
Onuda geçtim benim zat masallah bomba gibi ama 4 ay oldu daha tanışalı çanakkaleye gidermi. . .
Ahhh biri kandırsada beni gelsem
ya pseudo gerçekten bende ehliyet sınavına gireceklerdenim ( kısmetse )
yani gelirken malesef ehliyetim yok sorun olmaz umarım şaka bitarafada giden millet bir gün önceden çıkarsa ( 17 ) sinde kalacak yerşimdiden ayarlanmalı
bu işle ilgilene biri varmı acaba??
ya umarım ehlıyet sorun olmaz ciddi ciddi gelmek istiyorum ben bu gece izin için zorlucam imkansız gibi bişey ama kısmet
senelerden beri aklımda ve her yıl başka bir sorun çıkıp gidemem evden torenleri izlerken alt ust olurum. bu sene insallah ben de katılacağım. bir aksilik olmazsa oradayım, beni de yazın
beyler yolda kontrole gırersek sıkıntı yaratabılır ehlıyet haberınız olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
aslında benim de ehliyet yok ve çok kafamı kurcalıyor durum. daha önce de bahsetmiştim, hele grubu tehlikeye atabilecek bir durumsa kesin iptal olur benim plan
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
bende onu düşünüyorum işte 18 martta vip ziyaret çok oluyor çanakkale'ye... Bu yüzden zaten sıkı bi kontrol vardır diye düşünüyorum normal bi gezi olsa hiç düşünmem. . . Ama çokda istiyorum büyük ihtimal iptal etcez seneye umarım olurda katılırız
yaa abi pratetıon olduda bizmi almadık
o kalabalıkta bi sorun çıkmaz umarım
Benide ekleyin çok güzel bir organizasyon olacak arkadaşlar. sabırsızlıkla bekliyorum.
KATILIM LİSTESİ
İZMİR
forrap
weboy
speedygirlsule
tenten
kuvva
aakreep
turlabo
nergal +?
Ahmet cebesoy
ozer +1
Taner k
duslemek +1
kamberhan
Gureli +1
MANİSA
Lodos
Gurkay
Favorii
Belifeless
racing iski
Mecit
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152
praetorian +1
Gorkem
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
Desparadost
jameika34
motorize_deli
Necdet
teksavaşcı +1
kasvet
metehan
YUSUF COŞAR
trattataa +1
blue black +1
gabe
TEKİRDAĞ
faruk59
KUTAHYA
alplion
bonapart 07 +1
BURSA
kontgerilla +1
Ralf +1
ESKİSEHİR
ZONEX2
bbaday
BALIKESİR
ibrahimb
iadriders1816
Havranlı +10
+14-15 ??
ayarsız125
toni
KIRKLARELİ
samet1987
salih
motosiklet.net BURGMANCILARI
13 KİŞİ +ARTCILARI
KOCAELİ
Arbetus
ÇANAKKALE
Yanar17
frosen
emo
tecavüzcü palyaço
gece17
frost
cubanamen
outdoor
Ergün hoca
on7_li
Geldikleri yerler belli olmayanlar
opus +1+otomobil+4
ironline +1
Tarık81
işte son düzenlediğim liste arkadaşlar
Arkadaşlar walla bende de ehliyet problemi var nasıl yaparız bilemiyorum
ThE LaSt SaMuRaİ
Arkadaşlar merhaba
Çanakkale de Frosen başkanlığında (Tolga ile) arka planda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burda sadece tolganın mesajı çıkıyor diye kızmayın.
Herşeyin en iyisini düşünüyor planlamaya çalışıyoruz. Günler ilerledikçe plan gözle görülür hale gelecek. Şimdiden kesin bişey söylemek yanlış olur.
Tüm dostlarımızın heyecanını ve coşkusunu mesajlarından alıyoruz. Sizlerde gurubunuzu organize edip gerekli önlemleri alırsanız ( seyahat sırasında ) planlarsanız güzel olur.
Çalışmalarımız devam ediyor. Gelişmeler var Yetkili ağız Tolga kardeşimizdir. O açıklıycak.
Sağlıcakla kalın. Mutlu kalın.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
bazı arkadaslar ehliyet sorun olur gibi bişeyler söylemiş
bu sogukta 350km yol alıp biz bu vatanı böyle kurtardık diyenleri ziyarete gidicek motosiklet kullanıcılarının motoru eger baglancaksa gezi bittikten sonra trafik garajına cekerim sorun olmaz ama ayıp olu be bugünde böyle bi uygulamaya gidilmesi
kanun oldugu ıcın adamları hakları olabılır dıye uyarmak ıcın soledım
ıhtımal dahılınde olan bısı
hatta yakın bı arkımın cezasını yatırdık gecen gun ordan aklıma geldi
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
aslında forum dahilinde böyle kural dışı şeylerden bahsetmek hoş olmuyor ama ulvi bir amaç için olduğunu düşünerek fikrimi ortaya koyuyorum: artçılar arasındaki A2 ehliyetlilerin sayısı ehliyetsiz motorcuların sayısını karşılıyorsa problem yaşamayız gibime geliyor(anladın sen ).
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
İSTANBUL
ile
ÇANAKKALE
arasındaki mesafe
320 Km
http://www.kgm.gov.tr/il2.asp
Necdet abi km ye bak be... git git bitmez...bizim tenekelerle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu sene bende gelmek istiyorum çanakkaleye.. gerçi yaptığım kazadan sonra o tarihe kadar iyileşebilirim sanırım motosikletim var ehliyetim var o tarihtede inşallah ayaklanmış olurum o zaman ben ne duruyorum bende geliyorum çanakkaleye...
kanka 320 km be...yuh bee...ama satış yok kısmetse...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)